Idem danas do Camelota da ga vratim i uzmem isti sa duljim plamenom ako ga imaju ili dodam još po koji evrič i kupim boljeg(Corona mi je malo preskupa)
bayro Moderator
Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
Naslov: Re: upaljač 17.02.11 9:48
milo je napisao/la:
Corona mi je malo preskupa
Ovisi. Ako se znaš cjenkati i nije! Ja sam se u Grazu kod Dreiera cjenkao i nakon 45 minuta iscrpljivanja, spustio mi je Coronu sa 120 € na 90 €, a upaljač je odličan!
Došao kuči Gospa bila vrlo ljubazna probala sva još ostala dva i na moju sreču jedan radio odlično. Kupio sam i Colibrijev plin. Tako problem upaljač zasad riješen. Ali zašto sam morao da gledam lule,u oko pala mi Brebbia Calabash-lakirana:
Davorin Pipe maker
Broj postova: 3897 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
Naslov: Re: upaljač 17.02.11 15:52
pa tako ti je to.... a da su Corone zakon jesu, makar mi u zadnje vrijeme više paše SAROME, odličan upaljač....
nesreča udara još jedan put. pripalio par lula sa novim upaljačem i izletio štift i distančnik iz kapice kuju otvoriš pre paljenja.Ovaj štift drži distančnik u rupici i kad zatvoriš kapicu štift pritisne na cijevčicu iz koje dolazi plamen i tako prekine izlaz plinu i upaljač ugasi.ako nemaš štifta upaljač se izprazni. Neznam zašto je tako napravljeno kad bi kapica lako bila bez rupice.