gavran11 Bacam filter

Broj postova: 305 Join date: 15.12.2010 Age: 39 Lokacija: ljubljana
 | Naslov: početničko "veselje"! 21.12.10 23:37 | |
| Pozdrav svima! Ne mogu odoljeti, a da ne podjelim sa ostalima upušavanja svoje prve lule.  Evo me na 2/3, drugi put. Isprva sve ide ok, naletim na pokoji hladan dim, osjetim duhan kako treba i uživam ga maksimalno.Ali, lula se često gasi ako ne vučem jako i učestalo. Onda je dim vruć i neprijatan. Prema kraju, počne lula malo i da "kašljuca"(kiselkast okus).Insistiram na potpuno ispušenom duhanu, tako da recimo palim 10-12 puta za vrijeme pušenja koje traje oko 45 min.Žao mi je što je nemogu zadržati upaljenom sa laganim povlačenjem dima. Lula se inače ne pregrijava jako i ne vidim da ima puno vlage poslije pušenja. Pitanje za iskusne-Jel to sve okej?I da li se, kad je lula upušena prakticira pušenje duhana do kraja? |
|
Leo Bacam filter

Broj postova: 565 Join date: 17.09.2010 Age: 19 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: početničko "veselje"! 21.12.10 23:49 | |
| Često i nježno tampati ili pritiskati češkom alatkom, a može i upunjenju biti problem. Dok se ne formira cake im može biti vruć i neugodan! |
|
Triangl Peče me jezik

Broj postova: 294 Join date: 19.02.2010 Age: 24 Lokacija: Zaprešić
 | Naslov: Re: početničko "veselje"! 22.12.10 8:55 | |
| Plus meni je duhan najfiniji kada ga napunim do vrha :O iz nekog razloga.  Meni cesto ostanu komadići duhana na dnu, i rijetko ju baš popušim da ništa ne ostane ali ne sekiraj se zbog tog. Zatim...za vrijeme pušenja provlači čistač kroz usnik da pokupi vlagu. I zadnje...svi ti sitni problemčići budu nestali kad se budeš družio s lulom duže.  |
|
Brka Bacam filter

Broj postova: 303 Join date: 25.11.2010 Age: 38 Lokacija: Bilje, Osijek
 | Naslov: Re: početničko "veselje"! 22.12.10 11:54 | |
| Pa ti u biti dobro uživaš u luli. 45 minuta...... |
|