Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Adresar Kluba

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Cutler
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 363

PostajNaslov: Adresar Kluba   02.11.11 12:06

Predložio bih, ako je moguće da se napravi adresar Kluba, tipa:

Ime i Prezime:
Mjesto Stanovanja:
Fiksni:
Mobitel:
E-mail:

Iz razloga, ako će kome što zatrebati, ili netko treba nekoga kontaktirati, da se nađe. Svaka mišljenja su dobrodošla!
Hvala!
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2733

PostajNaslov: Re: Adresar Kluba   02.11.11 13:02

tesko da ce ovo proci...
[Vrh] Go down
Cutler
Bacam filter
Bacam filter

PostajNaslov: Re: Adresar Kluba   02.11.11 13:04

grga je napisao/la:
tesko da ce ovo proci...

Zašto misliš!?
[Vrh] Go down
abudimir
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 638

PostajNaslov: Re: Adresar Kluba   02.11.11 13:16

Postoji PM ako nekoga trebaš, a onda lako dobiješ broj moba.
Nismo HT...
[Vrh] Go down
http://www.reverbnation.com/zaynband
Cutler
Bacam filter
Bacam filter

PostajNaslov: Re: Adresar Kluba   02.11.11 13:18

To je samo prijedlog, mislio sam time da imamo sve na jednom mjestu.
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Adresar Kluba   02.11.11 13:25

Dobro, kad je bas potrebno obrazlagati...

Ljudi za koje ja mislim da bi trebali znati moje osobne podatke znaju ih.

Zasto bi svaki mulac koji se registrira na forum (pod pretpostavkom da bi ti podaci bili dostupni samo registriranim clanovima) morao znati sve nase podatke i imao ih na dlanu i radio s njima sto god hoce?

Ideja kao ideja je dobra, slican prijedlog postoji puno duze nego sto mislis ali mogucnost zloupotrebe ne dozvoljava da stvar zazivi.
[Vrh] Go down
Cutler
Bacam filter
Bacam filter

PostajNaslov: Re: Adresar Kluba   02.11.11 13:33

Ok, shvatio sam poantu. Zlouporaba je danas najčešća stvar koja čovjeku ili bilo kome može stvoriti nepotrebne i neugodne komplikacije.
Da, mislio sam samo na registrirane članove, i to samo aktivne, jer, koliko vidim, ovdje ih ima preko 100-injak i više koji su neaktivni.
A što se tiče podataka, ipak mislim da smo svi ovdje vrlo ozbiljni i savjesni, te da si ne bi mogli dozvoliti da bi se išli zaj******i sa nečijim podacima.
I kako ti kažeš, grga, ideja je dobra, a da će zaživjeti, ... vidjet ćemo.

[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

PostajNaslov: Re: Adresar Kluba   02.11.11 13:55

Cutleru moj posteni, znas da u svakom zitu ima kukolja a isto tako, na koji nacin odvojiti aktivne od neaktivnih ako su svi registrirani i imaju mogucnost pristupa svakoj sekciji foruma?

Morali bismo najprije definirati "aktivnost" a to je gotovo nemoguce. Medju aktivnim clanovima vec postoji komunikacija dakle nije problem doci do podataka.

Moj prijedlog je odavno bio (i jos uvijek stojim iza toga) da se automatski brisu svi clanovi koji se nisu logirali na forum vise od 6 mjeseci a uz prethodno upozorenje emailom.
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Adresar Kluba   02.11.11 14:35

Ovako:
1) Adresar kluba sa svim mobitelima i ostalim imam ja, a kod mene je sigurniji nego u bankovnom sefu i nitko ga ne zloupotrebljava.
Bilo je situacija da je nekome trebao nečiji broj i od mene ga je isti čas dobio, bez problema, tako da je ovo sa adresarom potpuno nepotrebno, sve funkcionira i ovako savršeno.
A kad mene vrag odnese, biti će netko tko će imati pristup tim podacima.
Uostalom, postoje i privatne poruke.

2) Što se tiče "aktivnosti" i "neaktivnosti", o tome bi se dalo razgovarati, ali i to je relativno.
A da u svakom žitu ima kukolja i da im nitko ne priječi da imaju pristup svakoj sekciji foruma, to je jednostavno tako i protiv toga je iluzorno uopće govoriti i boriti se. Svatko ima svoju savjest, pa neka se s njom nosi kako zna i umije.
Znamo i to da nam "vire preko tarabe", ali neka, za dobrim konjem se prašina diže, imamo najbolje informacije, najbolje pipemakere i blendere, a ostali "forumi" koji su copy/paste ovog foruma - sretno im.

3) Nismo paranoični i ne zatvaramo forum kao što neke druge slične loše kopije rade, nego smo otvoreni, pa neka čita svatko tko želi, jer to i je bila intencija kada smo pred skoro četiri godine pokretali ovaj forum - širenje kulture uživanja duhana kroz pušenje lule (ili na lulu, kako vam drago). Zatvorene su samo one sekcije foruma koje su stvarno rezervirane za članove, jer ne mora baš svatko znati gdje se i kada nalazimo, niti gledati naše face kao na facebooku.
[Vrh] Go down
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2966

PostajNaslov: Re: Adresar Kluba   02.11.11 15:54

a bilo je, koliko se ja secam, i pojedinih koji su pokusali da sabotiraju forum raznim neumesnim imenima i "dobacivanjima". ne razumem, sto bi forum bio zatvoren? Suspect koja mu je onda svrha? scratch ok, za privatna druzenja druga je stvar. ja ne vidim potrebu za adresarom. pre bi trerbalo uraditi adresar radnji gde se sta moze kupiti, mada to vec postoji u "opisnom" obliku.
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Adresar Kluba   02.11.11 16:03

Bilo ih je i koji su nam pokušali hakirati forum pred dvije godine, ali od kada im je policija pokucala na vrata više im takve svinjarije ne padaju na pamet.
Znaš Sekirče, ja sam na forumu četiri godine, dakle od početka, nisi ni ti od jučer na forumu i još uvijek jako dobro pamtim, bilo je tu svega i svačega, ali sada Bogu hvala je sve pod kontrolom i druže se normalni i pristojni ljudi bez obzira na naciju, vjeru, političko uvjerenje ili opredijeljenje, naobrazbu i ostalo.
A što se tiče adresara (i tvoju adresu i ime imam pohranjeno, bez brige! Cool ) - on je kod mene i tko god treba bilo čiji broj - može me nazvati ili poslati p.m.
[Vrh] Go down
Cutler
Bacam filter
Bacam filter

PostajNaslov: Re: Adresar Kluba   02.11.11 16:05

Ja dolazim navečer u Klub, pa se bumo spominjali oko toga. Cool
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Adresar Kluba   02.11.11 16:08

To se podrazumijeva. Imaš privatnu poruku.
[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 1455

PostajNaslov: Re: Adresar Kluba   02.11.11 21:49

Lično mislim da adresar nije potrabn, jer imamo pm, pa se svako može na taj način kontaktirati.
Sekirčetova ideja o adrearu radnji je nešto o čemu bi se moglo razmsliti i ubaciti u nekoj budućnosti. OK imamo mnoge adrese, ali forum je poprilično glomazan, pa bi mogli da sve adrese i telefone radnji stavimo na jedno mesto.
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: Adresar Kluba   03.11.11 1:32

Imniče časni - tko ti brani? Učini to, dapače, bilo bi korisno! Nemaš se što misliti! Very Happy
[Vrh] Go down

Adresar Kluba

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» Adresar Kluba
» Osnivanje kluba pušača lula