T.McR. Bijeli zubi

Broj postova: 21 Join date: 02.12.2011 Age: 48 Lokacija: osijek
 | Naslov: Re: Dim u prostoriji 03.02.12 11:13 | |
| pozdrav svim kolegama! i ja sam imao takav problem ali sam ga na kraju uspio rijesiti tako da sam u svojoj maloj ali skromnoj radionici (koja je nastala kod adaptacije stana) preuredio ostavu iliti kako bi to neki nazivali spajz po iskrivljenom ,no na svu srecu ta prostorija je imala vec sama po sebi postavljena dva ventilaciona otvora od kojih sam jedan iskoristio za ugradnju ventilatora slicnog onom kupaonskom ali je puno tisi i rijesio problem oko dima. imao sam sretne okolnosti inace ni danas nemam pojma kako bih i sto bih radio jer kod nas doma nitko nije pusac i imao bih velikih nesuglasica u obitelji a sto se tice pusenja i dima apsolutno podrzavam prethodno misljenje cijenjenog kolege -bayro:
Prvo: pravila pristojnog ponašanja nalažu da ako ideš u posjetu gdje ukućani ne puše - nemoj pušiti, iako će ti domaćini (reda radi) dopustiti da pušiš. Neće biti ugodno njima, a niti tebi neće biti baš neki gušt.
|
|
BSmatic Bijeli zubi

Broj postova: 84 Join date: 24.11.2011 Age: 34 Lokacija: Vrbas,Subotica
 | Naslov: Re: Dim u prostoriji 03.02.12 11:25 | |
| Sve je to u redu, ali to sto se trenutno radi pusacima mene podseca na progon jevreja u WW2. Razumem za restoran ili bolnicu ali otvorena autobuska stanica (a bus retko kad kasni), ili ulica!?!sve su to, boze moj javna mesta. tako u mom rodnom gradu imamo kanal koji je na drugom mestu po zagadjenosti u evropi i stotine ljudi je umrlo od toga pa nikom nista, a mene ce da klepa po usima komunalna policija jer sam zapalio cekajuci bus 3 sata na vetrometini...mogu da se zatvorim u ormar, ugradim ventilator i vezem nemackog ovcara ispred ali mi nesto govori da to nije pravo resenje. Zidovi nece zadrzati stoku napolju. zadrzace mene unutra... |
|
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Dim u prostoriji 03.02.12 16:16 | |
| | BSmatic je napisao/la: | | Sve je to u redu, ali to sto se trenutno radi pusacima mene podseca na progon jevreja u WW2. Razumem za restoran ili bolnicu ali otvorena autobuska stanica (a bus retko kad kasni), ili ulica!?!sve su to, boze moj javna mesta. tako u mom rodnom gradu imamo kanal koji je na drugom mestu po zagadjenosti u evropi i stotine ljudi je umrlo od toga pa nikom nista, a mene ce da klepa po usima komunalna policija jer sam zapalio cekajuci bus 3 sata na vetrometini...mogu da se zatvorim u ormar, ugradim ventilator i vezem nemackog ovcara ispred ali mi nesto govori da to nije pravo resenje. Zidovi nece zadrzati stoku napolju. zadrzace mene unutra... |
E ovo je sasvim druga tema! Nema veze sa dimom u prostoriji. Nema me jedno jutro i već napravite nered i kaos! |
|
ssekir75 Oblak dima

Broj postova: 2972 Join date: 07.11.2009 Age: 36 Lokacija: Bela Crkva - Banat
 | Naslov: Re: Dim u prostoriji 03.02.12 16:30 | |
| | BSmatic je napisao/la: | Pardon: Druga stavka ove poruke je apsolutno nebitna i kao takva mora se zanemariti |
kad se vec ide u moram te upozoriti da pazis sta pricas o spravama na dva tocka sa pogonom na sus motor, jer ovde ima i motordzija (iliti bajkera, kako je sada moderno kasti) koji ne vole bas da se iste nazivaju pogrdnim imenima da si za vespu rekao da je wc solja na dva tocka, pa i da ti se oprosti, ali ovakvu uvredu za tRomosa...
glede dima, slazem se sa bayrom apsolutno. mojoj rodjenoj majci smeta dim strasno, kija i kaslje od toga kao stari zmaj, ali sem nekih koji su to davno primetili i ne pale cigarete (sem leti kad se sedi u dvoristu) , ovim drugima na pamet ne pada da se tih sat vremena uzdrze od gusenja nas postenih nepusaca (cigareta). napuni lulu i vuci nezapaljeno, videces da ti uopste nece trebati dim. duvan je dovoljno ukusan i nezapaljen. jonizatori su obicno, da prostis, sr..e, koji pored ozona emituju i veoma neugodne talase necujne ljudskom uhu, ali izuzetno uznemirujuce po ostatak organizma. pa sad, ko voli... |
|