| | 4noggins Bulk JESSE'S OWN | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Gost Gost
 | Naslov: Re: 4noggins Bulk JESSE'S OWN 23.03.08 19:15 | |
| Aco,sve se može pušiti,pogotovo ako se ne kosi sa nekim seksualnim i moralnim načelima  |
|
 | |
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3730 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: 4noggins Bulk JESSE'S OWN 23.03.08 19:41 | |
| Drago mi je da ti se sviđa, politbiro je bio jednoglasnog mišljenja |
|
 | |
acdc1 Bijeli zubi

Broj postova: 46 Join date: 10.03.2008 Lokacija: zagreb
 | Naslov: Re: 4noggins Bulk JESSE'S OWN 23.03.08 19:41 | |
| ha pa vidim po tvojoj luli na avataru da se sve moze  |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9094 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: 4noggins Bulk JESSE'S OWN 23.03.08 20:14 | |
| Znaš Aco, na ovom se forumu nekako baš i ne vrijeđamo...Nije zgodno, a niti kulturno. Ako ti se forum ne sviđa, imaš foruma gdje ćeš sigurno naći nešto što će te više zanimati...A ako želiš rak prevenirati, nemoj niti početi pušiti, još si mlad i ima vremena... No, da ti odgovorim, latakia nikad nije podloga mješavinama, već se dodaje podlozi koja je uglavnom virginia ili burley, budući da je sama latakia vrlo aromatična i gotovo nepušiva čista...Vjeruj mi - probao sam... I još malo, zeka je uvijek dozvoljena, ali mislim da si ga malo pretjerao... |
|
 | |
dean Oblak dima

Broj postova: 2196 Join date: 12.01.2008 Age: 33 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: 4noggins Bulk JESSE'S OWN 24.03.08 17:48 | |
| evo poluuplakan pusim zadnjum lulu ove divote |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: 4noggins Bulk JESSE'S OWN 10.09.08 7:52 | |
| U posljednjoj pošiljci Rich nije škrtario i poslao mi je skoro 50 grama ovog duhana, kojeg sam već pomalo i zaboravio. To je možemo reći "tipična" američka zapravo 4nogginsova mješavina. Kada se otvori, u prvi čas se osjeti aroma - vjerovali ili ne - umaka od rajčice! No to je samo prvi dojam. Radi se o standardno dobrom - dapače odličnom duhanu, izvandredno izbalansiranoj mješavini crvene(?) virginije, burleya i malo periquea tek da "popapri" cijelu stvar i mrvice latakie, što imaju gotovo sve njegove mješavine. Onaj miris kechupa naravno nestaje već prilikom pripaljivanja i ostaje vam samo da guštate. Preporučio bih (kao i neki raniji recenzenti) da se puši u većim lulama, odnosno lulama u kojima ova mješavina može do kraja razviti svoju punu i bogatu aromu... Opet naglašavam - to nije niti aromatik, niti latakijski duhan, već onaj tip duhana kojeg ja volim staviti u kategoriju "karika koja nedostaje"... Može se pušiti odmah, budući da duhan nije prevlažan, dakle ne treba mu neko sušenje. To je tzv. cjelodnevni duhan, i stvarno mi odgovara i kao prvi jutarnji duhan uz kavu i kao večernji duhan uz kakvu dobru knjigu... Još jedna stvar koja nije za zanemariti - cijena, prava sitnica, kao i sve 4-nogginsove mješavine. Odličan za početnike koji bi htjeli malo eksperimentirati sa latakiom (koje doduše u ovoj mješavini ima "u tragovima" ali se ipak osjeti. Ocjena 4,5/5 Preporuka - zatražite Richa tester slijedeći put pa sami procijenite! |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: 4noggins Bulk JESSE'S OWN 10.09.08 8:16 | |
| Takav miris kechupa sam ja osjetio kod McCllelandovog Yenidje Supreme. Nisam znao bili ga pušio ili stavio na pizzu. No nakon malo sušenja miris je gotovo nestao, a duhan ispao prava krasota. |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: 4noggins Bulk JESSE'S OWN 10.09.08 8:22 | |
| Ista stvar, samo taj miris kechupa odmah nestane! Zatraži tester od Richa, pa ga probaj sada nakon pola godine! |
|
 | |
Fubar Žuti zubi

Broj postova: 742 Join date: 08.03.2008 Age: 42 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: 4noggins Bulk JESSE'S OWN 22.09.08 14:48 | |
| Pušio sam ga za vikend (Richev tester) i stvarno taj čovjek ne može promašiti. Super je dim i malko me podsjeća na one već spominjane kekse u recenziji Ćelavca (one s medom, kako li se već zovu). Stvarno sam ga guštao (uz more, u zvajetrini od bure...). Za preporuku! |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: 4noggins Bulk JESSE'S OWN 22.09.08 17:59 | |
| Već sam naručio par unci - valjda su sad negdje iznad Atlantika!  |
|
 | |
| | 4noggins Bulk JESSE'S OWN | |
|