Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Zašto ste počeli pušiti lulu?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
sinus
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 338

PostajNaslov: Re: Zašto ste počeli pušiti lulu?   16.02.11 11:26

Početak iz čiste znatiželje a onda guštiiiiiiiii
[Vrh] Go down
Kristian
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 24

PostajNaslov: Re: Zašto ste počeli pušiti lulu?   16.02.11 14:32

Mene je na početku više nego drugo privukla sama lula kao objekt. Sviđala mi se boja, tekstura vrijesa, oblik itd. Nakon toga mi se je i zasviđao sam ritual pušenja lule, kojeg često spominjemo. Uglavnom kod lula mi pušenje nije samo sebi svrha, kao recimo kod cigareta, pa mi se zato i sviđa.
[Vrh] Go down
savate
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 639

PostajNaslov: Re: Zašto ste počeli pušiti lulu?   16.02.11 19:41

U potpunosti bi se složio sa mladim Alexxom i Pattonom. Trebaš biti, u nedostatku bolje rječi, svojevrstan egocentrik, osobenjak,.. da bi pušio lulu!

S druge pak strane neizlječivi sam hedonoista, u svakom obliku, a mislim da je uživanje u duhanu, sa lulum, najbolji način. Meni osobno bolji od cigara. Malo stvari na na ovom sj...nom svjetu se može mjeriti sa dobrom lulom i čašom dobrog, kvalitenog alkohola te kavalitetnom spikicom sa šačicom izabranih prijatelja. Cigarete nisam nikad mogao pušiti, a naprosto ne vidim sebe sa bijelim papirnatim štapićima u ustima, koji pritom izazivaju ovisnost,... a naprosto mi nisu ni odgovarale!!

heavymetal
[Vrh] Go down
http://www.steadicam.tk/
igor_dj
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 96

PostajNaslov: Re: Zašto ste počeli pušiti lulu?   26.02.11 13:27

Čitajući vaš forum...kako pišete da uživate u tome...odlučio kupiti lulu...duhan....probao,počeo uživati u tome...miris,okus duhana....ostavio se cigareta..sjest sa kolegama na kavicu(cugu)zapalit lulu NEPROCJENJIVO

zato hvala DIM LULE piva
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2733

PostajNaslov: Re: Zašto ste počeli pušiti lulu?   26.02.11 14:11

Cekaj kad na red dodju prave medicine u vidu duvana, da vidis onda belaja!
umrijet od smjeha
[Vrh] Go down
Davorin
Pipe maker
Pipe maker

Broj postova: 3897

PostajNaslov: Re: Zašto ste počeli pušiti lulu?   26.02.11 19:54

ima graga pravo... kada još nađeš "svoj" duhan... e to je ono pravo....
[Vrh] Go down
http://davorinmortapipes.wordpress.com/
Alex
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 161

PostajNaslov: Re: Zašto ste počeli pušiti lulu?   09.05.11 8:05

Da lagano podignem temu...u vrijeme stvaranja iste,dobio sam lulu od starijeg kolege s posla,s obzirom na moje skromno znanje restauracije sitnih predmeta od drva i plastike,zadatak mi je bio obnoviti drvo i usnik,no kako sam radio na njoj (luli,mislim)
polako sam se počeo zaljubljivati u njene oblike,boju i texturu samog drva...kad sam je završio,radost mojeg kolege je bila beskrajna,kao malog djeteta među svojim igrackama.Nakon par dana na poklon mi je donio novu Parkericu i opet je buknula moja novostečena ljubav...odtad bjesomučno surfam netom i tražim nove podatke,gledam modele,šare,texturu i polako profiliram sebe u novostečenom hobiju-zanimaciji...puno si ugodnih trenutaka želim s lulom u ruci i ustima Laughing
[Vrh] Go down
Leo
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 565

PostajNaslov: Re: Zašto ste počeli pušiti lulu?   09.05.11 17:46

I ja Ti to želim!
[Vrh] Go down
Alanon
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 79

PostajNaslov: Re: Zašto ste počeli pušiti lulu?   24.02.12 22:17

Uglavnom istinski inteligentni ljudi puše lule. To mu dođe ko pravilo. To je simbioza. Lula se čuva da bi pružila užitak. Oduvek sam voleo ideju o luli, ritual koji je prati... i onda sam jednom rešio da je vreme da probam. I to je bilo to. Ali, stvarno, Kristian i savate su uboli.
[Vrh] Go down
misterno
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 74

PostajNaslov: Re: Zašto ste počeli pušiti lulu?   12.03.12 13:00

Gandalf? Rip kirbi?
Nakon previše žurbe , stresa, svega, jednostavno sam malo čitao o tome, nabavio lulu, nešto duvana, otišao na pecanje, ugasio mobitel...

Zapalio, pućkao pola sata, mir, tišina, valići, ptice... Vjetrić... Stres ošo.... Kud? Neam pojma i bašmebriga Very Happy

Nisam nikada pušio cigare, ali svakim danom se sve više zakopavam u lule... Laughing
[Vrh] Go down
http://www.soaringcroatia.com
Simba
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 89

PostajNaslov: Re: Zašto ste počeli pušiti lulu?   12.03.12 15:42

Ja sam se uhvatio lule jer sam mislio da je AFRODIZIJAK Very Happy , znate, u mojim godinama, jelda, može se očekivati pad potencije....pa eto rekoh da vidim ima li šanse sa lulom i eto....hehehehe!
Ma stari pušač sam, pušio lulu sa kolegom u vojsci, davne 86 prošlog stoljeća. Pa ccigarete, pa nepušać 13 godina, pa me sin opet zarazio duhanom.....i nedavno mi padne na pamet lula, pa rekoh da opet probam....!
Sad kad vidim ima daleko biljih duhana nego prije, pa eto opet mi se svidjelo, dokle vidjet ćemo, nadam se neću više na cigarete. Very Happy
A jesam ga začas nadrobio....kuku mene!
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2733

PostajNaslov: Re: Zašto ste počeli pušiti lulu?   14.03.12 1:10

misterno je napisao/la:
Gandalf? Rip kirbi?
Nakon previše žurbe , stresa, svega, jednostavno sam malo čitao o tome, nabavio lulu, nešto duvana, otišao na pecanje, ugasio mobitel...

Zapalio, pućkao pola sata, mir, tišina, valići, ptice... Vjetrić... Stres ošo.... Kud? Neam pojma i bašmebriga Very Happy

Nisam nikada pušio cigare, ali svakim danom se sve više zakopavam u lule... Laughing

hahahaha!
upecao
[Vrh] Go down

Zašto ste počeli pušiti lulu?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 2 / 2.Goto page : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Justin nema pojma zašto cure vrište kad ga vide
» kutija za lulu, duhan, pribor, itd....
» Gde kupiti dobar duvan i lulu-Beograd
» gdje kupiti Lulu u Zagrebu??
» Koju lulu odabrati ?