| | kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
ZmajiC Peče me jezik

Broj postova: 222 Join date: 11.01.2012 Age: 29 Lokacija: Novi Sad
 | Naslov: Re: kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? 30.01.12 21:17 | |
| | Kubik je napisao/la: | kako da kupimo... pa tesko (ne racunajuci tu naravno slavnu petorku, uvezenu po ko zna kojem kriterijumu) mada uvek se nadje neko zaobilazno resenje. U mom slucaju to je prijatelj koji zivi napolje u USA i dolazi u nase krajeve redovno dva puta godisnje. Tako ja imam vremena da po par meseci smisljam listu sve to lepo poprucim preko smokinpipes.com, naravno na njegovu adresu a on to donese. Uglavnom to bude oko 500-600gr duvana, i tako vec nekoliko godina unazad. Tako da Zmaju uvek se moze naci mesta i za po koju pikslu ako te interesuje.
|
vrlo me interesuje i zahvalan na ponudi.samo sto ja necu moci toliko da uzmem.jedna konzerva od 100g ili ako ima 200g :D |
|
 | |
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2972 Join date: 07.11.2009 Age: 36 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? 30.01.12 22:11 | |
| mene interesuje mississipi mud  kazu da je prilicno patosirajuci  |
|
 | |
Kubik Bijeli zubi

Broj postova: 39 Join date: 03.12.2009 Age: 38 Lokacija: Novi Sad
 | Naslov: Re: kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? 30.01.12 22:30 | |
| Sledeca dostava je pocetkom leta, a do tada smislicemo spisak. Za sada sto mi na pamet pada su neke latakiske specije GL Peasa, koje su u izdasnim pakovanjima od 8 oz, pa se lepo izdelimo? A uskoro bi i ja trebao da idem u Baju, trebalo bi da u tamosnjem Tescu postoji neki izbor. |
|
 | |
ZmajiC Peče me jezik

Broj postova: 222 Join date: 11.01.2012 Age: 29 Lokacija: Novi Sad
 | Naslov: Re: kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? 31.01.12 0:18 | |
| ma ja se uzdam u tvoj izbor.radije bih vise razlicitih da probam ali uzdam se ja u tebe sta god kazes  |
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

Broj postova: 616 Join date: 03.10.2011 Age: 29 Lokacija: Split
 | |
 | |
Marin Split Žuti zubi

| Naslov: Re: kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? 31.01.12 9:46 | |
| tipkovnica steka, sorry na pravopisnim greskama... |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? 31.01.12 10:45 | |
| O ukusima se ne raspravlja. Okus je čulo, pa se možeš o tome jedino sa konobarom raspravljati o tome kad ti pokušava podmetnuti tri puta zaleđenog i odleđenog zubaca koji se malo "čuje na friškinu", pod tek ulovljenu ribu!
|
|
 | |
Kubik Bijeli zubi

Broj postova: 39 Join date: 03.12.2009 Age: 38 Lokacija: Novi Sad
 | Naslov: Re: kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? 31.01.12 10:50 | |
| Taman tako. Sto je moj deda govorio: "Neko voli popa a neko popadiju" |
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

| Naslov: Re: kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? 31.01.12 13:30 | |
| Ma naravno! Ali isto kad procitas par negativnih recenzija o pojedinoj mjesavini, tija ne tija nekako ti ispadne sa liste prioriteta, sta je sasvim pogresno s obzirom na sve gori navedeno vezano za ukus i okus. Sta je je Bayro ovo sa ribon stoji i da joj neznan kakve kapi u oci stavi i friske krvi posprica po skrgama, njuh te nikad nece privarit, a i bogami kad joj drob pritisnes a ono ostane ulupljeno, bizi ca sta dalje od toga! |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? 31.01.12 14:43 | |
| Znam ja to, dobri moj i pošteni! Nisu me jednom probali na Hvaru u Hanibala probali zavaljati! No ipak sam ja napola mediteranac, pa ta priča kod mene ne prolazi! |
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

| |
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? 31.01.12 15:26 | |
| Opet ti sa "vi" ludonjo jedan! Imaš donit bocu dobre loze slijedeći puta kad te put u Zagreb nanese! A da na našoj ribarnici doista ima odlične ribe - to je činjenica; od srdele (koja je meni osobno riba no. 1) preko garbuna, salpi, pasića, pa brancina i zubaca. Ali odosmo mi lipi moj i pošteni, debelo  ! |
|
 | |
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2972 Join date: 07.11.2009 Age: 36 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? 31.01.12 15:34 | |
| dok smo kod ovog  , molim primorce za jedan pm sa uputstvom sta se i na koju varalicu lovi sa obale a sta iz camca. neka se zna, mozda zatreba  ne znaima me riba vec pecanje, tako da price sa mrezama mi nisu bitne |
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

| Naslov: Re: kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? 31.01.12 15:37 | |
| Nadan se da cu uspit doc 16.02 na koncert Chris Reae ako ne oden na brod do tada al svakako mi je plan doc dan prije pa navratit u klub. A sta se tice loze  to mi se nekako cini prirodno i normalno  Pa ne mozes doc u goste praznih ruku! |
|
 | |
Marin Split Žuti zubi

| Naslov: Re: kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? 31.01.12 15:43 | |
| Ja ti moj Sekirce slabo lovin sa kraja, uglavnon sa puskon malo zaronin, ubijen koju hobotnicu i to je to, a iz broda bacin obicnu tunju, malu udicu i malo olovo, uglavnom je to iz zajebancije kad iden na ovu sitnu ribu (fratre, pirke,lumbrake itd) koristin zivog crva kao mamac kad ga iman tj, kad ga ulovin, ili pizdicu skoljku (dagnja mislin da je po knjizevnu) Cuj ovisi koju ribu zelis uvatit, prema njoj trazis vrime, poziciju i najbolje stap ako ces sa kraja. Uglavnom nije losa ideja trebalo bi malo opsirnije o ovoj temi na drugo misto... |
|
 | |
| | kako mi iz srbije da kupimo te lepe duvane? | |
|