Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Konstantno se gasi?

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Cutler
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 363

PostajNaslov: Konstantno se gasi?   18.11.11 13:57

Društvo, imam mali problem.

Pušim trenutno Navy Flake. Napunim lulu do vrha, i jako utisnem duhan, tako da ispadne malo više od pola.. Kružnim pokretima ga zapalim, i počnem pušiti. Da ne spominjem da ga tamperom svako-malo utisnem da ravnomjerno gori. No, već nakon minutu neuvlačenja mi se potpuno ugasi. I tako redom. Ponovo upalim, nakon minutu je ugašen. Gdje bi bio problem?
[Vrh] Go down
Marin Split
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 616

PostajNaslov: Re: Konstantno se gasi?   18.11.11 14:05

Cutler to je sasvim normalna stvar, lula ce se uglavnom ugasit ako ne povuces otprilike svako 20- sekunda, a kamoli minutu, doduse meni nekad gori bez problema i minutu pa i duze bez uvlacenja. Ne zamaraj se. Kako su vec stari lisci naveli smijernice kako pusit lulu da bi nama pocetnicima olaksali zivot, lula treba bit napunjena taman tako da ti protok zraka bude otprilike kao da pijes na slamku. Vjerovatno si malo puno nabija duhan pa se zato cesce gasi, a i flake duhani imaju tendencu da se puno vise rasire kad ih zapalis i samim tim oslabe protok zraka. U glavnom, nemoj sad brojat sekunde izmedju dimova ipak pusenje lule nije matematika, a ni nuklearna fizika. Vec ces ti sam upast u pravi ritam nakon nekog vremena.
Samo uzivaj Smile
[Vrh] Go down
Darko
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 533

PostajNaslov: Re: Konstantno se gasi?   18.11.11 14:10

Yep, flakeovi se ne nabijaju jako, večinom se ne nabijaju nikako nego se samo rastresu i rasporede da se popuni lula kako treba. Tijekom pušenja kad se lula razgori treba korigirati stvar tampiranjem.
[Vrh] Go down
Cutler
Bacam filter
Bacam filter

PostajNaslov: Re: Konstantno se gasi?   18.11.11 14:12

Čini mi se da sam ga prejako utisnuo, može biti da je i to. A za ovo da se Flake širi kad se zapali, eto, to nisam znao. Laughing
Lijepo je kad možeš nešto novo naučiti. Very Happy
[Vrh] Go down
Darko
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 533

PostajNaslov: Re: Konstantno se gasi?   18.11.11 14:15

Ima tu na forumu nekoliko rasprava o tome kako se puše flejkovi, ima raznih metoda punjenja lule flejkovima itd.... potraži.
Uglavnom bez kapeličarenja, najveći dio priče je da ih ne treba skoro ništa nabijati.
[Vrh] Go down
Cutler
Bacam filter
Bacam filter

PostajNaslov: Re: Konstantno se gasi?   18.11.11 14:18

Hvala Vam, idem potražiti.
[Vrh] Go down
Marin Split
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 616

PostajNaslov: Re: Konstantno se gasi?   18.11.11 14:41

Ma naravno Cutler Smile zato i je ovi forum bogom dan, sve ces nac sta te god zanima i ljudi su i vise nego susretljivi i ako treba sto puta ce odgovorit na jedno te isto pitanje Smile Sam se uvjerio Smile Ekipa je zakon!
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2733

PostajNaslov: Re: Konstantno se gasi?   18.11.11 16:07

moje je misljenje da Cutler ima presuh flake pa otud problemi.
naime, kad je vlaznost i sve ostalo po PS-u, on se sasvim lijepo rasiri po zarnici nakon sto se pripali, meni cak redovito izviri i van nje!
Smile

P.S. jos nesto, nemoj NABIJATI (UTISKIVATI) tamperom a pogotovo ne na pocetku pusenja, neka masa tampera, sila teza i zakoni fizike odrade svoje, ti ga samo usmjeravaj da ne pada okolo!
Wink
[Vrh] Go down

Konstantno se gasi?

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» Konstantno se gasi?
» Gasi se
» gašenje lule
» Pomoć početniku i teškom amateru