Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Upaljač Ronson Varaflame!

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Krdza
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 5

PostajNaslov: Upaljač Ronson Varaflame!    13.08.11 22:04

Pozdrav ljudi, treba mi vaš savjet.... Crying or Very sad

Tumarajući po bakinu stanu nađoh dedin stari Ronson Varaflame Electronic upaljač, nov novicijat, u euitu. Deda ga je dobio krajem 70ih kao poklon, kresnuo da vidi radi li i metnuo u ladicu gdje je stajao donedavno. Mojoj radosti nikad kraja. Skidoh onaj zavoranj što drži bateriju, izbacih staru oksidovanu, očistih ležište i vratih ga nazad. Kreše. Očistih dizne, ispustih ono malo plina što je unutra bilo. Kad sam kresao, gorio je jedva primjetno, plavičasto. Problem nasta kad ga krenuh ponovo napuniti. Iz nekog meni čudnovatog razloga, on nikako ne puša plin u spremnik. Čistio sam usisnu diznu kompresovanim zrakom, probao minijaturnom zihericom, iglom za goblen. Ništa. Ljudi ima li mu kakva lijeka?! Žao mi je da ga bacim pošto je gotovo nov. Rolling Eyes
Dotični upaljač je poput ovog na slici, kod mene je digitalac u šlusu, pa nisam u prilici slikati:

Plin je za upaljače Zippo Blue. Dovraga, ako on nije prečišćen, ne znam koji je!
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Upaljač Ronson Varaflame!    14.08.11 9:48

Hm, ako je sve drugo u redu, očito je dizna u šturcu. Probaj kod nekog urara, oni imaju alat koji ti nemaš.
Plin je više nego dobar, dakle nije pitanje u plinu, još da probaš sa nekim od onih nastavaka koje dobiješ uz plin?
[Vrh] Go down

Upaljač Ronson Varaflame!

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» Upaljač Ronson Varaflame!
» Restauracija upaljaca Ronson
» upaljač
» Upaljač za lulu
» upaljac