Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Gianni

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Yngwie
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 36

PostajNaslov: Re: Gianni   17.01.11 22:54

420blackadder je napisao/la:
Tolkiena ? *420Blackadder se okreće, briše mokre šape o ručnik i sjeda za kompjuter*. Kojeg Tolkiena, ako smijem pitati ?

Onoga nasuprot crkve na Opatovini, nekidan sam bio u Zg. A prijatelj već par godina dimi pa nam se tamo učinilo idealno mjesto - ipak imaju sliku lule
[Vrh] Go down
420blackadder
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 396

PostajNaslov: Re: Gianni   17.01.11 23:11

Ah, odlično. Mislim da sam bio jednoć tamo, to je u relativnoj blizini Klovićevih dvora, koje sam s frendovima posjetio, pa smo nakon toga sasvim slučajno pronašli taj ugodni Pub. Pošto nisam iz Zagreba, nisam znao točno ulicu, no sad sam siguran da je to to.
Zaista dobro mjesto za pušiti lulu, svaka čast Smile
[Vrh] Go down
Leo
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 565

PostajNaslov: Re: Gianni   18.01.11 15:39

U tolkienu je veleugodno!
[Vrh] Go down
Yngwie
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 36

PostajNaslov: Re: Gianni   18.01.11 18:26

gavran11 je napisao/la:
Kad smo kod duhana, ako si u ljubljani, imaš u cyanu za bežigradom, ozbiljnije ponude od skandinavika i ovih što se prodaju po kioscima...Uživaj

Hvala! Zanimljiva informacija... Inače i živim za Bežigradom, tako da mi je usput. Sutra idem u istraživanje Smile
[Vrh] Go down
milo
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 709

PostajNaslov: Re: Gianni   19.01.11 10:21

Cyan ti je na Vojkovoj ulici ako ideš od fakulteta mimo ministarstva obrane, na križišču ravno i onda na naslijednjem semaforu levo na parkiralište.Onda se vratiš nazad do glavne cijeste i u stavbi na lijevoj ti je na uglu prodavaonica namirnica ti ideš ispod arkada dalje i gledaj lijevu u šipe jer Cyan ima samo ime nalijepljeno na šipu tako da možeš brzo da fališ.

Bio sam tamo u ponedeljak i duhana ima samo fajfa je prilično malo, čekaju izporuku
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Gianni   19.01.11 12:07

I malo prijevoda na hrvatski:
Cyan ti je u Vojkovoj ulici ako ideš od fakulteta pored Minstarstva obrane, na križanju ravno, onda na slijedećem semaforu lijevo na prarkiralište. Onda se vratiš nazad do glavne ulice i u zgradi na lijevo ti je na uglu prodavaonica namirnica, ideš ispod arkada i gledaš izloge, jer Cyan ima samo ime nalijepljeno na izlog, tako da možeš brzo promašiti! Very Happy

Ovo "šipa" sam naučio od Lačnog Franza i Zokija Predina - "Naj ti poljub nariše usnice" - "po rosni šipi vlečem prst"! punk
[Vrh] Go down

Gianni

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 2 / 2.Goto page : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Gianni