Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretražnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

pitanje peterson

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
ssekir75
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2972

PostajNaslov: Re: pitanje peterson   15.12.11 1:27

imao sam i ja takav clanak, ali mi je negde pod "restored". a to treba cesljati i cesljati...
[Vrh] Go down
Leo
Bacam filter
Bacam filter

Broj postova: 565

PostajNaslov: Re: pitanje peterson   15.12.11 8:25

http://thepetersonpipeproject.blogspot.com/2007/07/dating-peterons-pipes.html
[Vrh] Go down
T.McR.
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 21

PostajNaslov: Re: pitanje peterson   15.12.11 8:40

ok, hvala svim postovanim kolegama i dobronamjernicima s naglaskom na bayro jer koliko ovo kratko pratim njegovo misljenje je ovdje veoma cijenjeno.
btw. kako je i rekao da se ne opterecujem , nisam opterecen niti patim od neceg sto bi trebalo biti "in" pa da se malo ovdje kurchim vec me samo zanimalo pojasnjenje jer sam jako slabo upucen u te stvari oko tih sitnih detalja koji imaju svoje znacenje.
znam da je to novo i frisko i da samo kod nekog kolekcionara je moguce pronaci nesto za cime covjek pati no nisam (zasad) time opterecen.
a sto se tice onog komentara, da samo uhvatim (u svoje skrljave zube) i gustam , e to ce pricekati jer uskoro ce blagdani i ovako zapakovana ceka da za bozicno jutro osvane pod borom , toliko strpljenja imam a i dogovor je takav jer da sam supruzi prepustio odabir za iznenadjenje(uz njeno poznavanje ove tematike) , to bi bilo kao u onoj reklami za zuju , kad dobiju poklon i prave one grimase kao , supeeeer , a zapravo..... , ovako je to ipak bezbolnije i meni pravo veselje.
u svakom slucaju , hvala svima uz meni drag prijateljski pozdrav SERBUS
bayro
[Vrh] Go down
Marin Split
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 616

PostajNaslov: Re: pitanje peterson   15.12.11 11:06

Ja iman potpuno istu lulu o kojoj pricas, platija san je 460 kn, mogu samo rec da je lula fantasticna i kao alat za pusenje i po izgledu. Ako ti je cijena prihvatljiva, kupi, neces se privarit! To je odlicna lula!
[Vrh] Go down
imnik
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 1457

PostajNaslov: Re: pitanje peterson   15.12.11 11:13

Ako ti je cenam prihvatljiva kupi. To je odlican radni konj koji te nece izneveriti.
[Vrh] Go down
T.McR.
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 21

PostajNaslov: Re: pitanje peterson   18.12.11 11:09

pozdrav drustvu,samo da se javim i pohvalim kako sam bio zlocest i iskoristio guzvu(naravno uz preduvjet da moja kobra nema pojma da mi je naletio mali poslic) i iskoristio guzvu te pohitao kupiti onu drugu petersonku aranku koja je jos ostala kod one ljubazne gospoje i ponovio se slicnim modelom one od nekidan ali ova koja je ostala je aranka ali fishtail i kako je rekao kolega da je onaj famozni broj zapravo shape i ovdje je ukucan 03 no kako god , pohitao sam odmah ovdje da se malo pohvalim i veselim ko mali cucak kad mase repom,no samo polako,strpljen-spasen,polako cu i ja popuniti svoju staru ergelu koja me i dalje vjerno sluzi ali treba brinuti i o podmlatku, toliko za sada ,masem repom , mah,mah i serbus kolege.
[Vrh] Go down
grga
Oblak dima
Oblak dima

Broj postova: 2733

PostajNaslov: Re: pitanje peterson   18.12.11 18:21

hahaha, evo ga, jos jedan!
upecao

samo naprijed lega!
Wink
[Vrh] Go down

pitanje peterson