| | Problem... nikotinska kriza | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2966 Join date: 07.11.2009 Age: 36 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Problem... nikotinska kriza 25.10.11 20:36 | |
| meni se cigarete ogadile toliko da ni pola ne mogu da popusim. smotan duvan je druga prica |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Problem... nikotinska kriza 26.10.11 6:55 | |
| | sinus je napisao/la: | Cutler , Ja još dan danas ponekad padnem u iskušenje i zapalim cigaretu, pogotovo na poslu kad me netko dobro raz.ebe. |
Meni se to ljetos dogodilo, imao sam baš gadnu frku na poslu i popušio sam neke dvije "ženske" cigarete - ona tanka govna što imaju više papira nego duhana, kasnije me glava boljela čitav dan. No da citiram J.C. & co. "Neka baci kamen prvi koji je bez grijeha"! Događa se, ali je ipak pušenje lule - neusporedivo (za sve ostalo tu je MasterCard! ). No, s vremenom ćeš doći na to da da će cigareta biti sve manje, a lule sve više. Ne opterećuj se, tako to ide, ja sam u ratu pušio cigarete, ali čim sam se nakon četiri godine demobilizirao, ostavio sam ih se bez neke posebne frke. Jednostavno više nisam o njima razmišljao. No to je individualno, sve će doći samo od sebe i ne treba se zbog toga opterećivati. P.S. Uf, sam sebi djelujem kao Jehovin svjedok!
|
|
 | |
Brka Bacam filter

Broj postova: 303 Join date: 25.11.2010 Age: 38 Lokacija: Bilje, Osijek
 | Naslov: Re: Problem... nikotinska kriza 03.11.11 16:44 | |
| Prvo, dobro došao Cutler. Drugo, da se pohvalim, ja sam bez ikakvih problema prešao s cigareta na lulu. U biti od kad sam počeo pušiti lulu (ima nekih godinu dana), nisam zapalio niti JEDNU cigaretu (povuko sam samo 3 dima poslije Balaševićevog koncerta u Osijeku prošle godine koji je trajao 4 sata a ja ostavio lulu u autu). Može se bez problema ostaviti to govno na štapiću, koje uistinu smrdi ko drek na šibici kad jednom pređeš na lulu. Manjak nikotina u organizmu tj onu želju za uvlačenjem u pluća riješavam tako što uvučem u pluća. Nije ništa strašno. Posebno je dobro kad tek počinješ pušenje, a na kraju duhana je već malo teže jer bude prejak, al onda manje uvlačiš. Dobro je kod lule a tiče se nas bivših pušača cigareta, to da kad te ono "tjera" zapaliti onda zapališ i dovoljno ti je 3-5 dimova povuči te ostaviš lulu, pa onda poslije opet pripališ. Kod cigareta je taj problem što ju kad te tjera popušiš cijelu pa se onda nagomila 2-3 kutije na dan. Lula je zakon i puno se manje puši u odnosu na cigarete. Ja spalim nekih 6-8 lula dnevno. |
|
 | |
yankee Bacam filter

Broj postova: 557 Join date: 16.03.2010 Age: 24 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Problem... nikotinska kriza 03.11.11 16:46 | |
| 2-3 kutije Dobar si... |
|
 | |
Brka Bacam filter

Broj postova: 303 Join date: 25.11.2010 Age: 38 Lokacija: Bilje, Osijek
 | Naslov: Re: Problem... nikotinska kriza 03.11.11 16:49 | |
| | yankee je napisao/la: | 2-3 kutije Dobar si... |
Aaaa, ne, ja to kao primjer navodim. Ja sam pušio od 1- 1,5 kutije. Još sam i dobar bio. |
|
 | |
yankee Bacam filter

Broj postova: 557 Join date: 16.03.2010 Age: 24 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Problem... nikotinska kriza 03.11.11 16:51 | |
| Aj dobro, 1-2 kutije to je ok. 2 ispadne kad se ode navecer vani npr.. |
|
 | |
Cutler Bacam filter

Broj postova: 363 Join date: 25.10.2011
 | Naslov: Re: Problem... nikotinska kriza 03.11.11 16:54 | |
| Hvala, Brka, na dobrodošlici!
Evo i primjera od jučer nakon prvog posjeta Klubu:
Našla se viška jedna lula koja je bila u Klupskom ormariću, i nakon provedenih 4 i nešto sati nije mi padalo na pamet da zapalim cigaretu. Svi oni jučerašnji miomirisi duhana su me jednostavno oborili sa nogu. Iskreno, danas se probudim u pola 4 ujutro, otiđem na posao, skuham kavu, i zapalim cigaretu. Ne da mi je išlo na bljuvanje, nego sam ju sa gađenjem odmah ugasio. Inače sam do sada pušio 2,5 kutije na dan, evo, još sam na poslu, popušio sam samo 8 CIGARETA! Duboko se nadam da ću se ubrzo ostaviti tih s****a pod nazivom cigareta i početi uživati kako se spada - u luli.
|
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

Broj postova: 616 Join date: 03.10.2011 Age: 29 Lokacija: Split
 | Naslov: Re: Problem... nikotinska kriza 03.11.11 21:17 | |
| Meni je najveci problem kad iden vanka, vikendon.... treba bit strpljiv ali i odlucan, mislin da je jedino rjesenje rec zbogom cigaretama onako naglo i lipo ka covik uzivat u luli ali j..... ga, jos to nisan uspija napravit ali san posteno smanjija, isto ka ti Cutler. Ali polako  kako smo mogli smanjit zbog lule i uzitka kojeg pruza pa ti se polako pocea gadit duvan (cigarete) tako ce jednog dana samo nestat iz upotrebe... |
|
 | |
Nunki Bacam filter

Broj postova: 319 Join date: 20.04.2010 Age: 54 Lokacija: Beograd + Niš
 | Naslov: Re: Problem... nikotinska kriza 03.11.11 22:26 | |
| Uopste mi nije jasno u cemu je problem.
Sve se svodi na umece pusenja.
Cigaretni dim uvlacis, jer po pravilu sadrzi MANJE nikotina, (ako ti je do nikotinskog udara) od cigare ili lule.
Lula i cigara, kao uostalom i kvalitetna panatela, cigarilo, statijaznam, puse se drugacije. Ne uvlacis, upravo stoga sto je to nikotinski i u svakom drugom pogledu too much.
Kolicinu nikotina koji zelis da ubacis u sistem ne regulises uvlacenjem u pluca, nego DIREKTNO preko sluzokoze palatuma, a osnovni regulator, ako hoces jaci kick je kroz nosnu supljinu. Dakle, malo na palatum, vise kroz nos, ali polako i da vidis kako lupa nikotin. Kakva kriza? |
|
 | |
Cutler Bacam filter

| Naslov: Re: Problem... nikotinska kriza 03.11.11 22:29 | |
| Ima nešto u tome što si vrlo lijepo objasnio, Nunki. |
|
 | |
Nunki Bacam filter

Broj postova: 319 Join date: 20.04.2010 Age: 54 Lokacija: Beograd + Niš
 | Naslov: Re: Problem... nikotinska kriza 03.11.11 22:36 | |
| To je prosto tako. Nadam se da sam se jasno izrazio. Ako treba da elaboriram, recite. |
|
 | |
Cutler Bacam filter

| Naslov: Re: Problem... nikotinska kriza 03.11.11 22:44 | |
| I više nego dovoljno! |
|
 | |
| | Problem... nikotinska kriza | |
|