Godza Bijeli zubi

Broj postova: 12 Join date: 08.05.2011 Age: 30 Lokacija: Sesvete
 | Naslov: Churchill Masarykova sri lip 01, 2011 8:49 pm | |
| Danas dođem u taj kioskić. Tražim Sunday Fantasy. Kaže lik: "Nemamo!" Ja reko: "Kak nemate? Kolege na forumu kažu da imate!" Lik:"Tu su vam duhani za lule pa si pogledajte!" I vidim ga na prvu. I ima ih, onak, 10 valjda. Ja reko:"Imate ipak!" Ekipa nezna ni kaj drže u dućanu. Mislim da se to u Frankopanskoj nebi dogodilo! |
|
imnik Oblak dima

Broj postova: 1455 Join date: 05.11.2009 Age: 37 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Churchill Masarykova sri lip 01, 2011 9:00 pm | |
| Milim da je većina prodavaca po kioscima posve nezainteresirana za nas lulaše. Jedino se čovek može osloniti na svoja čula. Jedino kad odeš u specijalizovanu prodavnicu možeš očekivati neki kvalitetniji tretman. |
|
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2966 Join date: 07.11.2009 Age: 36 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Churchill Masarykova sri lip 01, 2011 11:16 pm | |
| pa nije ni cudo sto su nezainteresovani. koliko lulasa ima? i ko radi po trafikama? u nis ima dva mesta gde rade ljudi koji su makar zainteresovani da saslusaju kad naidju na nekog ko se razume u materiju. jedan decko me je tri puta drzao po jace od pola sata raspitujuci se za lule i duvane (poslah ga ovamo, naravno) a drugi mi je pola sata pricao sta mu je neki advokat lulas drzao slovo (taj ljusti lasren SA ko blesav, od 5 ulazaka u trafiku ako jednom nagazis budi srecan). svi ostali me bledo pogledaju i nude mi drum i van nelle za motanje. srecom, sve je vise lulasa, pa se tu i tamo pojacava kultura pusenja duvana (ma sta ovi mamlazi iz vlasti pricali i pokusavali, no nema politike u nasoj butigi...) ne znam samo oce li sta biti od onog uvoza macbarena sto se pricalo |
|
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | |
Godza Bijeli zubi

Broj postova: 12 Join date: 08.05.2011 Age: 30 Lokacija: Sesvete
 | Naslov: Re: Churchill Masarykova čet lip 02, 2011 8:38 am | |
| Išao sam tamo samo radi Sunday Fantasy-a. Jer su kolege rekle da ga ima u Churchilima a taj mi je bio najbliži. Za sve ostalo idem u Frankopansku. Tamo ima sve i u sve se kuže. |
|
Alex Peče me jezik

Broj postova: 161 Join date: 03.05.2011 Age: 32 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Churchill Masarykova čet lip 02, 2011 8:42 am | |
| Tamo se ide samo po žvake u trku ... |
|
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | |