Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Mac Baren Navy Flake

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : 1, 2  Next
Autor/icaPoruka
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2732

PostajNaslov: Mac Baren Navy Flake   06.07.11 19:50

Danas sam zapalio ovaj, relativno lako dobavljih u HR, duhan nakon dugo vremena pa odlucih napisati poneku.
Smile

Dakle, idemo prvo o dozivljaju nakon sto se otvori lijepo dizajnirana limenka; opet lijepo, flakeovi srednje sirine i smedje boje prosarani tamnijim i svjetlijim dijelovima, prekrasno poslozeni u limenci. Miris koji se pocne siriti iz otvorene limenke podsjeca na miris meda i susenih smokava (poput Scottish Mixture od istog proizvodjaca) pomijesanog sa malo ruma i "izaziva" na punjenje lule.

Nacin punjenja ovisi o osobnim preferencijama ali ja to volim malo iskidati pa ubaciti u lulu (ne pretjerivati jer se prilikom punjenja siri) koliko stane bez koristenja sile. Nakon par dimova sve dodje na svoje mjesto i pusi se dalje poput bilo kojeg drugog "normalno" rezanog duhana.

Prvi dim, da, sto reci; ukoliko ga se njezno i polagano pucka nagradit ce nas slatkocom kao rijetko koji duhan sto mene osobno odusevljava. U pozadini se osjeti blaga nota ruma a citao sam da neki osjete i okus ljesnjaka, radi burleya koji je takodjer sastavni dio ove, po meni, odlicne mjesavine. Okus je kroz cijelu lulu sladak i lijepo zaokruzen, rekao bih srednje jacine. Mora se znati da su jezikogrizci uvijek negdje u blizini kad je Mac Baren u pitanju tako da preporucam polako i pazljivo pusenje da ne bi doslo do kontra efekta.

Osobi poput sebe bih preporucio pusiti duhan iz naslova iskljucivo u trijeznom stanju.
umrijet od smjeha

Room note prilikom pusenja je od strane nepusaca ocijenjen kao "nije los", dakle, podnosljiv.

Namjerno sam ga svrstao medju ostale jer mi jednostavno nije dovoljno aromatiziran (osim ruma u tragovima) da bi pripao aromaticima tako da sam misljenja da nisam pogrijesio.
Duhan je vrlo dobar, nije nesto za cim bih plakao kad bi se prestao proizvoditi ali dok ga ima na policama nasih trgovina uvijek ce mi biti "tu negdje" i cekati da ga pripalim.

Zadnja promjena: grga; 06.07.11 20:21; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 1447

PostajNaslov: Re: Mac Baren Navy Flake   06.07.11 20:07

Dolican i meni veoma drag duhan.
[Vrh] Go down
Darko
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 533

PostajNaslov: Re: Mac Baren Navy Flake   06.07.11 21:59

Meni je to isto drag duhan, nije nešto ultra super za čim bi slinio ali drago mi je da ga ima na policama u trgovini.
[Vrh] Go down
420blackadder
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 394

PostajNaslov: Re: Mac Baren Navy Flake   06.07.11 23:01

Grga, odlična recenzija ! Moram priznati da mi je, uz dužno poštovanje prema ostalim medicinama, MacBarenov Navy Flake jedan od iznimno dragih duhana. cheers (a vidim da nisam jedini).

Moguće da je to stoga što je to bio prvi flake koji sam pušio, no nekako mi je sjeo ko kec na desetku, i od tada mu se često vraćam Cool

Sve iz recenzije stoji, a moja okolina se pred nožom kune da je room note sasvim ugodan bounce
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Mac Baren Navy Flake   06.07.11 23:03

Ajde da se netko sjetio pohvaliti i recenziju!
umrijet od smjeha
[Vrh] Go down
420blackadder
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 394

PostajNaslov: Re: Mac Baren Navy Flake   06.07.11 23:25

grga je napisao/la:
Ajde da se netko sjetio pohvaliti i recenziju!
umrijet od smjeha

Eh, pa kako da ne, kad je tekst dobar, a ima i slika za nas koji neznamo čitati Very Happy Always give credit where credit is due.
[Vrh] Go down
Darko
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 533

PostajNaslov: Re: Mac Baren Navy Flake   06.07.11 23:28

Ma super recenzija Grga, ovdje ti je ko i u kuhinji, kad svi šute i jedu to je pohvala za kuhara.
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Mac Baren Navy Flake   06.07.11 23:33

Vidim da se gotovo nitko na forumu ne prihvaca pisanja a malo motivacije nikad ne skodi.
Wink
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Mac Baren Navy Flake   07.07.11 0:05

Grga - svaka ti dala! Recenzija ti je odlična, ni ja je ne bih bolje napisao (i opisao).
Duhan si stavio i klasificirao upravo onamo gdje mu je mjesto - dakle među "ostale" jer tamo i spada.
Sve je točno što si napisao, to je duhan kojeg uvijek imam barem sto grama u "željeznoj rezervi" jer mu se često vraćam i zapravo je uvijek "tu negdje".
Što se tiče punjenja i pušenja - dijelim tvoje mišljenje, i ja ga tako i punim i pušim, jer jedino kada se lagano puši - onako, na rubu gašenja, da se žar u luli tek održava, daje svoju punu aromu gdje se doista može osjetiti i diskretni okus lješnjaka, više kao "aftertaste" ili "retrogusto" nego kao glavna aroma.
Uglavnom - bravo Grga! Izvrsna recenzija! Laughing
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Mac Baren Navy Flake   07.07.11 0:10

Sluzim narodu!
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Mac Baren Navy Flake   07.07.11 0:12

Može i "Staraću se!" umrijet od smjeha Primitivca dva
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Mac Baren Navy Flake   07.07.11 0:13

Moze i "Usracu se!"
umrijet od smjehaumrijet od smjehaumrijet od smjeha
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2956

PostajNaslov: Re: Mac Baren Navy Flake   07.07.11 1:01

samo vi gundjajte kako nije nesto za cim bi sekli vene, a ako (ne dao bog) dodje situacija ko kod nas zadnje dve godine pitacu vas. sto bi bayro reko, plakacete vi za macbarenom Twisted Evil ovo je odlican duvan i nije mi jasno sto ovi nasi klipani lepo nisu poceli da uvoze komplet macbarena i da rese problem za sve ukuse Mad

@grga
pazi onda da uvek imas papir pri sebi umrijet od smjeha
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Mac Baren Navy Flake   07.07.11 1:17

Nitko ne gunđa Sekirče! Odličan je to duhan! A to što Mirotočivi i ja malo tjeramo šegu, pa to i je duh ovog foruma! jedan latentni
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2956

PostajNaslov: Re: Mac Baren Navy Flake   07.07.11 12:24

ma fala bogu da je tako, nego se komentar odnosio na grgino vidjenje da ne bi plakao kad bi ga nestalo. ja bogami zamalo da jesam kad sam ostao bez istog. ima macbaren odlicnih duvana, ne samo vanilu i cherry.
[Vrh] Go down

Mac Baren Navy Flake

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 2.Goto page : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Mac Baren Navy Flake
» Erinmore Flake protiv MB Navy Flake
» Dan za uzivanje i probavanje!!!
» Mac Baren, Original choice. DE Clan
» Mac Baren Plumcake