Me veseli, da se trudite razumeti/pogovarjati slovensko.
Milo, kar se tiče znamk tobakov, ti žal dosti ne morem pomagati. 99% časa sem sma s kolegom zijala pipe, tobake pa sem mel na švinglcu napisane, ker sem "preštudiral" podforum aromatikov, in pa še malo tobacco review-e.
Je pa me teta prepričevala naj njuham tobak in se odločim kaj bom vzel. Malo sem glumil... ker sem se spomnil, da lahko tobak čudovito diši, pa je podn za kaditi. Pol pa poškilim na švingl, pa rečem "Amfora red", pa me teta pogleda kot da sem rekel CLAN, No zgleda da sem vtis popravil s "Sundays Fantasy".
Bil sem pa zelo žalosten ko teto nisem mogel prepričat naj da nazaj filter adapter v pipo. Je trdila da je to samo "transportni" adapter. Pa rečem..jaz bi kupil, kolko ojrof...pa meni ona... nemoreš kupiti. (moram ukrasti zgleda).
Internetne strani nimajo. Jaz sem se s svojo nemščino skoraj ubil, namesto da bi kot kolega kepo s teto komuniciral v angleščini. Ponavadi se z "jodlarji" zmenim ko gre za računalniške komponente (blo aktualno ko smo še dobli Mwst nazaj) .
Ker mam namen iti še ta mesec gor, bom vzel fotiča zraven pa teto prosil če lahko malo poslikam, pa bom prilepil na forum pri temi "Shoping in Graz".
Sorry, malo sem se razpisal in najbrž še v napačnem podforumu.
Bit če bolje drugi put (vada OC, kog sam izdimil pred 5 minuta utjecao na mene)