Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

kutija za lulu, duhan, pribor, itd....

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
jiva
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 51

PostajNaslov: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   27.02.11 14:08

Pozdrav svima, eto nakon dužega vremena eto me nazad, dosta sam vas zanemario a i tako uživanje u luli, puno je bilo obaveza u zadnje vrijeme a ja lulu doživljavam samo u situacijama kada sam odmoran i van stresa pa nikako da ju konačno zapalim i uživam, a na žalost stresne situacije su danas pravilo a ne iznimka, dogovarao sam se u par navrata da skočim do kluba ali eto trebat će i to pričekati dok se ne oženim i obavim sve ove pripreme za kazališnu predstavu jocolor koja slijedi
Moja je ideja sljedeća kako imam zasada tek par duhana a nisam baš za to da samo pušim jedan, već vidim da ću imati problema sa odlaganjem negdje istih, isto tako imam par zippo upaljača, benzin, kremen, fitilj itd., te pokoje ljepše šibice, i par boljih plinskih upaljača, plin, rizlice za duhan za motanje kojih imam 15-ak vrsta par mašinica tabakera....ma toga je skoro puna kutija od cipela...pušenje duhana mi ne čini samo veliki užitak već i kompletiranje svega pribora vezano uza duhan razmišljao sam o tome da napravim drvenu kutiju, recimo dimenzija kao pola kutije od cipela (po širini), stavim dvoje vratašca sa okvirom i staklom, tj u jedno komoru bi išli duhani kako zalule tako i za motanje, a u drugu komoru bi išao sav pribor....najviše sam razmišljao o toj ideji ne samo da je estetskoga izgleda već da sama kutija služi kao za čuvanje vlažnosti duhana, jer kao što rekoh ne pušim za sada lulu prečesto ali kada me uhvati poriz za gušt ne želim da me iznenadi suhi duhan, mada osobno i volim kada je duhan malčice vlažniji, o problemu suhoga duhana mislio sam doskoičiti na taj naćin da bi u komoru gdje bi bio duhan stavio na dno neku limenu ili drvenu rešetku a ispod nje stavljao vlažne maramice tako da bi sa vremenom uz skustvo znao dozirati prau količinu tih maramica za meni idealnu vlažnost, naravno da bi u tome slučaju kutija bila max što bolje odrađena da dihta, brat je stolar pa tu imam veliku pomoć......za sada to je to sama ideja, ako imate nekih savjeta, koju vrstu drveta da koristim i da li je to općenito dobra ideja samo pišite, zasada nemam nikakav nacrt ali čim skužim google sketchup pošaljem...pozdrav! (alaj sam se raspisao)
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   27.02.11 18:01

Ajde ti to nama sve lijepo ponovno razumljivo napiši. I upotrijebi ponekad točku, zarez, dvotočku, ima tih interpunkicija, ima...
[Vrh] Go down
420blackadder
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 396

PostajNaslov: Re: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   27.02.11 18:35

Zaista, poneka točka ne bi škodila. Wink

Što se tiče tih vlažnih maramica...neznam baš.

One obično imaju dosta jaku aromu, po tim kemikalijama kojima su natopljene, i sama pomisao da to držim uz duhan nekako mi se ne čini baš razboritom. Znam da bi one bile ispod duhana, ali mi se svejedno čini da bi nakon određenog vremena duhan mogao povući dio te arome. Osim ako ne misliš na prave platnene maramice koje su navlažene običnom vodom. To je samo moje skromno mišljenje. Laughing
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2965

PostajNaslov: Re: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   27.02.11 18:48

'man ljudi, sto izmisljate toplu vodu?...
[Vrh] Go down
milo
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 709

PostajNaslov: Re: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   27.02.11 19:10

ma ja imam duhan i ostalo što nije lijepo oku u ormaru a lule na mom računalu.
Baš volim da skupljaju prah jer ih tako mogu više puta brisati i maziti.
A što se ormariča tiče idi kod mizara i on če ti ormarič napraviti po mijeri.
[Vrh] Go down
MOVESHAKER
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 788

PostajNaslov: Re: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   27.02.11 23:24

ssekir75 je napisao/la:
'man ljudi, sto izmisljate toplu vodu?...

+ potpis

za vlaženje suhih duhana baci oko ovdje:
http://www.dimlule.com/t56-vlazenje-suhog-duhana
... ako nije jasno - pitaj!

Sav preostali pribor, prebaci u kutiju od cipela ili u ladicu kojoj si napravio par pregrada i problem je rješen!

btw.
kutija za alat mi izgleda kao solidno rješenje jer ima puno pregrada - samo osiguraj protok zraka da se lule mogu prozračiti, iako mi je draže da su lule na vidljivom mjestu
[Vrh] Go down
gavran11
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 305

PostajNaslov: Re: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   27.02.11 23:50

Prijedlog za drvo je svakako hrastovina...nek ti burazer sklepa, pa onda kad ostaviš duhan par godina u hrastovoj kutiji, kako je ti nazva, dobiće onaj fini šmek, pa ćeš imati Dunhill EMP barrique, berba 2008... bounce bez zajebancije. Siguran sam da ima zanesenjaka koji su i ovo probali...
[Vrh] Go down
jiva
Bijeli zubi
Bijeli zubi

PostajNaslov: Re: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   28.02.11 1:09

dečki niste skužili cijelu bit, ovo što bi ja htio je možda nepotrebno, suvišno.. ali to sam ja, volim rituale, kada zapalim lulu nosim sa sobom kao neki deda kutiju od cipela i sve mi zvoni po nutra i kopam po njoj kao žensko po torbici...volio bi napraviti drvenu kutiji i pošteno ju obraditi gdje će sve biti na svom mjestu i imati svoj pretinac, želim postići kada me ukućani vide sa kutijom pod rukom da im dam do znanja da je "lula time" i da bježe od mene Laughing
[Vrh] Go down
jiva
Bijeli zubi
Bijeli zubi

PostajNaslov: Re: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   28.02.11 1:11

a ovo što je falilo zarez ili točka, to je zato što mi riknuo ekran pa sam pisao napamet Shocked
[Vrh] Go down
amaru
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 237

PostajNaslov: Re: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   28.02.11 16:28

jiva je napisao/la:
a ovo što je falilo zarez ili točka, to je zato što mi riknuo ekran pa sam pisao napamet Shocked

umrijet od smjeha

napravi ti šta si zamislio pa ćemo se divit kad bude gotovo i stvar riješena!

P.S. kad budeš imao vremena javi se pa ćemo skupa do kluba, jedan pije drugi vozi i tako iz tjedna u tjedan...
[Vrh] Go down
jiva
Bijeli zubi
Bijeli zubi

PostajNaslov: Re: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   28.02.11 16:31

tako i oću....još će te me moliti da vam pošaljem na pm nacrt tongue , pozdrav svima Smile
[Vrh] Go down
MOVESHAKER
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 788

PostajNaslov: Re: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   28.02.11 17:52

amaru je napisao/la:

P.S. kad budeš imao vremena javi se pa ćemo skupa do kluba, jedan pije drugi vozi i tako iz tjedna u tjedan...

TO TE JA PITAM!!!!!!
Cool
[Vrh] Go down
sinus
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 338

PostajNaslov: Re: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   28.02.11 19:37

amaru je napisao/la:

A u kakav vi to klub planirate? piva
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   28.02.11 20:48

Kakvo je to pitanje, Sinus? Pa zna se, u klub za rude i gubljenje vremena! gayparty Postoji samo jedan klub, ostalo su klubovi zastupnika, a njima već odavno ne vjerujemo ni riječi!
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2733

PostajNaslov: Re: kutija za lulu, duhan, pribor, itd....   28.02.11 21:53

Ja da zivim u Zagrebu, klub u Novoj Vesi bi mi bio samo usputna stanica do jednoga koji bi pripadao ovom dolje

[Vrh] Go down

kutija za lulu, duhan, pribor, itd....

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 2.Goto page : 1, 2  Next

Similar topics

-
» kutija za lulu, duhan, pribor, itd....
» Kupujem prvu lulu, na što trebam paziti?
» gdje kupiti
» Sessine lule - maslina i vrijes
» Zašto ste počeli pušiti lulu?