|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
sbabic Bijeli zubi

Broj postova: 25 Join date: 17.08.2011 Age: 31 Lokacija: Subotica
 | Naslov: Kupovina Lule 24.08.11 19:36 | |
| Gospodo draga Neki od vas znaju a neki ce saznati uskoro, da lulu koju sam dobio od brata (hvala mu) je sirota zavrsila svoje (zbog vlasnika pre brata koji je nije odrzavao kako treba ili je pokusao da je reparira pa nije uspeo u tome kako bi trebalo). Razmisljam se o kupovini druge lule, koja bi me sluzila i pruzila mi uzitke koje sam tek od nedavno upoznao. Razmisljao sam se o kupovini lule iz prodavnice u Subotici (odakle i jesam) ali to su No name lule ili prodavac u opste nije upucen u njih, nit mi zna reci proizvodjaca a nit materijal od kojeg je lula izradjena, imaju i lule nekog mladica koji ih pravi hand made i kostaju oko 25 eura, ali takodje ne mogu da dosegnem do njega kao ni do materijala od kojih je sama izradjena. A posto sam na forumu naucio da nije bas svejedno koji je materijal same lule kako zbog samog pusenja i uzivanja u duvanu (da ne menja aromu samog duvana) tako i zbog materijala koji su toksicni, pa ne bih da zbog nove ljubavi zavrsim na hitnom prijemu kod debele medicinske sestre  Svakako mi je u planu da kupim lulu nekog majstora koji ih izradjuje i da skoknem do Madjarske u segedin ili pestu po lulu kad se skontam sa lovom, kao i po duvan (kako bi probao nesto sa latakijom ili virginia mesavinom), ali dok taj dan ne dodje meni bih trebala lula, pa da lepo pitam na forumu da li se moze nabaviti lepa lulica koja bi me sluzila neko vreme a mozda i mnogo duze i delila samnom lepe uzitke, po nekoj lepoj povoljnoj ceni? Hvala u napred dobri ljudi i ugodno uzivanje u duvanu i tako maloj stvari koja prirasta za srce |
|
 | |
grga Oblak dima

Broj postova: 2733 Join date: 01.11.2009 Age: 37 Lokacija: Osijek
 | Naslov: Re: Kupovina Lule 24.08.11 21:43 | |
| Zao mi je sto si ostao bez (jedine?) lule ali misljenja sam da bi najbolje bilo kontaktirati jednog iskusnog clana naseg foruma, poznatog i priznatog Kralja Buvljaka zvanog Sekirce!  Vjerujem da bi se u njegovoj bogatoj kolekciji naslo nesto i za tebe a osim toga, sa iste ste strane granice tako da se i tu automatski mogu izbjeci kojekakve komplikacije. |
|
 | |
sbabic Bijeli zubi

| Naslov: Re: Kupovina Lule 24.08.11 22:27 | |
| Valjda ce se javiti i Sekirce da mu ja ne dosadjujem sa privatnom porukom a nesto moram da iskombinujem, za lulu. i da jeste jedina, koristim je jos i koristicu je dok ne nabavim prvu licno svoju. |
|
 | |
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2966 Join date: 07.11.2009 Age: 36 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Kupovina Lule 25.08.11 0:56 | |
| evo ga i sekirce tu  prvo da rascistimo neke stvari - te no name lule, da li si ih LICNO video, ili si pricao o njima? ako si ih licno video, ili mozes da ih vidis, pogledaj brate sta pise na njima, ili uslikaj znak pa postavi - ovde ima dovoljnio iskusnih da rastumacimo sta je to i vredi li cemu. isto vazi iz a tog mladica. ako ih imaju na lageru, uslikaj pa cemo da vidimo. ako ni to ne upali, trenutno na limundu imas nekoliko francuskih lula poznatih firmi za nikakve pare (covek koji ih prodaje je lulas i zna sta radi). cak se i ja razmisljam oko nekih, mada sam u teskoj buli sa parama i tek cu biti. |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Kupovina Lule 25.08.11 7:49 | |
| Eto Babiću! Dobio si kvalitetan odgovor od stare iskusnjare! Lijepo napravi kako ti je neprikosnoveni car buvljaka Sekirče napisao, poslikaj te lule pa će dobiti odgovor! Ne mogu to biti "no name" lule, moraju na sebi imati barem neku oznaku, pa ćemo ih već nekako identificirati! |
|
 | |
sbabic Bijeli zubi

| Naslov: Re: Kupovina Lule 25.08.11 12:28 | |
| pregledao sam limundo i stvarno ima par lula koje mi se svidjaju, nadam se da cu proci na aukciji od sutra (toliko mi treba za aktivaciju naloga) pa da uzmem barem 2. Danas idem i u nabavku videti da li imaju sta drugo osim CLANA ili Stanwel vanile usvakom slucaju hvala vam  |
|
 | |
ssekir75 Oblak dima

| Naslov: Re: Kupovina Lule 25.08.11 12:30 | |
| |
|
 | |
Zippo Bijeli zubi

Broj postova: 23 Join date: 12.08.2011 Age: 26 Lokacija: Vrbas
 | Naslov: Re: Kupovina Lule 25.08.11 12:38 | |
| Ja sam nasao jedino ovakvu
http://imageshack.us/photo/my-images/545/slika127.jpg/
samo nije imala taj metalni prsten.....
to sam ja morao da ubacim...lula se deformisala prilikom prvog paljenja
drvo se naduvalo i usnik poceo da ispada posle 2-3 dima koji sam uvukao
cena 2900 dinara
marka lule : Gianni |
|
 | |
Zippo Bijeli zubi

| Naslov: Re: Kupovina Lule 25.08.11 12:42 | |
| I video sam jos Davidoff lule koju su po ceni od 80.000 dinara
drugo nista nisam nasao |
|
 | |
grga Oblak dima

Broj postova: 2733 Join date: 01.11.2009 Age: 37 Lokacija: Osijek
 | Naslov: Re: Kupovina Lule 25.08.11 13:00 | |
| Nema druge, kreditne kartice u ruke, paypal account, ebay account, naoruzati se strpljenjem i gas! Moze se naci zaista lijepih komada po povoljnim cijenama, samo treba biti, kao sto sam vec rekao, strpljiv. |
|
 | |
ssekir75 Oblak dima

| |
 | |
Zippo Bijeli zubi

| Naslov: Re: Kupovina Lule 25.08.11 14:22 | |
| |
|
 | |
ssekir75 Oblak dima

| Naslov: Re: Kupovina Lule 25.08.11 14:31 | |
| pazi, nije mi jasno kako je doslo da tog naduvavanja i deformacije ako lula nije od plastike. nesto tu opasno ne stima, zato sam to rekao. ja sa mojim "bog-zna-cijim" lulama nemam problema, pa mi nije jasno da si takve srece. ali sta da se radi, drugi put ces ih zaobici u sirokom luku. sto se tice davidoff lula, koliko ja znam radi ih chacom (na vratu i/ili usniku pise cc). normalno, chacom su mnogo jeftinije, jer , zaboga, nisu davidof... dakle, kupis sebi "francuskinju" za 40-50e i teraj bato... |
|
 | |
imnik Oblak dima

Broj postova: 1455 Join date: 05.11.2009 Age: 37 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Kupovina Lule 25.08.11 15:57 | |
| to se tiče dih davidoff pipa koje se mogu kupiti u Srbiji, sigurno je samo da ne vrede te novce. Ja sam gledao neke od koji 20-25 000 i nijedna nije bila bez felera, a kamoli da je vredila nekih para. OVe gianni pipe sam imao prilike videti u bg-u i nisu mi se ni na prvi pogled dojmile, tako da bih preporučio da se prekoče. Ako dolazite gospodo do bg-a obavezno kod Nikole u prolazu kod Gavrana da navratite, jer je čovek veoma dobro snabdeve lulama, a i cene su mu pristojne. Ako ne ostaju aukcije i bufljaci. |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | |
 | |
|