| | Robert McConnell: SCOTTISH BLEND | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Marin Split Žuti zubi

Broj postova: 616 Join date: 03.10.2011 Age: 29 Lokacija: Split
 | Naslov: Robert McConnell: SCOTTISH BLEND 14.11.11 15:35 | |
| Nekako me cudi da neko nije napravija recenziju o ovom duhanu, istu san procita na piperson.org od naseg uvazenog clana Holea. Jucer san ga vidija na polici uz Oriental i Glen piper, koliko san uspija procitat na limenci mala je razlika u liscu osim sta je u navedenom turkish i macedonian, a u orientalu Oriental  Iako ne kuzin razliku al eto... Ima bit da je u ovom blendu nesto vise latakie  pa molim uvazene sjede glave da recu dvi, tri rice vise o ovom duhanu jer me mami za poludit Hvala unaprid |
|
 | |
grga Oblak dima

Broj postova: 2733 Join date: 01.11.2009 Age: 37 Lokacija: Osijek
 | Naslov: Re: Robert McConnell: SCOTTISH BLEND 14.11.11 15:38 | |
| ako te stvarno mami rjesenje se namece samo po sebi, kupi i probaj, moze ti pisati sto tko hoce ali okus i dozivljaj duhana je individualan i tu nema mjesta daljoj raspravi.
kupi, probaj, ako ne valja ostavi ga sa strane pa probaj opet kroz par mjeseci, vjerovao ili ne, mogao bi ti se svidjeti.
naravno, vrijedi i obratno, ono sto ti se sada svidja kroz koji mjesec ili godinu mozda neces vise htjeti niti pogledati a kamoli pripaliti. |
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

| Naslov: Re: Robert McConnell: SCOTTISH BLEND 14.11.11 15:44 | |
| U pravu si Grga al sve recenzije koje san cita ovde na forumu su ispale i vise nego vjerodostojne, zato i pitan jer ipak san pre zelen za neku kvalitetniju recenziju. Ja mogu samo rec dobar, bolji, los  Naravno to i je najbitnije za individualca ali zasto bacat pare brzopleto kad ti ovde sugestije iskusnih mogu uvelike pomoc, ako me kuziz Evo Oriental san kupija na svoju ruku i stvarno san se odusevija, a recimo Irish oak od Petersona, hm rec cu samo da mi nije sija... |
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

| Naslov: Re: Robert McConnell: SCOTTISH BLEND 14.11.11 15:45 | |
| al dobro pusti irish oak, nema veze sa latakion i to je off topic ali samo kazen... |
|
 | |
Leo Bacam filter

Broj postova: 565 Join date: 17.09.2010 Age: 19 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Robert McConnell: SCOTTISH BLEND 14.11.11 17:51 | |
| Fina slatka latakia, slatkoća je od orientala i virginije. Meni je to jedan od duhana koji me nikad neće iznevjeriti. |
|
 | |
milo Žuti zubi

Broj postova: 710 Join date: 02.04.2010 Age: 34 Lokacija: Škofja Loka-Slovenija
 | Naslov: Re: Robert McConnell: SCOTTISH BLEND 15.11.11 12:02 | |
| Ja pušim Scottish Cake koji je bez Latakije i isto je ugodno sladak. |
|
 | |
amaru Peče me jezik

Broj postova: 237 Join date: 03.04.2010 Age: 28 Lokacija: grad na 4 rijeke
 | Naslov: Re: Robert McConnell: SCOTTISH BLEND 28.11.11 12:11 | |
| Ovaj duhan je obavezan u mojoj kolekciji od prvog susreta. Moram priznat da ga nisam zapalio već par mjeseci pa necu raditi nikakvu opsirnu recenziju, ali za mene(opakog ljubitelja latakie-drugo ne priznam  ) je ovo odličan duhan sa sasvim pristojnom količinom latakie, a opet ne toliko da prevlada slatkoću i miris viginije i "prstohvat" cavendisha. Kako obozavam i whiskey/whisky moram priznat da mi je ovaj duhan najbolje dao u kombinaciji s čistokrvnim škotom (k'o riba s dobrim vinom  ) |
|
 | |
Darko Bacam filter

Broj postova: 533 Join date: 17.04.2011 Age: 39 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Robert McConnell: SCOTTISH BLEND 16.12.11 5:59 | |
| Mene ovaj duhan pomalo podsjeća na Balkan Sobranie (ono malo što sam probao). |
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

| Naslov: Re: Robert McConnell: SCOTTISH BLEND 16.12.11 19:51 | |
| Balakan Sobranie nisan proba, a koliko citan o tome vjerovatno ni necu. Dakle sve si reka, radi se o odlicnom duhanu  .... Naravno sve je stvar ukusa pojedinca kako god okrenes... |
|
 | |
| | Robert McConnell: SCOTTISH BLEND | |
|