Crni Javor Bijeli zubi

Broj postova: 7 Join date: 19.12.2010 Age: 19 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Napoleon lule? 19.12.10 21:44 | |
| Ovo mi je prvi post na ovom forumu, predstaviti se neću još (volim napisat malo više od riječ-dvije o sebi, a ovo nije podforum za upoznavanje, kasnije ću to obavit  ) Daklem, krenuo sam pušiti prije tjedan dana, zasad sam oduševljen (ne može se usporediti sa cigaretama koliko je bolje i smirenije i sve).. Krenuo sam sa nekom lulom od 20kn sa metalnom zdjelicom (koje sam se naravno rješio nakon dva pušenja), a sada sam od obiteljskog prijatelja koj zadnjih 20ak godina ne puši dobio dvije lule, jedna no-name više ukrasna nepušena (sa naslovom jugoslavija  ) i jednu od korijena ružinog drveta ili tako nešto, sa malenim, jeva primjetnim natpisom NAPOLEON na sebi. Inače lula je stvarno dobra (kaže čovjek, pušio toliko da dobio žute zube  ), pa me zanima proizvođač, tj. marka... Jel zna itko više o tome? Pozdrav, Crni Javor |
|
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2965 Join date: 07.11.2009 Age: 36 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Napoleon lule? 19.12.10 22:29 | |
| a da ti to uslikas pa da okacis na forum? i da odes da se predstavis, red je... |
|
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Napoleon lule? 20.12.10 0:33 | |
| Lijepo ti je napisao Sekirče. Lijepo to uslikaj i stavi na forum, ali se prije toga predstavi, kako valja i dolikuje i kako to bon-ton nalaže. |
|
Crni Javor Bijeli zubi

Broj postova: 7 Join date: 19.12.2010 Age: 19 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Napoleon lule? 20.12.10 20:55 | |
| Naslikal bum sutra il preksutra, prije tog sumnjam da bum u mogućnosti... A napisat juče nisam stigo, sad pišem.. |
|