Broj postova: 71 Join date: 13.08.2011 Age: 41 Lokacija: Virovitica
Naslov: Pozdrav svim forumašima ovog foruma 13.08.11 20:31
Pozdrav svim forumašima ovog foruma. Forum vam je odličan i upravo ga pregledavam i neću stat dok sve ne pročitam jer teme su super. Kako je red da se predstavim, evo ukratko nešto o meni. Živim i rođen sam u prelijepom gradiću u Virovitici . U cvijetu sam mladosti - tek mi je ravnih 40 i u sretnom sam braku u kojem imam dvoje prekrasne djece. Lulu sam zavolio kao dečkić u eksperimentiranju kada sam si sa nekih 17 godina u prirodi u kojoj obožavam provodit vrijeme napravio ovakvu lulu od ploda hrastove šiške.
Kako volim drvo, neke drvene predmete i strukturu drvene površine lule su mi posebne. Poslije toga prošle su mnoge godine uz povremena druženja s pravom lulom i spremanja lule u ormar. Ponekad su prolazili tjedni,mjeseci da je nisam vadio i upalio, a sada u zadnjih par godina nekako me traži da se češće opustim igrajući se sa lulom i ispuhavajući dim kao u nekom obredu. Uglavnom to radim doma u vrtu,na ribolovu ili negdje u prirodi kada imam potrebu da izvršim opuštajući obred pušenja lule ili poslije dobrog jela i odličnog društva. Tada se skoncentriram i provedem to lijepo vrijeme u pućkanju dima iz lule. Dugo vrijeme sam bio i pušač cigareta koje sam u potpunosti izbacio iz upotreba prije 8 godina i nikada, baš nikada se više ne mislim vratiti na njih i uvući dim u pluća.Sada se opuštam uz ovu lulu koju imam dugi niz godina.