Broj postova: 24 Join date: 03.01.2011 Age: 27 Lokacija: Pazin
Naslov: Pozdrav svima 03.01.11 12:20
Kao prvo pozdravljam sve članove ovog foruma kojeg pratim već neko vrijeme kao gost.
Zovem se Kristian, imam 26 godina i dolazim iz Pazina. Moju prvu lulu (zapravo jedinu, barem za sada) sam kupio prije 4 ili 5 godina. Ušao sam u robnu kuću u Rijeci i trafika u prizemlju je imala sasvim pristojan izbor Peterson lula po povoljnim cijenama (zapravo onda nisam ni znao što je Peterson ni što je pristojna cijena za lulu), lule su mi se toliko svidjele da sam odmah kupio jednu. Pretpostavljam da je to zato jer mi je u sjećanju ostala urezana slika mog pokojnog djeda kako puši lulu dok igra briškulu i zato što mi se sama lula kao objekt jako svidjela.
Moram priznat da sam početak nije bio baš nešto uspješan što se pušenja lule tiče, vjerovatno jer onda još nisam ništa o tome znao. Zbog toga sam neko vrijeme lulu spremio. Međutim prije nekih godinu dana me opet ulovila želja za lulom. Ovog puta sam se bolje informirao (između ostalog i na ovom forumu) tako da danas stvarno uživam u pušenju lule.
To je više manje to kao uvod o meni.
Keko Žuti zubi
Broj postova: 958 Join date: 30.10.2009 Age: 50 Lokacija: Zagreb