|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Mikrokozam Bijeli zubi

Broj postova: 3 Join date: 01.08.2011 Age: 19 Lokacija: Niksic
 | Naslov: Pomaze Bog dobri ljudi 01.08.11 0:35 | |
| e ovako , ja sam iz niksica imam 18 godina i veoma sam slabo upucen u ove teme , ali imam nevjerovatnu zelju da pocnem da pusim lulu.Problem je u tome sto u NK nemam gdje da kupim lulu , pa me interesuje da li iko na ovom forumu zivi u CG ili je barem upoznat sa prodajom istih u ovoj drzavi? Volio bih sto prije da saznam , nadam se da cete biti ljubazni da odgovorite. |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Pomaze Bog dobri ljudi 01.08.11 8:13 | |
| Dobrodošao vladiko! Ja doduše nijesam iz Montenegra, nego iz Zagreba, ali sam često poslom u Podgorici, pa ti mogu kazati stanje - katastrofa! U Podgorici ima jedan jedini dućan u ulici koja spaja hotel "Crna Gora" na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog i glavnog trga, mislim da se zove Ulica Slobode, dućan "Cohiba" koji tu i tamo ima po neki duhan, od lula ništa. I to je sve za Crnu Goru; na cijelom sjeveru -Mojkovac, Kolašin, Bijelo Polje, Berane /Ivangrad/, ništa, nula bodova, na jugu Budva, Tivat, Kotor isto ništa slično nisam vidio, što se tiče Hrvatske u Dubrovniku isto ništa, najbliža destinacija na zapadu ti je Split, pogledaj pod topicom "Gdje i kako kupiti", a za Bosnu i Srbiju neka ti odgovore drugi članovi foruma! P.S. S obzirom na tvoj nick, jesi li pročitao "Luču Mikrokozmu" tvog vladike na avataru? Ako nisi - pročitaj, odlična je to knjiga! |
|
 | |
MOVESHAKER Žuti zubi

Broj postova: 788 Join date: 30.11.2009 Age: 39 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Pomaze Bog dobri ljudi 01.08.11 8:24 | |
| Dobrodošel,  |
|
 | |
zagorec Peče me jezik

Broj postova: 119 Join date: 02.04.2011 Age: 27 Lokacija: Ivanec
 | Naslov: Re: Pomaze Bog dobri ljudi 01.08.11 9:10 | |
| |
|
 | |
Mikrokozam Bijeli zubi

| Naslov: Re: Pomaze Bog dobri ljudi 01.08.11 10:36 | |
| hvala svima na toploj dobrodoslici , bayro procitao sam knjigu i slazem se da je veoma dobra preporucujem svima da je procitaju.A sto se pusenja tice izgleda mrka kapa , do Splita ne vjerujem da cu ici , bar u skorije vrijeme.Ali bih molio clanove iz BIH (ako ih ima na forumu) prije svega iz Hercegovine , da me upute na njihovo "trziste" posto na jesen idem u Trebinje na studije , hvala jos jednom.
Samo da se neko ne uvrijedi "trziste" sam naznacio posto koliko vidim na ovom i na drugim forumima prodaja duvana i lula je prilicno jadna na balkanu tako da se tesko moze nazvati trzistem. |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Pomaze Bog dobri ljudi 01.08.11 11:45 | |
| Što se tiče Hrvatske i Slovenije (ako to možemo podvesti pod naziv "Balkan", a možemo!  ) ne bi se moglo reći da je loša ponuda duhana i lula; samo smo se mi razbahatili. Susjedi Srbi (Sekirče & co.) stalno kukaju kako u Beogradu nema ničega, no to baš i ne odgovara istini, imaju čak i meer lula, tako da se i oni ne mogu baš požaliti. |
|
 | |
imnik Oblak dima

Broj postova: 1455 Join date: 05.11.2009 Age: 37 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Pomaze Bog dobri ljudi 01.08.11 19:39 | |
| Dobrodošao! Što se tiče nabavke u Srbiji , možeš računati na Stanwell Vanilla i Melange, Clan i WO Larsen Golden Dream i Sweet Aromatic. Ispod tezge u par radnji (možeš naći na forumu) ima poneka Amphora Full Aroma (crvena) i retko Dunhill MM965 i EMP. Borkum Riffa više nema (na moju sreću, još kad ne bi bilo Clana bio bih sretniji). Koliko se Trebinja sećam od prošle godine, mislim da je mrka kapa. |
|
 | |
ibublic Bacam filter

Broj postova: 305 Join date: 02.06.2011 Age: 30 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Pomaze Bog dobri ljudi 01.08.11 20:43 | |
| Pozdrav, i sretno u pronalasku lule. Možda bi mogao naći neku rabljenu lulu na nekom oglasniku ili buvljaku? |
|
 | |
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3897 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Pomaze Bog dobri ljudi 01.08.11 21:22 | |
| Dobrodošao... mislim da je sve od bayro and Co rečeno, a inače jedan od najboljeg vrijesa do kojega sam došao, bio je iz CG.  Nikšić mi je ostao u dobrom sječenju - po kajmaku. Tamo sam valjda jeo najbolji kajmak ikada. |
|
 | |
420blackadder Bacam filter

Broj postova: 396 Join date: 04.01.2011 Age: 29 Lokacija: Osijek
 | Naslov: Re: Pomaze Bog dobri ljudi 01.08.11 22:16 | |
| Dobro nam došao Mikrokozam.
Oci senatori već su sve odgovorili, tako da ti i ja želim sreću u pronalasku lule. Što se tiče rabljenih lula i oglasnika, pronjuškaj na www.limundo.com , ali i aukcije.hr i njuskalo.hr |
|
 | |
Mikrokozam Bijeli zubi

| Naslov: Re: Pomaze Bog dobri ljudi 02.08.11 0:33 | |
| Davorine drago mi je da smo ti ostali u lijepom sjecanju , pogotovo sto se tice kajmaka. Danas sam bas pricao sa jednim prijateljem koji mi je rekao da vrijesa ima u okolini Slanog jezera (Niksic) , i odmah sam pomislio da se oprobam u pravljenju lula. Eto nisam ni poceo da pusim a vec bih da pocnem sa izradom. Uglavnom hvala svima na dobrim savjetima potrudicu se da sto prije nabavim jednu , cak mi je drug iz Bijelog Polja jutros rekao da je vidio prodavnicu u Trebinju gdje prodaju duvane i lule , pa bi valjalo to ispitati. |
|
 | |
imnik Oblak dima

Broj postova: 1455 Join date: 05.11.2009 Age: 37 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Pomaze Bog dobri ljudi 02.08.11 17:58 | |
| To obavezno proveri, jer prošle godine koliko god da sam bazao po Trebinju, ništa nisam video. Možda se ipak stvar malo promenila. |
|
 | |
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2966 Join date: 07.11.2009 Age: 36 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Pomaze Bog dobri ljudi 17.08.11 13:11 | |
| bog ti pomogo vladiko! i dobro nam dosa! koje se lula u srbiji (pardon, beogradu) tice, situacija nije katastrofa, a "trziste" duvana... hm... pa bar ima tih par aromatika da se zakunes. od svega toga ja mogu da pusim larsen sweet aromatic, koji uopste nije toliko aromatizovan kako mu ime kaze. poneeeekad zapalim stanwel melange kao zamenu za desert. a u trebinje brate pusi domaci duvan, ako i tamo nisu napravili neku papazjaniju... p.s. izvinjavam se za komentar o crnogorcima kod bosanca, nisam jos naiso na ovo  |
|
 | |
|