|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Triangl Peče me jezik

Broj postova: 294 Join date: 19.02.2010 Age: 24 Lokacija: Zaprešić
 | Naslov: Čvorić!? 11.10.10 11:48 | |
| Zapela mi je za oko jedna lula, smooth, grain se lijepo vidi, ali sam primjetio da ima nekoliko sitnih tamnih točkica koje mi izgledaju kao oni čvorovi na drvu ili kako se to već zove.....!?  E sad...mene zanima dali je to samo estetski detalj/nedostatak ili postoji opasnost kod takve lule da progori na tim mjestima? Jel ima nekom smisla ovo što sam napisao? Kad smo već tu...primjetio sam da neke lule kod nas imaju niže cijene nego na online shopovima i nemam uopće ideju zašto bi to bilo tako. Netko zna? |
|
 | |
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3897 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Čvorić!? 11.10.10 14:25 | |
| pa sada da li su čvorovi ili birdeyes... ako je ovo drugo, to samo podiže cijenu lule, a nema šanse da će pregoriti na tome mjestu... Načelo nitko nije pusti lulu u prodaju sa tako očitim greškama, rupama, stoga budi miran..
Cijena lule je čudan splet okolnosti.... mi smo u klubu kupovali Petersonke za 600 kn, čija je cijena u Austriji bila 360 eura.... sve zavisi od broja ruku i njihovih marži prilikom prodaje... |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Čvorić!? 11.10.10 16:53 | |
| A da ti te čvoriće Triangl ipak daš na jednu dobru citološku analizu? Vrag nikad ne spava! Ni se igrati sa čvorićima! |
|
 | |
Triangl Peče me jezik

| Naslov: Re: Čvorić!? 11.10.10 17:39 | |
| Ha, ha! To i budem ako završi slučajno u mojim rukama  donesem ju u polikliniku "Klub" na analizu!  Koji urnebes, baš sam se nasmijao!  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Čvorić!? 11.10.10 18:21 | |
| Samo je ti donesi u klub! Imamo mi vrhunske onkologe u klubu! |
|
 | |
Cinober Bijeli zubi

Broj postova: 87 Join date: 10.02.2010 Age: 24 Lokacija: Periferija
 | Naslov: Re: Čvorić!? 11.10.10 19:48 | |
| Tomi jesi našao kakvu dobru stranicu s pipama? Ja sam opako u procesu kupnje neke poštene al nikak da se odlučim. Tu kod nas mi niti jedna ne odgovara (bilo financijski ili izgledom), a drugovi izvana imaju neke čudne tarife za ''balkanske hahare''. Meni je zapela ova za oko http://www.tecon-gmbh.de/product_info.php?cPath=236_349&products_id=5757 ali poštarina je izgleda 30 €. Čovo mi niti u m@ilu nije mogo objasniti da li se obračunava po kilaži (odnosno gramaži u slučaju samo jedne pipe) ili je tih 5 kila prva obračunska jedinica. Je li možda netko sa foruma naručivao od njih već pa zna? |
|
 | |
Davorin Pipe maker

| Naslov: Re: Čvorić!? 11.10.10 20:58 | |
| pa to to je normalna poštarina iz Eu, oko 25 - 30 US$ iz Amerike, a onda te još čeka i Jadranka |
|
 | |
Triangl Peče me jezik

| Naslov: Re: Čvorić!? 11.10.10 21:36 | |
| Zakaj ne pogledaš e bay? Ja sam baš danas oko 18h gledao kako ističe vrijeme za bidanje na krasnom Mariu Grandi, srednje velika neka pipa koja je otišla za 50 dolara plus 15 shipping (osim ako to nije bila početna cijena koju postavi prodavač u kojem slučaju možda bude relistana, ali nisam niti siguran da je za Evropu....). Ovu koju si ti izabrao dojde prek 100 evra sa shippingom a carina ide na sveukupnu cijenu dakle najvjerojatnije ti ne gine još narednih 50% gore ili koliko god već oderu....nije nit bitno, previše je. A ja te uvjeravam da kod nas za te pare moš dobit itekekav bombončić. Ako hoćeš ja bum išao sutra-preksutra do shopa da malo razgledam i/ili kupim nekaj pa dojdi z menom. A ima i u West Gate-u jedan lula štand na kojem ima krasnih Savinellica, oko soma su, al nađe se i nekaj jeftinije. Pa ti vidi. Btw. jel ideš na Dark Tranquillity prekosutra?! |
|
 | |
Cinober Bijeli zubi

| Naslov: Re: Čvorić!? 11.10.10 21:55 | |
| Uh znači naručivanje bolje da zaboravim dok ta Jadranka ne završi u ludari.  Sa svih strana je proklinju ali falabogu ja nikad nisam imao problema s njom. @Tomi: ma poludio sam na ebayu već mi je 4 puta pobjegla meerica. Neidem na DT al ak ideš u srijedu u lov možemo skupa. Odnosno to bilo bi dobro |
|
 | |
Triangl Peče me jezik

| Naslov: Re: Čvorić!? 11.10.10 22:50 | |
| Maže onda računaj da se u srijedu vidimo + još potvrdim. Ako nemaš niš protiv podučil bum te kak se bida na e bayu.  Tak sam zadnji put dobio potpisani limited first press Enemies of Reality za nekih 30 ili 40 baksa! |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Čvorić!? 12.10.10 6:42 | |
| Ove Savinellice što ih prodaje "Churchill" su zadnji šrot koji Talijani uvaljuju nama Balkancima pa dalje na istok do majčice Rusije. Cijene su preko tisuću kuna, a radi se o najjeftinijim serijama - uz izuzetak "Autographa" kojem nabiju cijenu preko 3000 kuna. Zaboravite na te lule. Kod Goge ima čisto pristojnih lula, iako i oni nabijaju cijene do bola. Još je najjeftinije put pod noge pa do Graza, tamo je herr Dreier jako spustio cijene pipama, valjda je shvatio da je pretjerao! Zna se naći lijepih komada za relativno male novce, a o izboru da i ne govorim. |
|
 | |
Triangl Peče me jezik

| Naslov: Re: Čvorić!? 12.10.10 8:08 | |
| Tako dakle....znači savinelice su malko precijenjene...a kod Goge ima i finih pipa i za manje love. Najveci minus kaj je najjeftinija meerica 1200 novčića :/ a valjda je onda prava stvar a ne neki šrot... |
|
 | |
Davorin Pipe maker

| Naslov: Re: Čvorić!? 12.10.10 8:28 | |
| pa kada ste kod merica, onda direktno na izvor. Web trgovina u Turskoj, mogu se dobre lule dobiti za pristojne cijene.... Ma zaboravite ove naše zelenaše.... kao što bayro napisa, zadnji šrot po nenormalnim cijenama, ili srednja- visoka klasa - primjerice Petersonke, po malo boljim cijenama.... |
|
 | |
akoodem Bijeli zubi

Broj postova: 68 Join date: 10.09.2010 Age: 24 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Čvorić!? 12.10.10 15:56 | |
| Kad ste već kod Turske,zna li netko možda neki dućan recimo u Istanbulu di bi se to moglo naći.Naime,imam jednog poznanika koji poslovno putuje u Tursku barem dva-tri puta godišnje pa da ga užicam za neki shopping |
|
 | |
Cinober Bijeli zubi

| |
 | |
|