A Red Virginia cavendish cased with a delicate maple flavor. An exceptionally smooth aromatic.

Gledam malo po reviewima na forumu, dugo nitko nije nista rekao pa sam ja odlucio malcice tipkati.
Ovo sam kupio dok sam bio prosle godine u Kanadi, od vecine nama poznatog gospodina Richarda, vlasnika 4noggins-a.
Nisam kupio limenku nego bulk pakiranje i to zato sto sam pogrijesio kod shipping adrese (zaboravio sam da sam ostavio svoju, hrvatsku, prilikom narudzbe) pa smo kompenzirali razliku u cijeni na ovaj nacin.
Ono sto me je ispocetka zacudilo je da je duhan stigao u dosta usitnjenom stanju (vjerojatno sa dna posude/bacve) i gotovo cisto crne boje. Kako mi se jako svidio Town Topic trazio sam slican duhan, koji ima aromu pecenih palacinki kad se pusi i - nisam se prevario, od ovoga okolina zaista tako mirise, izvrsno.
Sto se tice samog okusa, originalni opis govori sve, bez ikakve sumnje. Vrlo ugodan i slatkast okus, aroma javorovog sirupa, pomijesan sa notom kvalitetne Red Virginie postojan je od pocetka do kraja. Ukoliko se netko pita sto je sa grickanjem jezika ili bilo cemu slicnom - nema govora o tome. Od pocetka do kraja lijepo gori i garavo crna boja lisca transformira se u bijeli pepeo na dnu lule.
Za onoga tko ima, preporucio bi ovo probati u meerici, ne mogu niti zamisliti kakav bi ovo bio dozivljaj u slucaju da se ovi fini okusi jos malo pojacaju, pa sve to jos i uz dodatak nekog kvalitetnog crnog caja, izvanredno.
Eto...