strojo Peče me jezik

Broj postova: 106 Join date: 12.11.2010 Age: 33 Lokacija: Arena Zagreb
 | Naslov: Re: Peterson duhan 23.11.10 16:53 | |
| Upravo sam kupio De Luxe Mixture i još sam upiknuo poklopac za lulu. Pošto je zub ostao tamo gdje mu je i mjesto jedva čekam da zavužgam duhan. |
|
Leo Bacam filter

Broj postova: 565 Join date: 17.09.2010 Age: 19 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Peterson duhan 23.11.10 17:26 | |
| Pazi da zavužgaš samo duhan. |
|
MOVESHAKER Žuti zubi

Broj postova: 788 Join date: 30.11.2009 Age: 39 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Peterson duhan 23.11.10 19:05 | |
| Vužgi, vužgi, vužgi lulu Strojo, dimni, dimni, s lule pajdaš Dobro, dobro, dobro ti znaš Kulko skupa mi zdimili smo lula! |
|
strojo Peče me jezik

| Naslov: Re: Peterson duhan 04.12.10 14:50 | |
| Upravo baš dimim Petersonov De Luxe Mixture i vrlo sam zadovoljan. Puno manje mi se gasi i ljepše gori a bome i miriše od Mc Barenove Virginije No. 1 s kojom sam imao podosta problema prilikom upušavanja. Još jednom zahvala na dobroj preporuci. |
|
MOVESHAKER Žuti zubi

Broj postova: 788 Join date: 30.11.2009 Age: 39 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Peterson duhan 04.12.10 21:43 | |
| | strojo je napisao/la: | Upravo baš dimim Petersonov De Luxe Mixture i vrlo sam zadovoljan. Puno manje mi se gasi i ljepše gori a bome i miriše od Mc Barenove Virginije No. 1 s kojom sam imao podosta problema prilikom upušavanja. Još jednom zahvala na dobroj preporuci. |
... po meni - miješaš kruške i jabuke....
Virgin No.1 je "čista" virginija bez dodatne arome, dok je De Lux čisti aromatik - dakle ni slučajno ne mogu imati isti roomnote niti im doživljaj kod pušenja može biti isti...
... Virgin No. 1 je čisto solidan duhan koji se ponaša kao i svaka djevica (Virgin )... ("Dalibore! Ja umirem! A ti spusti avion ......nježno, kao da miluješ ženu" citat: partizanska eskadrila)
... dakle, zahtjeva malo znanja, vještine i iskustva: napuni ga vrlo mekano (rahlo-prozračno) i dimi vrlo nježno i tek tada će te nagraditi osebujnom slatkoćom, svi ostali pokušaji "na silu" (čvršće punjnje, brži ritam dima) će rezultirati peckanjem i ugrizima !!
|
|
strojo Peče me jezik

| Naslov: Re: Peterson duhan 05.12.10 11:43 | |
| Nije to bilo nikakovo miješanje voća a bome niti povrća. Napisao sam samo svoj dojam. A on je kao što i sam sigurno znaš iz iskustva prilično individualan i osebujan te se razlikuje od osobe do osobe. Što se tiće punjenja duhana u lulu i pušenja to je naravno stvar prakse i iskustva. |
|
Darko Bacam filter

Broj postova: 533 Join date: 17.04.2011 Age: 39 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Peterson duhan 10.10.11 19:10 | |
| Upravo pušim friško otvoreni Peterson Sunset Breeze (crveni) i to je jako lijep primjer blago aromatiziranog ozbiljnog duhana za pušiti kad se čovjek zaželi nečeg sa cavendishom, roomnote je super, žena potvrdila. |
|
Cutler Bacam filter

Broj postova: 363 Join date: 25.10.2011
 | Naslov: Re: Peterson duhan 11.11.11 9:47 | |
| Također kupljen Peterson Sweet Killarney u limenci. Jako mi se sviđa miris! |
|