Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Obavijest moderatora

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Obavijest moderatora   04.10.10 20:27

Danas je uklonjen topic "zubi", jer se ni po čemu ne uklapa u duh foruma. Svoje higijenske navike i običaje izmjenjujte privatnim porukama, ako baš imate jaku potrebu za tim. Tko, kada i zašto pere zube je u najmanju ruku degutantno i smatram da večini čitatelja foruma to uopće nije niti zanimljivo niti zabavno.
Jednako tako, iako smo demokratski raspoloženi, ovdje vlada prosvijećeni apsolutizam, pa je tako član "guzagodine" baniran i prije nego se oglasio. U svemu valja imati mjeru, a mislim da guza godine ili nešto slično uopće nije nije primjeren nick ovom forumu.
Ima dovoljno gay foruma u cyberspaceu, pa tko voli, samo naprijed!
Zato novi mladi članovi, birajte normalne nickove!

Bayro
[Vrh] Go down
milo
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 708

PostajNaslov: Re: Obavijest moderatora   05.10.10 7:46

otišao je on boom LOL
[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 1452

PostajNaslov: Re: Obavijest moderatora   05.10.10 7:53

MIslim da ipak treba imati malo pristojnoosti kada se bira nick name. Kada sam video isti kao novog clana pitao sam se kako mu je moglo pasti napamet, no ima ih raznih. Ipak vo je foprum o lulama i uvaženi moderator je u pravu. MIslim da bi u startu trebalo blokirati takve blago rečeno bizarne nickove.
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Obavijest moderatora   20.10.10 6:54

Jutros sam banirao neku osobu koja se registrirala kao "Baja Mali Knindža". Ovo smatram provokacijom i jednako bih tako postupio da se netko registrira pod imenom "General Drinjanin" ili "Handžar Divizija".
Naime već samim izborom imena i avatara (nemam ništa protiv srpskog grba da se razumijemo; ali sve u svom kontekstu) ta osoba želi provocirati i pokušava svoditi naš forum na nacionalistički svinjac.
Ovo je forum gdje se ljudi ravnopravno druže bez obzira na nacionalnost, vjeroispovjest i ostalo.
Ovo je forum posvećen pušenju lule i svemu vezanim uz to i po stoti put ponavljam da će svaki pokušaj biti ovako sankcioniran. Ovdje se ljudi susreću zbog iste ljubavi, ne treba nam nacionalističkih preseravanja i svaka će se ovakva ili slična provokacija jednako provesti,a ako netko želi biti Baja Mali Knindža eto mu tisuću/hiljadu foruma u cyberspaceu gdje može masturbirati i iživljavati svoje nacionalističke strasti, iako imam neki osjećaj da taj Baja u ratu ni metka nije opalio jer je bio prebalav!
Ne zanima me tko je Hrvat, Srbin, Slovenac, Bugarin ili Bantu bijelac, ovdje nacionalizmu i aluzijama na prošla, zla vremena nema mjesta. Kako danas tako uvijek!
Vaš moderator
[Vrh] Go down
Keko
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 958

PostajNaslov: Re: Obavijest moderatora   20.10.10 8:47

Uz mali dodatak....Maloljetne osobe će također biti banirane!!
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Obavijest moderatora   20.10.10 16:33

Da, i to sam zaboravio napisati; maloljetne osobe nemaju što raditi na forumu. Kad postanu punoljetne mogu se učlaniti. Nemamo namjeru kršiti zakon; kad postanu punoljetne i steknu pravo glasa - dobro su došle.
[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 1452

PostajNaslov: Re: Obavijest moderatora   20.10.10 17:01

To si sasvim u pravu. Maloletnici bi ipak trebalo malo da sacekaju. Zakon je zakon.
[Vrh] Go down
G.S.Patton
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 501

PostajNaslov: Re: Obavijest moderatora   20.10.10 17:04

Pravila su pravila, postavljena od strane utemeljitelja i moderatora ovoga foruma i mislim da tu osobna misljenja uopce nisu bitna, al moram rec da se u svemu u potpunosti slazem i s plemenitim Bayrom i prijateljem Kekom. I kao sto bi davno rekao moj prethodnik i velik uzor, ratnik i general G.S.Patton: "Lead me, follow mw, or get out of my way!"
[Vrh] Go down

Obavijest moderatora

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» Obavijest / Notice
» VAŽNA OBAVIJEST!!!
» Važna obavijest svim članovima foruma!
» Obavijest moderatora
» Obavijest (pročitati prije komentiranja priča!)