Potaknut početnićkim nedoumicama oko izbora duhana i njihovog izbora u prodaji ( npr. u Zagrebu ) zapitao sam se jel postoji dobra volja te potreba i mogučnost razmjene duhana za duhan preko npr. ovog foruma ?
Kao početniku izbor duhana u Zg. je pristojan ( oko 80 proizvoda ) a kada uračunate i prosiječnu cijenu od oko 40 HRK dobijete nemali iznos u ovo doba recesije.
Zbog toga bi želio ubrzati proces u nalaženju odgovarajućeg duhan i naravno uštedijeti koju kunu.
Svi vrlo dobro znate kako je to pušiti duhan koji vam ne odgovara a tek pogotovo kada vam još ostane samo 45g. u vrečici za nemalih 40 HRK.
Čitajući neke postove i savijete starijih, mudrijih i iskusnijih znam da većinom vole savjetovati da se duhan ( koji nam se ne dopadne odmah ) ostavi za neki drugi puta ili mu možda dati i treću šansu da se iskaže u luli.
Ali eto ja sam svoje odlućio ponuditi u razmjenu za neke druge po recenzijama meni interesantne duhane : Peterson Gold Blend, Planta MMVII Edition, Mac Baren Plumcake, Stanislav Balkan Latakia, Peterson Luxury Blend, Thomas Radford Sunday Fantasy, Mac Baren Original Choice, Borkum Riff Original, Holger Danske Original Honey Dew.
Naravno postoji i dobra volja ( s moje strane ) da se ne mijenja za cijela pakiranja nego i za nekoliko grama ( jednu ili dvije pune lule ), po pricipu ja tebi 10g. ti meni 10g. Ako ponuda prođe naravno.
I naravno za kraj unaprijed isprika ako sam ovim povrijedio koji statut ovog foruma i molim moderatore neka onda obrišu ovu možda nepoćudno otvorenu temu.