| | Esoterica tobaccana - Stonehaven | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Fubar Žuti zubi

Broj postova: 742 Join date: 08.03.2008 Age: 42 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Esoterica tobaccana - Stonehaven 09.04.08 18:38 | |
| | Mukini je napisao/la: | Znam, znam, ubacujem žeton, spreman sam otrpjeti sprdnju... samo ti Šokre navali... ako se radi o izvlačenju maksimuma iz Kamenoga, nije problem...
Ne brini,neću se sprdati!!! ,a Bayro će ti točno objasniti! |
A uuu, toga me strah još i više... draže mi je kad se sprdaš. ;o))) OK, čekam strog Bayru ili ostale stare znalce i Kamenjarko definitivno de ide danas pod plamen nego na štrik... |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Esoterica tobaccana - Stonehaven 09.04.08 18:43 | |
| Daj človek Boži...tko se vuka boji još??? |
|
 | |
Fubar Žuti zubi

| Naslov: Re: Esoterica tobaccana - Stonehaven 09.04.08 18:45 | |
| | Mukini je napisao/la: | | Daj človek Boži...tko se vuka boji još??? |
Onaj čija je puška u kuruzi... ;o))) No već vidim gazdu ... sapunjanje ...  |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9094 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Esoterica tobaccana - Stonehaven 09.04.08 18:47 | |
| Nema zeke Fuby kad smo na recenzijama - to valjda znadeš. Ja ti mogu prodati svoj recept kako sušim prevlažnog žapca - ne može biti jednostavnije - poklopac od kutije cipela i raširi duhan, kroz jedan dan je spreman za pušenje...Poželjno je da u kutiji nisu stajale stare cipele, da duhan ne navuče onaj posebni retrogusto... No za kako ti kažeš Kamenjarka, trebati će ti ipak malo više vremena, po ovoj metodi jedno tri dana, pa nazad u staklenku... A ako si baš navalio kao da si Viagru popio da ga večeras pušiš uzmi malo Kamenjarka, smrvi ga i malo rahlije napuni lulu! Užitak zagarantiran... Evo, nije bolilo, priznaj... |
|
 | |
Fubar Žuti zubi

| Naslov: Re: Esoterica tobaccana - Stonehaven 09.04.08 18:52 | |
| Priznajem. Neka se Kamenjarko radije malo posuši kako kažeš. Neće uteć. A sline se lako pobrišu. OK, svoj skromni sud ću dati za jedno tjedan dana... |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Esoterica tobaccana - Stonehaven 09.04.08 19:02 | |
| Ma slobodno si malo duhana sada smrvi i probaj, nemoj komplicirati Fubi, ako boga znadeš... Samo luličak malo rahlije napuni, a ostalo posuši kako sam ti kazao, i biti će sve pet! I pazi što sam ti rekao ne miješaj pifo za Viagrom, ispalit ćeš se u orbitu...  |
|
 | |
Fubar Žuti zubi

| Naslov: Re: Esoterica tobaccana - Stonehaven 21.04.08 22:39 | |
| Iako je o ovom duhanu sve rečeno - najbolji nelatakijski duhan kojeg sam pušio, dodao bih samo jednu opasku - ostavlja svoju aromu u luli dosta dugo. Bilo bi dobro imati lulu samo za njega, ukoliko ne, njegova aroma osjeti se sljedećih nekoliko pušenja drugih duhana. |
|
 | |
Snowblind Peče me jezik

Broj postova: 213 Join date: 26.05.2008 Age: 24 Lokacija: Celje-Slovenija
 | Naslov: Re: Esoterica tobaccana - Stonehaven 15.06.08 22:26 | |
| Upravo došao iz lule sa stonehaven-om. Ovaj duhan je zaista odličan, ima aromu liješnika, pun ukus i kroz pušenje je sve bolji i bolji. Pušio sam ga u novoj Papaji i ova lula je stvarno mrak, kao da neče ugasiti  Izvrstno se puši i to več sada u njenom drugom pušenju. Ovaj duhan ču još naručiti, definitivno. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Esoterica tobaccana - Stonehaven 15.06.08 22:53 | |
| Dobar izbor, Stonehaven je odličan duhan. |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Esoterica tobaccana - Stonehaven 15.06.08 22:58 | |
| Odličan duhan! Samo ga se treba prije pušenja malo prosušiti, ali to je sve već u ovom topicu opisano! Ugodno pušenje! |
|
 | |
šefica Peče me jezik

Broj postova: 227 Join date: 15.06.2008 Age: 26 Lokacija: Madrid
 | Naslov: Re: Esoterica tobaccana - Stonehaven 16.06.08 11:26 | |
| Snješko, gdje si ti ovo probao, i ja sam jučer provala Kameni raj, bio je odličan! Prvi duhan koji je uskoro dovoljno jak zamene. Meni liči na bademe ili lješnjace koji su upravo bili sprženi u pečici ili na žaru. Ali miris je vrlo drukčiji nego miris friškog duhana. dal je moguče da je FLAKE ovaj jačiji nego su broken tobaccos? |
|
 | |
skomi Bijeli zubi

Broj postova: 52 Join date: 11.05.2008 Age: 24 Lokacija: Uzice/Beograd
 | Naslov: Re: Esoterica tobaccana - Stonehaven 14.08.08 20:42 | |
| Da konacno i ja odgovorim... Sada mi je valjda net uredu... Duvan je stvarno lep, medjutim, po meni fali mu jos jacine (mnogo) i punoce (sasvim malo). Ali nemojte mene slusati, ja sam jos pocetnik...  Inace nikako da ga napunim kako valja. Stalno mi je ili pretvrdo, ili premekano "utaban" |
|
 | |
šefica Peče me jezik

Broj postova: 227 Join date: 15.06.2008 Age: 26 Lokacija: Madrid
 | Naslov: Re: Esoterica tobaccana - Stonehaven 19.08.08 11:32 | |
| Ma, evo ga, brate! Imam i ja probleme s punjenjem. Ja nafilam uvjek tako na puno, da mi gori kao uglje i da je lula uskoro za jednu kilu teža nego kad je prazna samo provaj. A meni Sneško kaže, da uvjek kad dodaješ malo duhala u bovlu, probaj pda povučeš kroz lulu, uvjek moraš imati osječaj, kao da vučeš samo zrak kroz slamicu. Kod mene pali. I te pali dobro!  |
|
 | |
Beluga Bacam filter

Broj postova: 544 Join date: 30.06.2008 Age: 47 Lokacija: Beograd
 | |
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Esoterica tobaccana - Stonehaven 28.08.08 20:30 | |
| Eto - drago mi je da se nisam prevario...Jeste da starim, ali da mogu ponovno birati -bio bih "nos" u "Fragonardu" ili "Gallimardu"u Grasseu i smislio bih savršen parfem. Doduše ne baš na način kao u filmu, koji nije ne znam što, ali je proces stvaranja parfema od branja cvijeća, preko sušenja i rafiniranja do gotovog proizvoda savršeno prikazan. E takav "nos" treba čovjek imati i kod miješanja i stvaranja duhanskih mješavina. I onaj jedan "osjećaj za feeling"! |
|
 | |
| | Esoterica tobaccana - Stonehaven | |
|