milo Žuti zubi

Broj postova: 710 Join date: 02.04.2010 Age: 34 Lokacija: Škofja Loka-Slovenija
 | Naslov: Re: Pomoć početniku i teškom amateru 06.01.12 10:54 | |
| Zaboravio sam: Ako napuniš lulu sa premalo duhana možeš da popravljaš gorenje duhana sa tamperom(sabijaš niježno duhan), ako si lulu napunio previše(na tvrdo)možeš samo da baciš duhan u smeče i ponovno napuniš lulu. |
|
LenkoSmrk Bacam filter

Broj postova: 372 Join date: 12.12.2011 Age: 37 Lokacija: Slovenija-Prlekija
 | Naslov: Re: Pomoć početniku i teškom amateru 06.01.12 11:43 | |
| milo, a ako je pretvrdo napunjeno, da malo pomogneš sa "pickerom"? da ga malo aeriraš? |
|
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Pomoć početniku i teškom amateru 06.01.12 15:14 | |
| Moguće, Lenko, moguće, ali je u tom slučaju, ako je duhan previše nabijen, ipak je najbolje istresti lulu i pravilno napuniti. |
|
Nunki Bacam filter

Broj postova: 319 Join date: 20.04.2010 Age: 54 Lokacija: Beograd + Niš
 | Naslov: Re: Pomoć početniku i teškom amateru 06.01.12 15:31 | |
| Idi u Sitipasaž na Obilićevom vencu (uz stepenice, pa skreni levo, do dna prolaza na prvom spratu), kupi neku blok meeršaum lulu, ali klasicno izradjenu, ne one kerefeke sa glavama, aždajama i štatijaznam. Onomad sam video da ima na sniženju neke Aktašove odlične za 50-ak evra. Vrede te pare. Kupi kod njega iz Slovenije švercovani Danhil, recimo My Mixture 965 i počni da uživaš u čarima lule od prvog dana. Čuvaj meericu, lako se lomi, ali zato daje gušt od prvog povučenog dima. O ostalom, tehnici punjenja, pušenja i tako dalje, imaš na više mesta na ovom forumu, čitaj i zabavljaj se, pisali smo o svemu, samo nije sistematizovano. Uzgred, Bayro, kad će knjiga? |
|
ZmajiC Peče me jezik

Broj postova: 222 Join date: 11.01.2012 Age: 29 Lokacija: Novi Sad
 | Naslov: Re: Pomoć početniku i teškom amateru 16.01.12 22:51 | |
| pa postilo se ;)prosle godine....ahahahhahaha inace ja samo da napisem za temu vezano.... ja sam kupio dve lule koje su dosta stare ali su odlicno ocuvane restaurirao ih kako su vi prijatelji sa foruma pokazali i sada uzivam iako ih nisam platio puno....a hteo sam da probam da pusim lulu pa nisam mogao sebi da dozvolim da 'bacim' 50e pa da mi se ne svidi.Sad kada mi se svidelo skupljam pare za neku pravu lulu (dovavorinovu) a do tada uzivam u ovome sto imam. to bih preporucio svakom ko pocinje kupi neku lulu na limundu ili ebay do 15ak e i proba ako se svidi svidi KUPUJES NOVEEE ako ne opet dobro  |
|
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2972 Join date: 07.11.2009 Age: 36 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Pomoć početniku i teškom amateru 16.01.12 23:09 | |
| zmaju, koji si na limundu? javi na pp ako oces |
|
ZmajiC Peče me jezik

Broj postova: 222 Join date: 11.01.2012 Age: 29 Lokacija: Novi Sad
 | Naslov: Re: Pomoć početniku i teškom amateru 19.01.12 13:14 | |
| ja sam na limundu BlackZmajiC ali mislim da sam ti poslao i na pp... |
|