Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Sončna strana alp

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Autor/icaPoruka
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2586

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   08.03.10 0:30

i to cisto da im ucinis uslugu,da ne smetaju kad brisu prasinu u radnji Twisted Evil
[Vrh] Go down
savate
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 639

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   09.03.10 16:46

Znate kaj ću Vam reći!! 965-ica je jeb....en duhan!!! Prvi pu kad sam ga probao u klubu (hvala Keko Very Happy) bio mi je onak, ni vrit ni mimo, ok ali ništa spektakularno!!

Sada pušim drugu lulu i fakat je OK!!! Hladan dim, konstantnog ne prenapadnog okusa, mogao bi ga nazvati all day duhanom. jedino kad se ponovno pripali, ima malo okus po cigarama, ali nije neki bed. Čak mi ni žena nije priogovarala za smell. Inače pop..i na latakiu, a navodno 965 je ima dosta!?

Ako je ovaj ovak dobar kakv je bio onaj stari, dok ga je proizvodio Mr. Dunhill himself!!? :-)

Zadnja promjena: savate; 09.03.10 17:05; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
http://www.steadicam.tk/
Keko
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 958

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   09.03.10 16:53

Dobro jutro Margareta Cool
[Vrh] Go down
Davorin
Pipe maker
Pipe maker

Broj postova: 3729

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   09.03.10 17:17

Pa recept je sigurno isti.... a duhan je stvarno dobar, na kraju izdržao je poplavu svih Vanilija i Cherija i sličnih delicija ( mislim dovoljno dugo je izdržao ) Nažalost ti neki vrhunski relikti iz prošlosti padaju pomalo u zaborav.... B, nema, 965 je ne izdisaju.....
[Vrh] Go down
http://davorinmortapipes.wordpress.com/
savate
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 639

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   09.03.10 17:37

Hmm kako stvari stoje (napunio sam Magnumicu, sada, s njim), morati ću se nakrcati limenkama kad budem ponovno bio u prilici!!

Teta u djutiću mi je rakla da ga redovito dobijaju!? Jeli to moguće, ako se više ne proizvodi??

Vidio sam ga i kod Dreiera!!??

:-)
[Vrh] Go down
http://www.steadicam.tk/
Davorin
Pipe maker
Pipe maker

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   09.03.10 17:48

dakle priču koju je donio Saša.... Cijan, zastupnik za Sloveniju ( valjda išire ) imao je petogodišnji ugovor o snabjevanju. Kako je Orlik prestao proizvoditi, sve obveze iz ugovora je odradio odjednom, tako da Cijan ima na skladištu popriličnu količinu.....
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   09.03.10 18:38

blago vama koji ste blizu... Crying or Very sad
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2512

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   09.03.10 18:50

Blago Amerima, meni se okrene stomak kad vidim njihove narudzbe na forumu. To pljusti po 15-20 limenki raznih delicija u jednoj narudzbi. Kod nas bi odmah zavrsio u prdekani kad bi toliko narucio.
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   09.03.10 19:07

ne bi u politiku,ali moram... problem je sto su nasi socijalizam gledali kapitalistickim ocima (drp sistem) a sad kapitalizam gledaju socrealistickim Shocked ono, ako je drzava rekla da ti je to sto ti ona nudi dovoljno, onda ti je dovoljno, a ako oces "preko 'leba pogacu" onda ce da te propisno odere. Shocked sve to treba uza zid, ma kakvi uza zid, na vesala, skupa dzebana a konopac se koristi vise puta Shocked
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9091

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   09.03.10 19:52

bayro je napisao/la:
Ne. Prestali su sa proizvodnjom, samo su "Cyan-u" koji je distributer za Sloveniju isporučili sve za pet godina unaprijed na koliko je bio sklopljen ugovor, tako da se dade naći Dunhilla u Sloveniji.

Eto, ovo vam piše dvije stranice ranije! Čitati forum! Evil or Very Mad
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   20.11.10 18:11

Dakle danas sam kod Dreiera čuo za najveću evropsku glupost, a toliko je debilna da je 99 % istinita. Naime, naša ljubeča EU kojoj svi toliko težimo ima novu politiku, a to je tendencija da se smanji prodaja svih duhanskih proizvoda, uključujući i cigare i cigarete i naravno duhan za lulu i to na deset vrsti ili marki, kako vam drago.
Teta (valjda Dreireova kćer) mi je kazala da će humidor za cigare, oni koji su bili znaju gdje je i koliki je, držati dok ne prodaju zalihe cigara koje imaju na lageru i onda je kaputt sa humidorom.
Za sad duhane i cigarete drže, ali izgleda da je i to kratkog daha. Lule ostaju. affraid
Potpisao sam naravno peticiju koja je bila na pultu sa sloganom koji otprilike glasi "Danas duhan, sutra čokolada, prekostura nešto treće - želimo slobodu izbora!"
Svi koji budete išli gore slijedećih dana i tjedana, pozivam vas da potpišete tu peticiju, jer nas stvarno izgleda pretvaraju u građane šestog reda!
[Vrh] Go down
G.S.Patton
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 420

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   20.11.10 18:54

bayro je napisao/la:
Dakle danas sam kod Dreiera čuo za najveću evropsku glupost, a toliko je debilna da je 99 % istinita. Naime, naša ljubeča EU kojoj svi toliko težimo ima novu politiku, a to je tendencija da se smanji prodaja svih duhanskih proizvoda, uključujući i cigare i cigarete i naravno duhan za lulu i to na deset vrsti ili marki, kako vam drago.
Teta (valjda Dreireova kćer) mi je kazala da će humidor za cigare, oni koji su bili znaju gdje je i koliki je, držati dok ne prodaju zalihe cigara koje imaju na lageru i onda je kaputt sa humidorom.
Za sad duhane i cigarete drže, ali izgleda da je i to kratkog daha. Lule ostaju. affraid
Potpisao sam naravno peticiju koja je bila na pultu sa sloganom koji otprilike glasi "Danas duhan, sutra čokolada, prekostura nešto treće - želimo slobodu izbora!"
Svi koji budete išli gore slijedećih dana i tjedana, pozivam vas da potpišete tu peticiju, jer nas stvarno izgleda pretvaraju u građane šestog reda!

To je u stvari bas dobro... Deset duhana ...Nemas puno dileme, a ne ko sad, ko Buridanov magarac, ne znas na koju stranu od tolikog izbora... Twisted Evil
Ma p.s m...r tim budalama, trebamo mi preuzet stvar u svoje ruke... Evil or Very Mad
[Vrh] Go down
Davorin
Pipe maker
Pipe maker

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   20.11.10 19:13

Tako je Patone, pokreni Treću armiju... Cool Nažalost gluposti birokracije su nepredvidljive... kada smo prije par godine pokretali jednu pršutanu s strancima, čuo sam isto tako biser da mesna proizvodnje ne smije biti udaljenija od 150 m od glaven ceste ... Zašto.. pojma nemam
[Vrh] Go down
G.S.Patton
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 420

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   21.11.10 5:00

I wish I could... 6.licka Twisted Evil Istina, birokracije diljem svijeta pune su "bisera", a razlog tome jest vjerojatno njihov nagon za samoodrzanjem, jer nesto smisljati moraju, a vecina pametnih stvari vec je izmisljena, ostale su samo bedastoce... A i Einstein je jednom rekao da su samo dvije stvari na svijetu bezgranicne: svemir i ljudska glupost.
Nego, ajmo ovo promatrati sa svijetlije strane. Dakle, imamo samo deset duhana u prodaji. Brzo smo ih se zasitili, htjeli bi nesto novo...
E, tu nastupa nas plemeniti bayro , cijenjeni blender i blenda li ga, blenda! A sa deset duhana i mnostvo omjera, kolko ja znam racunat, moze se izblendat puuuno raznih kombinacija... I opet imamo mnostvo duhana, uzivamo ko i prije...
Ovo sam samo napisao kao ideju, vise onak u sali, no i ozbiljno, da na neki nacin svima nama pokazem da cemo uvijek imat nekakvu ideju "prebrikat" glupe zakonske i ine odredbe i snaci se. Nemreju oni nas...
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Sončna strana alp   21.11.10 8:42

Ne bi to išlo tako moj generale! Činjenica je da bi bilo beskonačno mnogo permutacija sa deset duhana.
Mogao bih ja to raditi za "inner circle", ali ne bi bilo šanse da istrčim na tržište, jer bi se svaka takva mješavina, bez obzira što je rađena od postojećih mješavina tretirala kao jedanaseta, dvanaesta itd, itd...
I tako i tako nema baš mnogo više od deset duhana koji se stavljaju u mješavine, (virginija, perique, burley, yenidje, latakia...) i načina njihovog tretmana poslije berbe (air cured, sun cured, dimljeni, itd)
Birokracija je neuništiva, pogotovo ako se radi o ovako ogromnoj, naddržavnoj birokraciji kao što je EU, koja mora opravdati svoje visoke plaće, pa fabricira tone besmislenih propisa i hrpe papira. No sad već pomalo idem u off-topic.
[Vrh] Go down

Sončna strana alp

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 7 / 8.Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Similar topics

-
» Sončna strana alp
» Nova imena
» Robert Pattinson/Taylor Lautner
» Vampirski dnevnici/Sumrak Saga