|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
kaz3 Bijeli zubi

Broj postova: 2 Join date: 18.05.2011
 | Naslov: ima li tko viska lula! 18.05.11 11:14 | |
| pozdrav htio bih kupiti svoju prvu lulu. htio bi neku kao "bent apple" ili "Arrow". pa ako ima ko viska, rado bih poslovao s njim ili ako mi mozete preporuciti neki web shop gdje bih mogao kupiti. ja sam iz Zadra, a ovdje nema ducana koji prodaju lule. nasao sam u jednoj trafici par lula ali prodavac nije znao ni marku lule :/ |
|
 | |
imnik Oblak dima

Broj postova: 1286 Join date: 05.11.2009 Age: 36 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: ima li tko viska lula! 18.05.11 11:33 | |
| Nemoj se cuditi sto nije znao nista da ti kaze. Njihov stepen naobrazbe o duhanima i lulama je vuek katastorfalan. Polsikaj to sto imaju pa posalji na forum. |
|
 | |
Brka Peče me jezik

Broj postova: 270 Join date: 25.11.2010 Age: 38 Lokacija: Bilje, Osijek
 | Naslov: Re: ima li tko viska lula! 18.05.11 20:30 | |
| | imnik je napisao/la: | Nemoj se cuditi sto nije znao nista da ti kaze. Njihov stepen naobrazbe o duhanima i lulama je vuek katastorfalan. Polsikaj to sto imaju pa posalji na forum. |
Hyhyhyh, u pravu si. Tolko nemaju pojma da sam ja kao početnik u luli neki dan morao preslagati prodavačima policu u trgovini s duhanima. Zato je i nedavno došlo do zabune da postoji Kolumbo duhan za lulu, kad ono na krivoj polici. Stvarno nemaju pojma. I dobro došo. |
|
 | |
Alex Peče me jezik

Broj postova: 161 Join date: 03.05.2011 Age: 32 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: ima li tko viska lula! 18.05.11 21:36 | |
| | kaz3 je napisao/la: | pozdrav htio bih kupiti svoju prvu lulu. htio bi neku kao "bent apple" ili "Arrow". pa ako ima ko viska, rado bih poslovao s njim ili ako mi mozete preporuciti neki web shop gdje bih mogao kupiti. ja sam iz Zadra, a ovdje nema ducana koji prodaju lule. nasao sam u jednoj trafici par lula ali prodavac nije znao ni marku lule :/ |
Pozdrav i tebi.Ako ti se da pricekati,ovih dana cu biti gotov sa restauracijom starih modela Real briara,kao i jedne brebbie,a cijena kiki-riki,od 100-250 kn,tek toliko da vratim lovu za materijal |
|
 | |
kaz3 Bijeli zubi

Broj postova: 2 Join date: 18.05.2011
 | Naslov: Re: ima li tko viska lula! 18.05.11 22:40 | |
| mislin da se ni ne isplati slikati jer kaze da su iz italije :/, a vidim da talijane bas i ne volite.. alex ti javi pa cemo vidjeti ocemo li poslovati  |
|
 | |
milo Bacam filter

Broj postova: 516 Join date: 02.04.2010 Age: 34 Lokacija: Škofja Loka-Slovenija
 | Naslov: Re: ima li tko viska lula! 19.05.11 12:47 | |
| Kod nas za 30€ dobiješ Rossi,Aldo Morelli,Savinelli,Danske Club,Brebbia....a to su marke sa kojima ne možeš da pogrešiš. |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9082 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | |
 | |
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3729 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: ima li tko viska lula! 19.05.11 13:50 | |
| e taj  samo problemi s njim  i točno zašto ne bi voljeli Talijanske majstore, imaju vrhunskih pipa..., šteta da nisi bliže, kod nas u klubu se uvijek nađe koja višak lula. |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9082 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: ima li tko viska lula! 19.05.11 15:52 | |
| Baš! Samo neki problemi s tobom! E da su mi bar svi problemi u životu kao s tobom, bio bih vrlo sretan čovjek prijatelju! Ali dok je tu DMP serija - jedina mi je briga kako da se dokopam jedne kanađanke! |
|
 | |
|