|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
dean Oblak dima

Broj postova: 2196 Join date: 12.01.2008 Age: 33 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Bold headed teacher 26.03.08 13:19 | |
| čelavi profesor meni vise vuce na lješnjak nego na cimet iskreno. Jos samo da dodje  |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9091 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Bold headed teacher 01.04.08 23:09 | |
| Ćelavi profesor je definitivno najbolji duhan "engleskog" tipa, a koji u sebi ne sadrži latakiu. Svaku put kad ga pušim me ugodno iznenadi njegova aroma koja ne proizilazi iz nekih umjetnih aromata i sličnih gadosti, već od znalačkog miješanja Burleya, Virginije, malo kako ju ameri zovu "crvene virginije" i još nečeg (možda periquea) u vrlo maloj količini koja daje taj okus cimeta ili đumbira ili čega već... Duhan se od početka do kraja drži isto - tj. ne gubi aromu, a neki dan sam sjedio pored Deana ili Kreše koji su ga dimili (ja sam dimio nešto drugo) i stvarno rajski miriše drugima, čovjek sa tim duhanom ne riskira da ga izbace... A sagorijeva u svim lulama, bile bentice, bilo ravne billardice, bile velike kao ono Žigino čudo, savršeno, ravnomjerno i do kraja... Što ga više pušim, to mi je bolji...Zato sam ga valjda i naručio 4 unce u novoj pošiljci, da se nađe... Vrhunski duhan 10/10! |
|
 | |
dean Oblak dima

| Naslov: Re: Bold headed teacher 01.04.08 23:16 | |
| Mala ispravka Bayro ali čelavac nije engleska mješavina. definicija engleske mješavine je virginija + orijental pa tek onda + nekaj trece  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Bold headed teacher 01.04.08 23:26 | |
| Je, u pravu si...Malo sam umoran pa pišem gluposti...No ćelavac je definitivno vrhunski duhan, bio on američka, bugarska ili engleska mješavina (bolje rečeno tip mješavine)... A kako ono završava "Ime ruže" - i da se drugačije zove, ruža bi uvijek mirisala kao ruža...Tako nekako... |
|
 | |
Fubar Žuti zubi

Broj postova: 742 Join date: 08.03.2008 Age: 42 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Bold headed teacher 01.04.08 23:49 | |
| Prema ovome kako ga Richard opisuje, Techer sadrži latakiju: http://www.4noggins.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=764 Što je tako malo ima da se ne osjeti? |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Bold headed teacher 02.04.08 0:00 | |
| Uopće se ne osjeti. Pa to i piše u recenziji. Nisam do sad niti čitao što 4 noggins piše o vlastitoj mješavini, no latakie možda ima tek "u tragovima" - ne osjeća se uopće.... |
|
 | |
dean Oblak dima

| Naslov: Re: Bold headed teacher 03.04.08 9:10 | |
| Jučer sam popušio dvije lule iz dvije različite pošiljke tog duhana i sa sigurnošcu mogu reci da postoji znatna razlika. Popušio sam te dvije lule u razmaku od sat vremena u ociscenim lulama tako da su moje sumlje definitivno potvrđene. Odlican duhan ali nazalost fali mu konstanta. |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Bold headed teacher 03.04.08 9:45 | |
| Tom duhanu ništa ne nedostaje... I ja sam imao priliku jučer pušiti "staru" i "novu" pošiljku u kratkom razmaku...Nije to razlika u mješavini, već je možda "novija" pošiljka pomalo izgubila aromu, ali je definitivno to ista mješavina i isti omjeri. Mislim da nisam usamljen u svom mišljenju, možda je već kod 4-nogginsa mješavina bila predugo izložena zraku, ili je prekratko "odležala" no to je odličan duhan i u tome se svi slažemo. Meni bi trebala doći pošiljka kroz desetak dana, pa možemo usporediti... |
|
 | |
dean Oblak dima

| Naslov: Re: Bold headed teacher 03.04.08 9:48 | |
| Pa ja nekako vucem paralelu od 4 uzorka, moj tester, tvoj, davorinov i ova zadnja posiljka. Tester je definitivno imao onu jednu extra notua, moja posiljka nije losa ali nema ono nekaj kaj cini taj duhan posebnim |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Bold headed teacher 03.04.08 9:50 | |
| Ne zaboravi da je ta zadnja pošiljka putovala 22 dana.Meni je duhan odličan! |
|
 | |
dean Oblak dima

| Naslov: Re: Bold headed teacher 03.04.08 9:54 | |
| nije loš ali to nije duhan koji me je prvi put oborio sa nogu, pa davorinova posiljka isto je bila super, ovu sam popusio 7-8 lula i dalje drzim da nema ono nekaj... ajd bas cu im bacit mail da vidite da nisam lud. k tome ne pusim ih u lulama di je pusena latakija prije tak da prijasnje arome nemaju utjecaja. |
|
 | |
dean Oblak dima

| Naslov: Re: Bold headed teacher 03.04.08 9:56 | |
| Da cak niti miris nije onaj koji bi trebao biti, prvi tren sam mislio da mi je Šokre zavaljao patku  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Bold headed teacher 03.04.08 9:57 | |
| Da, a mi drugi smo prljavci, koji ne brinu o svojim lulama! Kako si se otmjeno jučer izrazio "zmazanci"!  |
|
 | |
dean Oblak dima

| Naslov: Re: Bold headed teacher 03.04.08 9:59 | |
| ne kazem zmazanim lulalma, ali ak si pusil u istoj Stanislava prije naravno da to utjece na aromu |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Bold headed teacher 03.04.08 9:59 | |
| Nisam,neozbiljan jesam,ali to nije moj stil.Uostalom,vidio si da sam tek otvorio paket i da je vrečica bila netaknuta. |
|
 | |
|