| | Predugo pušite svoju lulu!?!? | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Marin Split Žuti zubi

Broj postova: 616 Join date: 03.10.2011 Age: 29 Lokacija: Split
 | Naslov: Predugo pušite svoju lulu!?!? 21.10.11 17:38 | |
| Evo zanima me koliko vi otprilike pusite svoju lulu, mislim vremenski  , znan to ovisi i kolika je zarnica i tako to ali ja svoju najmanju izraelku pusin uru ipo vrimena, poticu i da ne spominjen Aranovu benticu znan puckat i po tri ure!? I naravno, ugasi mi se puno puta, a i sam je znan odlozit i po dvadesetak minuti pa onda ponovo pripalit. Nezamaran se previse al eto pitan da li i vi puckate tako dugo vremena? I jos jedna stvar da se nadovezen... Bila je vec neka raspravica o tome tu u pusionici pa mi je malo kontradiktorna cinjenica da, ako je recimo pozeljno nakon pusenja lule pustit istu da odmara najmanje 24 ure, koja je zapravo razlika nakon sta je napunin, pusin i pustin da se ugasi, ohladi, pa pripalin ponovo za recimo po ure, uru?? Zar to nije isto ko da san ponovo napunija jedno te istu lulu?  Tj. kosi mi se sa cinjenicom da je treba pustit da se odmara jedan dan? Neznan, ili pak postavljan najgluplja pitanja na forumu |
|
 | |
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3897 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Predugo pušite svoju lulu!?!? 21.10.11 17:44 | |
| Nema glupih pitanja samo glupih odgovora..... Ma ne umaraj se s detaljima. Pušenje lule nije tlaka ili teška rabota nego uživanja. Svako puši drugačije i to je to. Ja lično često punim lulu manje od pola, a pušim dugo koliko mi se da. Imali smo raspravu o ostavljanju lule i ponovnom paljenju, nema beda, ali ipak se duhan djelomično degradira i nije isto kao kod novog paljenja. To je barem moje iskustvo. |
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

Broj postova: 616 Join date: 03.10.2011 Age: 29 Lokacija: Split
 | Naslov: Re: Predugo pušite svoju lulu!?!? 21.10.11 17:52 | |
| Kako mislite da pusin drugacije  , sa manjim pauzama? Ma iskreno ne zamaran se previse i uzivan i te kako  nego eto ipak me zanima jel to malo puno da toliko dugo gori... Znaci i vi punite do pola nekad, pa da, mislin da se netreba opterecivat previse.... Nema filozofiranja samo uzivancija |
|
 | |
420blackadder Bacam filter

Broj postova: 396 Join date: 04.01.2011 Age: 29 Lokacija: Osijek
 | Naslov: Re: Predugo pušite svoju lulu!?!? 21.10.11 20:08 | |
| Ja osobno nikad ne punim baš punu...neznam, možda sam tako navikao otkako sam ju upušavao, pa je ispalo da mi baš tako najviše odgovara. Tako napunjena mi traje nekih po ure, iliti 45 minuta, al nekad ju baš rastgnem i na sat, al to je rijetko. Mislim, sve je stvar navike, načina pušenja i nema tu zapravo nekog pravila, a pogotovo nema tzv. ispravnog i neispravnog načina. Sve je to ispravno, i kao što je  rekao, - bitno je da zapalimo lulu i uživamo, sve ostalo je sporedno Haug, Crna Guja je rekao. |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Predugo pušite svoju lulu!?!? 21.10.11 20:41 | |
| Pravilo je da nema pravila! Sve je lijepo  napisao! A ipak on i ja imamo zajedno preko 60 godina pušačkog iskustva! Bayro dixit! |
|
 | |
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2966 Join date: 07.11.2009 Age: 36 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Predugo pušite svoju lulu!?!? 21.10.11 22:37 | |
| eto, ja na primer pusim prilicno brzo, pola sta-sat. ume to i duze, naravno zavisi od prilike, drustva, stanja svesti... ma ko te pita, pusi i uzivaj... |
|
 | |
Brka Bacam filter

Broj postova: 303 Join date: 25.11.2010 Age: 38 Lokacija: Bilje, Osijek
 | Naslov: Re: Predugo pušite svoju lulu!?!? 03.11.11 17:19 | |
| Ja na rate pušim lulu. Zapalim, povučem par dimova, ostavim, pa kad mi se puši istresem pepeo pa zapalim i tak dok ne popušim sav duhan. Osim kad pijem kavu. Onda dok ima kave pušim. Pronađi se. |
|
 | |
| | Predugo pušite svoju lulu!?!? | |
|