Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Dunhill 965 vs Night Cap

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
G.S.Patton
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 501

PostajNaslov: Dunhill 965 vs Night Cap   28.02.11 10:35

Probal sam obadva navedena duhana, nemrem bas skuzit razliku, obadva su mi dost jaka i bogata, osjeti se i kod jednog i kod drugog onaj specificni miris tamjana. Oba su mi izvanredna, prava medecina! Mozda... nocna kapica nije tak ostra ko 965...
Molim misljenje strucnijih, iskusnijih kolega!

Pozdrav iz snijegom zatrpanog ..... (CLASSIFIED!)
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2733

PostajNaslov: Re: Dunhill 965 vs Night Cap   28.02.11 12:11

Prvi sam probao nekoliko puta i ne, nikako mi ne lezi, previse je jak.
Za iskustvo pusenja drugog sam zasad uskracen ali volio bih probati, mislim da bi mi odgovarao, prema dosadasnjim opisima i reviewima.
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2965

PostajNaslov: Re: Dunhill 965 vs Night Cap   28.02.11 13:19

meni je 965 odlican duvan, ali za moj ukus previse fin i ugladjen. drugi nisam probao...
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Dunhill 965 vs Night Cap   28.02.11 13:32

Eto - koliko ljudi - toliko ukusa.
965-ica je krasan zaokružen duhan sa priličnom dozom cavendisha koja se osjeća kroz okus lješnjaka prilikom pušenja, a noćna kapica je malo "oštrija" varijanta 965-ice, baš da ti dade nikotinski "kick" prije spavanja.
Ne može se reći koji je bolji, svaki za svoju prigodu, 965 je kao za cijeli dan, a "kapica" kao večernji, bar je tako u teoriji predviđeno, iako se oba mogu pušiti kad je kome volja!
Prema tome, generale ne stoji to ono "vs" u naslovu topica! puffy
Pattone: jedno pitanje za milion dolara - jedu li Paštuni paštu? umrijet od smjeha
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Dunhill 965 vs Night Cap   28.02.11 14:20

po tvojoj prici, bayro, meni bi bolje lego night cap jer mi upravo smeta cavendish u 965.
[Vrh] Go down
G.S.Patton
Bacam filter
Bacam filter

PostajNaslov: Re: Dunhill 965 vs Night Cap   28.02.11 15:03

bayro je napisao/la:
Eto - koliko ljudi - toliko ukusa.
965-ica je krasan zaokružen duhan sa priličnom dozom cavendisha koja se osjeća kroz okus lješnjaka prilikom pušenja, a noćna kapica je malo "oštrija" varijanta 965-ice, baš da ti dade nikotinski "kick" prije spavanja.
Ne može se reći koji je bolji, svaki za svoju prigodu, 965 je kao za cijeli dan, a "kapica" kao večernji, bar je tako u teoriji predviđeno, iako se oba mogu pušiti kad je kome volja!
Prema tome, generale ne stoji to ono "vs" u naslovu topica! puffy
Pattone: jedno pitanje za milion dolara - jedu li Paštuni paštu? umrijet od smjeha

Meni je izgledalo kao da je 965-ica jaca... Namjerno nisam isao gledati reviewe, htio sam ocjeniti sam i cuti misljenje cijenjenih kolega po dimu.

Kaj se tice vs u naslovu topica, nije trebalo imati znacenje "nasuprot", vec naprosto usporedba jednog i drugog.

A kaj se pak Pastuna i paste tice, jedu kaj stignu i kaj imaju Laughing Jesam li osvojio milion dolara? bounce
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Dunhill 965 vs Night Cap   28.02.11 15:08

G.S.Patton je napisao/la:

A kaj se pak Pastuna i paste tice, jedu kaj stignu i kaj imaju Laughing Jesam li osvojio milion dolara? bounce

Normalno da jesi! Samo se ti vrati, skuvati ćemo ti pašta-šutu! umrijet od smjeha
A sad šalu na stranu - meni odgovaraju oba duhana, samo što ih tako striktno ne dijelim, pa da bi 956-icu pušio danju, a kapicu navečer, nego kako mi dođe. Samo je kapica malo jača sestra 965-ici.
@Sekirče- ne brini, taj se cavendish zapravo u 965-ici uopće ne osjeti, samo daje jednu laganu aromu lješnjaka, inaće naravno - prevladava lataka.
No ja se nakon dva dana apstinencije danas upravo spremam zapaliti jedan luličak 965-ice, iako me viroza i dalje "pere"!
[Vrh] Go down
G.S.Patton
Bacam filter
Bacam filter

PostajNaslov: Re: Dunhill 965 vs Night Cap   28.02.11 15:47

bayro , prijatelju, u vise navrata duhanske delicije nazivas "medecinom", a kao sto svi dobro znamo "medecina" je nesto s cim se lijece bolestine. Pa tako ti, prijatelju, 965 u pipu, pipu u zube i dimi! Bus videl da bu ti mam bolje! Ne daj se, generacijo! (+ / - 15 godina ne igra neku ulogu!) umrijet od smjeha
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Dunhill 965 vs Night Cap   28.02.11 16:05

vidi, osecam neku slatkastu zicu i ona mi tu upravo smeta. germains spec latakia mi je vise odgovarala od 965, a i ova mesavina koju imam a ne znamo koja je. nekako mi je ostriji duvan bolji, bolje mi legne. zatosam i pretpostavio da bi mi stanislaw balkan bolje odgovarao od 965 kad smo pricali o tome. ocigledno da su godine ljustenja "camela" bez filtera ostavile traga... nazalost, sve te moje pretpostavke nece jos da se bace u experimentalno stanje... Sad no zivi i zdravi mi bili, za duvane ima vremena piva
[Vrh] Go down
Davorin
Pipe maker
Pipe maker

Broj postova: 3897

PostajNaslov: Re: Dunhill 965 vs Night Cap   28.02.11 17:50

pa oba su duhana odlična, kao što bayro napisa, okus se mijenja tokom dana i sezona. Moje skromno mišljenje da Dunhill nema boljih i loših duhana, samo dobrih i još boljih.... Laughing a kada nađeš svoj model... to je to.... Kao što sekirče napisa, samo eksprimentiranje....
[Vrh] Go down
http://davorinmortapipes.wordpress.com/
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Dunhill 965 vs Night Cap   28.02.11 19:07

Davorin je napisao/la:
pa oba su duhana odlična, kao što bayro napisa, okus se mijenja tokom dana i sezona. Moje skromno mišljenje da Dunhill nema boljih i loših duhana, samo dobrih i još boljih.... Laughing a kada nađeš svoj model... to je to.... Kao što sekirče napisa, samo eksprimentiranje....

Potpisujem! Laughing
[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 1455

PostajNaslov: Re: Dunhill 965 vs Night Cap   28.02.11 20:05

Oba duhana su odlicna. MM965 ima jednu po meni krajnje diskrenu slatkastu notu koje nema kod NC-a. JEdini problem je sto je NC redji, no nije da ga nema u prodaji.
Koji je kome bolji to je licna stvar, ali kao sto Davorin rece DUnhill nema boljih i losih, vec samo odlicne duhane.
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2733

PostajNaslov: Re: Dunhill 965 vs Night Cap   28.02.11 20:17

Ovim gore se moze komotno potvrditi da svatko treba ponaosob probati duhan da bi mogao donijeti krajnju ocjenu.
Prema svemu navedenom, da nisam probao, zakleo bih se da je 965 ono sto volim i trazim.

No, medjutim, osobna iskustva govore dijametralno suprotno...
Definitivno ima nesto u pricama o kemiji izmedju sline, duhana i osjetila na jezicini...
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Dunhill 965 vs Night Cap   28.02.11 20:45

imnik je napisao/la:
Oba duhana su odlicna. MM965 ima jednu po meni krajnje diskrenu slatkastu notu koje nema kod NC-a. JEdini problem je sto je NC redji, no nije da ga nema u prodaji.
Koji je kome bolji to je licna stvar, ali kao sto Davorin rece DUnhill nema boljih i losih, vec samo odlicne duhane.

Točno! U pravu si kao i obično, časni Imniče! To je kod 965-ice jedna stvarno krajnje diskretna slatkasta nota, koje nema kod kapice. Ima je EMP, ali to je već sasvim druga priča - mlađa sestra 965-ice. No, svi su Dunillovi duhani odlični, samo nam ponekad neki bolje legnu, a to ovisi o milion faktora, ili kako se na otmjenom francuskom odrazio Grga: "jezičini"! tongue
[Vrh] Go down

Dunhill 965 vs Night Cap

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» My Mixure Dunhill 965
» Dunhill ultra mild
» DUNHILL
» Dunhill lule
» Dunhill morta iz Temze