|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
bayro Moderator

Broj postova: 9091 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 8:41 | |
| Htjeli ste ovu temu, zapravo sama se nametnula, pa evo, da čujemo gdje se sve skrivate i pušite, kakve metode primjenjujete prema svojim životnim družicama (rafinirane, pitome, uvlačenje, kravali...) eto vam mjesta gdje se možete izjadati i podijeliti iskustva, a ja ću, kako je i red započeti: Sreća da je moja žena koncilijantna osoba, a niti nam kvadrata ne fali, pa sam bivšu primaću sobu još davno preimenovao u "radnu sobu", djece sitne nemam, što je moralo odrasti i diplomirati, diplomiralo je i magistriralo,  se dobro nosi sa dimom, tako da ja takvih problema nemam. Osim toga, sam sam sebi nametnuo pravilo da se u drugim prostorijama u stanu i to bez iznimke ne puši, pa čistog (koliko to u centru Zagreba može biti  ) ostalim ukućanima, a niti kerovima ne fali, iako i sad Dona sjedi pored mene, češe se i oblizuje poslije jutarnje patrole selom!
Zadnja promjena: bayro; 01.09.10 8:47; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3729 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 8:45 | |
| hmmm... nažalost poslije poduhvata Darko "The Terrible" von Gospich, sveo sam se samo na klubska družanja i lokalni kafić..... |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 8:48 | |
| Eto i prvog odgovora, ali da ne pretvaramo temu u političku, svi znamo tko je Dado, ali ničija do zore nije dogorila, pa neće ni njegova!  Uploaded with ImageShack.us |
|
 | |
Davorin Pipe maker

| Naslov: Re: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 9:45 | |
| Ne vrijeđaj Alfa, on je pozitivan lik |
|
 | |
savate Žuti zubi

Broj postova: 639 Join date: 14.12.2009 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 15:38 | |
| pa iskreno govoreći, nakon početnih reperkusija i negodovanja, imam dozvolu za pušenje u skoro svim prostorijama!. Znači radna soba, kuhinja, a ponekad, iako uvijek mora moja bolja polovica komentirati s negodovanjem, i dnevni boravak je u igri!! Sve u svemu onako kako i meni odgovara!!! doduše obećao sam da ću jednom godišnje JA,... OSOBNO, krečiti!!  |
|
 | |
Davorin Pipe maker

| Naslov: Re: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 16:20 | |
| ljepi tapete.... jednostavnije je |
|
 | |
MOVESHAKER Žuti zubi

Broj postova: 771 Join date: 30.11.2009 Age: 39 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 16:39 | |
| | savate je napisao/la: | doduše obećao sam da ću jednom godišnje JA,... OSOBNO, krečiti!!  |
ak' trebaš pomoć - tu sam |
|
 | |
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2586 Join date: 07.11.2009 Age: 35 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 16:50 | |
| zivim sam, pusim gde mi se cefne, a najvise volim na terasi i na pecanju. moja cura voli i sama da povuce koji dim, pa tu nema problema(nikad nije pusila cigarete). cak se i njena majka ne buni kad dimim kod njih,svidja joj se miris. ni na latakiju se ne bune, dao bog vojvodjanke, pa im mirise na suseno meso,tj odgovara |
|
 | |
Davorin Pipe maker

| Naslov: Re: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 17:29 | |
| blago tebi... očito si se vezao s normalnom familijom... a mene se ovo ljeto na teresama, kada sam se zanio latakijom, gledali kao da razmišljaju da li da me poliju benzinom i zapale.... srećom samo su se ( uz gunđanje ) micali |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 17:43 | |
| | Davorin je napisao/la: | | blago tebi... očito si se vezao s normalnom familijom... a mene se ovo ljeto na teresama, kada sam se zanio latakijom, gledali kao da razmišljaju da li da me poliju benzinom i zapale.... srećom samo su se ( uz gunđanje ) micali |
Tko je tebe htio paliti? Nisi baš sasvim jasan. Ukućani ili gosti na terasi? |
|
 | |
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2586 Join date: 07.11.2009 Age: 35 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 17:50 | |
| p.s. zamolio bi da se alf ( koji je pozitivan lik, ko sto rece  ) ne poredi sa ovom kreaturom, kao i da se isti ne oslovljava sa dado, jer kad neko kaze dado, ja mislim da je topic. hvala. |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 17:56 | |
| Pa nisam ja kriv što ga tako zovu! |
|
 | |
Davorin Pipe maker

| Naslov: Re: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 18:02 | |
| ma svi su me tako gledali.... latakija izaziva takve ideje u ljudima ( valjda)  a ne dirajte mi Dadu, nije on jadan kriv što je takav izašao iz veze.....  Mislim da mu generacije poštenih pušaća nikada neće zaboraviti zulum koji je napravio.... malo pogledao te kafiće u kojima je instalirana oprema (HEPA filteri ) i imaju dozvolu da budu pušački ... normalno da ventilacijia obično NIJE uključena  Inače kod moga zadnjeg posjeta Austriji objasnili su mi i kako će riješiti problem kada EU uvede OPĆU zabranu pušenja u ugostiteljskim objektima....  pametan narod... osim onoga s Hypo |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 18:14 | |
| I? Kako će to Austrijanci riješiti? Baš me zanima! Pušiti će na terasama na -22 i pritom glasno jodlati ili? |
|
 | |
Davorin Pipe maker

| Naslov: Re: Muška mjesta za pušenje 01.09.10 18:26 | |
| Ne... jednostavno u toj čudnoj zemlji reda i zakona, ako si uložio novac u sustav filtriranja zraka u svome kafiću, nema uredbe EU koja ti može zabraniti da to koristiš i dalje ili ti EU mora nadoknaditi troškove ugradnje  što se naravno neće desiti tako da zabranu EU mogu objesiti o klin  e blago njima.. nisu kao naši političari podrepaši..... ili Dado |
|
 | |
|