Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretražnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Kupovina Lule

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3
Autor/icaPoruka
sbabic
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 25

PostajNaslov: Re: Kupovina Lule   26.08.11 13:42

tamo je malo prokopana, a i zidovi samog spremista se ne vide dobro od osvetljenja, ali su dosta tanki. i da na spoju mustikle sa njom je napukla tako da mustikla ispada veoma lako, na samom zidu se ne vidi ali jedan deo je kao usecen gde je i problem, tacnije prokopan. Moze ona da se koristi jos uvek, ali sam se plasio da ne progori pa da ostanem bez i jedne.
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2966

PostajNaslov: Re: Kupovina Lule   26.08.11 14:36

aj malo sredi taj cake Evil or Very Mad ova lula izgleda najblaze receno odvratno Evil or Very Mad
[Vrh] Go down
Nunki
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 319

PostajNaslov: Re: Kupovina Lule   26.08.11 14:39

Da, i to najblaže rečeno..
[Vrh] Go down
sbabic
Bijeli zubi
Bijeli zubi

PostajNaslov: Re: Kupovina Lule   26.08.11 14:41

uslikano je odmah posle pusenja Smile i pre ciscenja Smile
(jel sam se izvukao) ?
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Kupovina Lule   26.08.11 19:49

nisi. ovde se iz aviona vidi da je lula TOTALNO zapostavljena. ostruzi malo tamperom, pa uzmi neki valjak i na njega namotaj smrglu za drvo pa LAGANO skidaj naslage dok se ne formira lep i ravnomeran sloj cakeTa. NEMOJ da smnirglas do drveta. nema potrebe, jer ces morati opet da upusujes lulu, a i zidovi su joj tanki pa nema sto da se rizikuje. gornji deo, ivicu, ocisti tako sto ces da pljunes na papirnu maramicu, salvetu ili wc papir, pa brisi u krug dok ne ocistis kako treba.
[Vrh] Go down
sbabic
Bijeli zubi
Bijeli zubi

PostajNaslov: Re: Kupovina Lule   26.08.11 20:17

uradjeno je tako, samo sto nisam smirglao jer ne smem, posto u spremniku okolo ima onako par mesta gde je krenulo daprogoreva. Ovo je uslikano bilo posle pusenja i posle 3 dana kako sam dobio lulu. hteo sam da posaljem Iliji da mi kaze ima li joj spasa ili ne ali nisam mogao upload, tako da su slike stare. Nisam smirglao lulu btw, ali sam je cistio cistilicom, stapicima za usi sa pljuvackom, tamperom sam samo sastrugao, ne do drveta.
Cak sam i onu drugu lulu danas temeljno cistio posle slikanja, jer je bilo crno od paljenja.
Nisam ja neko ko ce da pusi lulu i samo da je ostavi, ja se brinem o tome jer se vezujem za takve stvari, mozda ne znam tacno kako treba ali barem sa voljom i zeljom pokusavam onako kako sam procitao ovde na forumu.
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Kupovina Lule   26.08.11 20:57

Prvo i prvo, taj usnik ne pripada toj luli, nega ga je taj prodavač tek tako pripasao, da proda lulu. Iskreno; ne treba gubiti vrijeme i živce na tu lulu. Koliko moje stare oči vide, progoreno je dno lule i tu nema spasa. Samo ćeš se patiti bez veze.
Valjda ćeš sreće imati sa Aldo Morelli lulom. Žao mi je što će te moj odgovor razočarati, ali to je jednostavno tako!
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Kupovina Lule   26.08.11 21:51

da, bayro, u pravu si... tek sad i ja vidim da je dno progorelo. sacuvaj usnik, mozda ces naleteti na kakvu glavu lule bez usnika (ja ih, mislim, imam tri) pa ce ti dobro doci. a drvo... pa ako ti se bas ne baca stavi je negde za ukras. postoji, doduse, jedan stos po principu grunf da se ova lula spasi, ali to je TOTALNO NEISPLATIVO u ovom slucaju. stoga trazi sebi jos koju lulu. zelim ti srecu kao sa gbd-om Cool
[Vrh] Go down
sbabic
Bijeli zubi
Bijeli zubi

PostajNaslov: Re: Kupovina Lule   26.08.11 22:03

Hvala vam, nadam se da ce da me sluzi lepo.
A staru lulu svakako necu bacati, jeste kod mene svega par dana ali prirasla je nekako.
sledeca mora da bude neka masivna bentica ili strait takodjer masivna, posto i stara a i ova GBD su male lulice Smile

a ko zna buvljak radi svakim danom sem ponedeljka :P pa ce se mozda naci nesto i takvo Smile
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Kupovina Lule   26.08.11 22:21

cisto da se razumemo, mislim na buvljak gde se prodaju stare stvari (ponegde poznati i kao ciganski buvljaci). ne otvoreni trzni centar sa raznoraznom svercovanom robom.
[Vrh] Go down
sbabic
Bijeli zubi
Bijeli zubi

PostajNaslov: Re: Kupovina Lule   26.08.11 22:40

pa na Subotickom buvljaku imas svega od kineza, preko svercera pa sve do starih ljudi koji prodaju svasta pa i onih koji pokupe po vasarima pa preprodaju a i onih koji kao ociste stare tavane pa pokupe sta im je volja, i to prodaju za mizeriju. ima svega ovde na buvlji. Tamo sam nasao i na ovu lulicu GBD, kod nekog matorog koji ih je iskopao ko zna gde i odakle.
[Vrh] Go down
Zippo
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 23

PostajNaslov: Re: Kupovina Lule   26.08.11 22:50

Ta lula je stara brat bratu jedno 40-50 godina

To sam ja dobio od jednog lika...njegov deda je to koristio...koji je umro pre 10 godina najmanje

to je ujedno bila i moja prva lula
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2733

PostajNaslov: Re: Kupovina Lule   26.08.11 22:51

--muki-- je napisao/la:

prva subota u mjesecu... ovu ne mogu ici ali sljedecu prvu bih mogao... mogli bi u djuture....!!! Smile

Mere!
Wink
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2733

PostajNaslov: Re: Kupovina Lule   26.08.11 22:53

sbabic je napisao/la:
pa na Subotickom buvljaku imas svega od kineza, preko svercera pa sve do starih ljudi koji prodaju svasta pa i onih koji pokupe po vasarima pa preprodaju a i onih koji kao ociste stare tavane pa pokupe sta im je volja, i to prodaju za mizeriju. ima svega ovde na buvlji. Tamo sam nasao i na ovu lulicu GBD, kod nekog matorog koji ih je iskopao ko zna gde i odakle.

Izgleda sasvim lijepo i mislim da ce te odlicno sluziti, cestitam!
[Vrh] Go down

Kupovina Lule

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 3 / 3.Goto page : Previous  1, 2, 3

Similar topics

-
» Kupovina Lule
» Kupovina lule preko E-baya
» Kupovina u City Centru One
» Kupovina polovnih lula
» Restauracija lule - interesantan video