Kupija san ga u Frankopanskoj "kod Goge" sad kad san bija u Zagrebu i mogu van rec da je odlican! Zanimaju me vasa iskustva, ja san uzea noz, dasku i lagano tanko okinija dva flakea i punija iston metodon koju koristin inace kod flake duhana, a to je da uzmen flake, presavijen ga po duzini pa onda poprecno, malo ga zarotiran onako da popuca i stavin u lulu uz vrlo mal pritisak. I za mene radi savrseno. I za moj pojam flake duhani se puno bolje ponasaju u velikim lulama tj. lulama sa dubokon i velikon glavon. Ovaj nacin punjenja nikad mi nije lulu napunija do vrha vec otprilike dvi trecine i to je sasvim u redu, dovoljno.
A sad sta rec za Peterson 3p... S obziron da nisan bas kopetentan za davanje recenzija jer nisan proba dovoljno duhana i neman dovoljno staza zato ne uzimajte ovo kao recenziju nego cisto kao razmjenu iskustava. Meni je ljudi moji sija tek na drugu ili trecu, moran priznat da san po prvi put mora stavit filter u lulu da mi malo ubije gorcinu i mogu rec da je sad odlican. Osjeca se poprilicna kolicina nikotina ( najbolje ces saznat ako uvuces dim u pluca... savjet - nemoj!!! osim ako zelis bit izbiven iz cipela neko vrime

) Meni se nekako lipo misa slatkasti okus koji me podsijeca na suve smokve pa cak i ljesnjake (vjerovatno burley) i necim uzasno gorkim, neman pojma cim, medjutim kombinacija je dobra! Malo ipak prevladava gorcina. U svakom slucaju mirise mi na odlican duhan koji ce te sigurno odvest u nirvanu prvenstveno zbog snage, preporucan svim ljubiteljima nikotina kao obavezan artikal u ladici.
Room note mu je takodjer gorkast i slamnat, uglavnom nije tezak, nesto slicno obicnim cigaretama samo robusnije.
PS Stavija san ga ovde iako mislim da bi treba ic u Virginijske mjesavine