| | Kako ste došli do našeg foruma? | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3897 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Kako ste došli do našeg foruma? 11.09.08 9:36 | |
| Sve Bayro potpisujem. U kratko vrijeme našlo se toliko srodnih duša da to nije normalno |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Kako ste došli do našeg foruma? 11.09.08 9:52 | |
| Zato ćemo se danas i naći u tvojem kvartu - uži Politbiro!  |
|
 | |
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3897 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Kako ste došli do našeg foruma? 11.09.08 10:36 | |
| Nema problema, već sam obavijestio Bandića da postavi zastave na stupove i drugačije regulira promet.... nije to mala stvar, Politbiro na Trešnjevci :-))))) |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Kako ste došli do našeg foruma? 11.09.08 12:05 | |
| I to takav sastav...  |
|
 | |
abudimir Žuti zubi

Broj postova: 638 Join date: 23.06.2008 Age: 26 Lokacija: Bjelovar
 | Naslov: Re: Kako ste došli do našeg foruma? 01.10.08 21:54 | |
| Već (tek) tri mjeseca sam s Vama pa evo ukratko o tome kako je sve počelo...Ponedjeljak, 23.lipnja 2008. Nakon višemjesečnog uživanja u pričama, prepucavanjima i šalama odlučio sam se registrirati na forum „Dim lule“. Premda je forum bio prilično krcat sa svojih 37 članova, pomislio sam: „Za još jednog uvijek ima mjesta“! I doista je bilo. Premda je postojala očaranost i želja za pušenjem lule, u to vrijeme nisam posjedovao niti jednu. Par minuta nakon registracije dobio sam četiri privatne poruke. Zaželjena mi je dobrodošlica te izražena molba da na forumu napišem par riječi o sebi. Tako sam i učinio. Napisao sam par redova o sebi i o tome kako ne pušim lulu, ali da bih volio probati jednog dana. Taj dan će doći puno ranije nego što sam se nadao. Nakon par poruka dobrodošlice, na red je došao tatin post. Bio je to izraz dobrodošlice i obećanje da ću dobiti lulu na poklon. Na meni je bilo samo da se pojavim na druženju u „Korzu“. Nekoliko redova poslije dobrodošlicu mi je zaželio i Hole te rekao da računam i na jednu lulu od njega. Da čovjek ne povjeruje... Prošlo je otada tri mjeseca, a imam osjećaj da je prošlo puno više. U ugodnom društvu vrijeme jako brzo prolazi. Danas u kolekciji imam osam lijepih lula. Prvu lulu, Lorenzo Spitfire, mi je darovao Hole, a odmah mi je otkrio i par trikova te me uveo u tajne zanata. Raganellu, Stanwellicu te Peterson deluxe mi je poklonio tata, a Ruskinja je poklon moje drage prijateljice Elizabete. Adsorbu sam dobio od bratovog prijatelja, a Ladu i Bruyere-icu sam tržio na Jakuševcu. Sve se lijepo puše i u svakoj uživam. Premda imam miljenice, sve ih pazim i mazim te se prema njima odnosim s poštovanjem koje zaslužuju. Premda sam dobio puno lijepih lula i izvrsnih duhana, moj istinski dobitak su prijatelji. Jedna poslovica kaže da čovjek vrijedi koliko mu vrijede prijatelji. Ako je to istina, vrijedim mnogo. Likovi žapca Kermita, Franje Josipa, Broja Jedan, Štrumfa u eksplicitnoj pozi samo su neki koji me redovito nasmijavaju i koji su tu da pomognu kada nešto zapne. Čovjek s malo iskustva, ali puno entuzijazma. To bi bio opis moje malenkosti. Veselim se svakoj suboti kada sam u mogućnosti prisustvovati druženjima odabranog kruga, a uvijek mi je žao kada iz nekog razloga ne mogu doći. Uz oblak dima se pretresaju raznorazne teme i klima se glavom u znak odobravanja ili neslaganja s određenim stavom. Neke lule i duhani se hvale, a neki kritiziraju. Svakome po zaslugama. Najljepše od svega je što nema visokih tonova, nema neprijatelja ni sukoba. Postoje samo prijatelji s različitim mišljenjima i stavovima, a to i je bit pušenja lule i okupljanja oko nje, stvaranje prijatelja...  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Kako ste došli do našeg foruma? 01.10.08 21:58 | |
| Uf, Antiša, što si nas nahvalio, sve mi je neugodno! Sve to ide u prilog tezi da ovaj naš forum i druženja stvaraju ovisnost o prijateljima!  |
|
 | |
abudimir Žuti zubi

| Naslov: Re: Kako ste došli do našeg foruma? 01.10.08 22:02 | |
| Nisam Vas nahvalio bez razloga... Stojim iza svake riječi...  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Kako ste došli do našeg foruma? 01.10.08 22:08 | |
| Svaka čast Antiša! Znaš, bilo je likova koji su došli na ovaj forum, bili vrlo ambiciozni (po pitanju lulašenja), i onda odjednom netragom nestali. Drago mi je s tobom nije takav slučaj! Bila bi to prava šteta za sve nas! |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Kako ste došli do našeg foruma? 01.10.08 22:14 | |
| Aniša je već neko vrijeme ovlašten za samostalno objavljivanje članaka na pipersonu. Ja sam naravno uvijek na raspolaganju ako treba nešto pripomoći! |
|
 | |
abudimir Žuti zubi

| Naslov: Re: Kako ste došli do našeg foruma? 01.10.08 22:18 | |
| Doista mi se sviđa sam ritual pušenja lule i općenito sam oduvijek volio duhan. Jedino nisam oduvijek imao sreću uživati u pravom i kvalitetnom duhanu na pravi način. O pravom duhanu sam mogao samo sanjati dok sam "uživao" u cigaretama... U luli sam se "našao" i teško da ću je ikada napustiti. (osim ako me ne "udari" nešto kao doktora G. :P  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Kako ste došli do našeg foruma? 01.10.08 22:20 | |
| Onda je stvar riješena! Antiša - bacaj se na posao!  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Kako ste došli do našeg foruma? 01.10.08 22:21 | |
| Ako te i uhvati - bude te već pustilo! Prije ili kasnije! Inače znaš li kako najlakše pretvoriš kokoš u zmiju?  |
|
 | |
abudimir Žuti zubi

| Naslov: Re: Kako ste došli do našeg foruma? 01.10.08 22:22 | |
| Zmija pojede kokoš  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Kako ste došli do našeg foruma? 01.10.08 22:25 | |
| Jok. Oženiš kokoš!  |