| | McClelland-Grand Orientals: Yenidje Highlander | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Marin Split Žuti zubi

Broj postova: 616 Join date: 03.10.2011 Age: 29 Lokacija: Split
 | Naslov: McClelland-Grand Orientals: Yenidje Highlander 21.11.11 19:34 | |
| Da li je netko probao, nekako mi "mirise" na jako dobro Ukratko sastav: Brand: McClelland Blender: McClelland Tobacco Company Tin Description: Taste this blend and discover why this particular classic Xanthi (the Yenidje of old) with its refreshing sweetness is know as "The Queen of Tobaccos". Highland is the one blend so far in the Grand Orientals Series using Latakia. It is a classic mixture of the finest mountain grown Yenidje with both Cyprian and Syrian Latakia and just enough Matured Red Virginia and mellow Maryland. This is a smooth cool-smoking oriental mixture of outstanding character. Our inspiration was a vintage tin of the old Balkan Sobranie. Country of Origin: US Curing Group: Air Cured Contents: Virginia Latakia Oriental Maryland Cut: Coarse Cut Packaging: 50g Tin, 100g Tin Preuzeto od tabaccoreviews |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: McClelland-Grand Orientals: Yenidje Highlander 21.11.11 19:39 | |
| Odličan je to duhan! Ali momentalno mi je kralj svih latakija Pirate Kake! Šteta što upravo dimim posljednju lulu te delicije i "spiritualnog iskustva", kako ga opisuju na raznim forumima! |
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

| Naslov: Re: McClelland-Grand Orientals: Yenidje Highlander 21.11.11 19:49 | |
| E, hvala Bayro na jos jednom prijedlogu  Upravo sastavljan listu engleza i jos stagod sta uleti, mozda koji dobar aromatik, da mogu napravit jednu kvalitetnu narudzbu  |
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

| Naslov: Re: McClelland-Grand Orientals: Yenidje Highlander 21.11.11 19:58 | |
| Bayro Pirate kake, to radi Cornell & Diehl ako se ne varan? |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: McClelland-Grand Orientals: Yenidje Highlander 21.11.11 19:59 | |
| Pirate Kake je poklon mog dragog prijatelja Darka Čudnovatog. A počastio me i lijepom količinom Night traina od Cornella & Diehla. Nije aromatik, ali je prava engleska mješavina bez latakije. Pogledaj malo recenzije pa se odluči! |
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

| Naslov: Re: McClelland-Grand Orientals: Yenidje Highlander 21.11.11 20:01 | |
| Upravo san procita vasu recenziju na tabaccoreviws  Ide to u kosaricu, mljac |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: McClelland-Grand Orientals: Yenidje Highlander 21.11.11 20:03 | |
| Marinko, ako mi još jedom kažeš "vi" cilom ću Splitu kazati da si prikriveni BBB! A vjeruj mi, imam puno prijatelja u Splitu! |
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

| Naslov: Re: McClelland-Grand Orientals: Yenidje Highlander 21.11.11 20:11 | |
| Jeben mu misa, sta cu kad san tako odgojen  Kad popijemo koju bocicu domace medicine sa korcule i nadimimo se dobro latakije gori u vasem klubu, brzo cemo prec na ti  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: McClelland-Grand Orientals: Yenidje Highlander 21.11.11 21:03 | |
| Svaka čast ćaći i materi ča su te lipo odgojili, toga se sve manje viđa, ali nemoj me persirati, ako boga znadeš! A kad dođeš u klub, vidjeti ćeš da smo prava hrpa luđaka, taman prema tvom ukusu! |
|
 | |
grga Oblak dima

Broj postova: 2733 Join date: 01.11.2009 Age: 37 Lokacija: Osijek
 | Naslov: Re: McClelland-Grand Orientals: Yenidje Highlander 21.11.11 21:21 | |
| a poslije toga neka naleti jednom do Aljmasa! |
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

| Naslov: Re: McClelland-Grand Orientals: Yenidje Highlander 22.11.11 10:22 | |
| Ne sumnjam da ste prava ekipa  prvo ovako priko foruma ste jako ugudno drustvo, a u zivo mogu mislit! Grga, Aljmas je iza Osjeka jel da? Zadnji put san bija u Osjeku prije deset godina kad san koncert svira tamo, samo cu rec "slavonija rules!!!!" |
|
 | |
grga Oblak dima

Broj postova: 2733 Join date: 01.11.2009 Age: 37 Lokacija: Osijek
 | Naslov: Re: McClelland-Grand Orientals: Yenidje Highlander 22.11.11 10:51 | |
| ovisi odakle ides prema Aljmasu, moze biti iza, ispred a cak i sa strane!  cuj, slavonci su ti inace tako, tako, nema tu neke gostoljubivosti i kulture, uglavnom pijanci, ja sam jedan od rijetkih koji se "umetnuo" suprotno.  |
|
 | |
| | McClelland-Grand Orientals: Yenidje Highlander | |
|