Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Hajde da se mjenjamo !

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
strojo
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 106

PostajNaslov: Hajde da se mjenjamo !   18.12.10 16:14

Potaknut početnićkim nedoumicama oko izbora duhana i njihovog izbora u prodaji ( npr. u Zagrebu ) zapitao sam se jel postoji dobra volja te potreba i mogučnost razmjene duhana za duhan preko npr. ovog foruma ?
Kao početniku izbor duhana u Zg. je pristojan ( oko 80 proizvoda ) a kada uračunate i prosiječnu cijenu od oko 40 HRK dobijete nemali iznos u ovo doba recesije.
Zbog toga bi želio ubrzati proces u nalaženju odgovarajućeg duhan i naravno uštedijeti koju kunu.
Svi vrlo dobro znate kako je to pušiti duhan koji vam ne odgovara a tek pogotovo kada vam još ostane samo 45g. u vrečici za nemalih 40 HRK.
Čitajući neke postove i savijete starijih, mudrijih i iskusnijih znam da većinom vole savjetovati da se duhan ( koji nam se ne dopadne odmah ) ostavi za neki drugi puta ili mu možda dati i treću šansu da se iskaže u luli.
Ali eto ja sam svoje odlućio ponuditi u razmjenu za neke druge po recenzijama meni interesantne duhane : Peterson Gold Blend, Planta MMVII Edition, Mac Baren Plumcake, Stanislav Balkan Latakia, Peterson Luxury Blend, Thomas Radford Sunday Fantasy, Mac Baren Original Choice, Borkum Riff Original, Holger Danske Original Honey Dew.

Naravno postoji i dobra volja ( s moje strane ) da se ne mijenja za cijela pakiranja nego i za nekoliko grama ( jednu ili dvije pune lule ), po pricipu ja tebi 10g. ti meni 10g. Ako ponuda prođe naravno.

I naravno za kraj unaprijed isprika ako sam ovim povrijedio koji statut ovog foruma i molim moderatore neka onda obrišu ovu možda nepoćudno otvorenu temu.

[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Hajde da se mjenjamo !   18.12.10 18:39

Mijenjanja duhana nema, osim ako što dogovoriš preko privatnih poruka.
U praksi je to do sada funkcioniralo ovako, a ne vidim razloga da i ubuduće tako ne bude; ako ti se koji duhan nije dopao, završavao je u B2 (ladica za takve duhane u klubu). A inače je uvijek u klubu pristojan izbor duhana, a što je na stolu, ponuđeno je...Mislim da si shvatio bit.
[Vrh] Go down
Triangl
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 294

PostajNaslov: Re: Hajde da se mjenjamo !   18.12.10 18:59

bayro je napisao/la:
U praksi je to do sada funkcioniralo ovako, a ne vidim razloga da i ubuduće tako ne bude; ako ti se koji duhan nije dopao, završavao je u B2 (ladica za takve duhane u klubu). A inače je uvijek u klubu pristojan izbor duhana, a što je na stolu, ponuđeno je...Mislim da si shvatio bit.

Nisam ništa htio pisati, ali pomislio sam baš to.
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2733

PostajNaslov: Re: Hajde da se mjenjamo !   19.12.10 2:09

Ja svaki put ubacim nesto u tu ladicu kad dodjem u ZG!
umrijet od smjeha
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2964

PostajNaslov: Re: Hajde da se mjenjamo !   19.12.10 11:47

sve-sve, al sto virginiju?
[Vrh] Go down
strojo
Peče me jezik
Peče me jezik

PostajNaslov: Re: Hajde da se mjenjamo !   21.12.10 10:40

bayro je napisao/la:

Hvala na odgovoru kojega sam mora priznati i očekivao.
To je dobro riješenje za članove kluba a kako nisam u istome i nikoga osobno ne poznajem mislim da budu onda i dalje stajali u mojoj ladici.
Također obznanjujem da nebudem slao pp sa ponudom svojih duhana lulašima početnicima jer malo mi je odbojno da nakon par "dobrodošli poruka " stigne moja s ponudom duhana. Kao da sam kakav duhan diler.
[Vrh] Go down
strojo
Peče me jezik
Peče me jezik

PostajNaslov: Re: Hajde da se mjenjamo !   21.12.10 10:43

ssekir75 je napisao/la:
sve-sve, al sto virginiju?

Probao sam Navy Flake s kojim sam jednostavno oduševljen.
Prošlu noć opet po deseti put pripalio No.1 ali me niti nakon toga nije odgovorila od Navy Flakea.
[Vrh] Go down
Keko
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 958

PostajNaslov: Re: Hajde da se mjenjamo !   21.12.10 11:13

Navy je sjajan duhan, ma svi flakeovi su mi top, no nažalost, kod nas je Navy jedini te vrste u ponudi...
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2964

PostajNaslov: Re: Hajde da se mjenjamo !   21.12.10 13:12

niko nije rekao da navy flake ne valja, boze sacuvaj. ali sve virginije su dobri duvani, pa bi ti ja rekao da taj ostavis u stranu i zapalis ga ponovo posle nekog vremena.
[Vrh] Go down

Hajde da se mjenjamo !

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.