Davorin Pipe maker

Broj postova: 3896 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Stanwell - Black Diamond 26.06.08 17:41 | |
| nema probljem.... Vidimo se kada se vratimo, a čini mi se da i onih 12 - 15 dana odbrojavanja istiće sada skoro :-)))))) |
|
Nunki Bacam filter

Broj postova: 319 Join date: 20.04.2010 Age: 54 Lokacija: Beograd + Niš
 | Naslov: Re: Stanwell - Black Diamond 29.05.10 16:36 | |
| Upravo sam, posle valjda milion godina, ako me pamcenje ne izdaje, pripalio Stanwell-ov Black Diamond i mimo ocekivanja sam se prijatno iznenadio. Sad, da li sam u medjuvremenu postao 'meksi', da li mi se, a da nisam ni bio svestan ukus delimicno izmenio, da li...pitanja se sama namecu, tek, kazem, prijatno sam iznenadjen i toplo preporucujem ovu dansku mesavinu u sadasnjem izdanju, narocito pocetnicima, gotovo je idealan duvan za prijatan ulazak u svet dima lule. Blag je, ali nije 'flat', a arome mu bas bogami ne nedostaje, pritom nista ne 'strci'. 
Zadnja promjena: Nunki; 29.05.10 17:16; ukupno mijenjano 1 put. |
|
Nunki Bacam filter

| Naslov: Re: Stanwell - Black Diamond 29.05.10 17:06 | |
| Buduci da je odluceno da se ovaj moj komentar koji evo, postade zaseban topik, zasto da ne uostalom, svrsta u okviru poddiskusije 'aromatici' samo da napomenem eventualnim entizijastima koji poput mene a priori odbijaju da u lulu stave bilo sta sem cistog duvana, da Black Damond predstavlja varijaciju na temu klasicnih danskih mesavina BEZ dodataka. Cisto da ga neko neopravdano ne izbaci sa potencijalnog spiska na pravdi boga...  |
|
Keko Žuti zubi

Broj postova: 958 Join date: 30.10.2009 Age: 50 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Stanwell - Black Diamond 29.05.10 17:13 | |
| Nisam ga vidio kad sam premještao topic. Eto sad je sve poljepljeno i sređeno... |
|
Keko Žuti zubi

Broj postova: 958 Join date: 30.10.2009 Age: 50 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Stanwell - Black Diamond 29.05.10 17:14 | |
| Često smo ga dimili na druženjima. Nekad je taj duhan bio u redovnoj Davorinovoj "opremi"  |
|
Nunki Bacam filter

| Naslov: Re: Stanwell - Black Diamond 29.05.10 17:21 | |
| Odlican je, bas sam se prijatno iznenadio, totalno van mog fokusa mesavina. Bogami, vreme je da revidiram neke stavove... Istina je sto neko rece, nije bas za pocetnike, ali, od neceg treba da se pocne, pa mislim si, bolje od recimo B.D. nego od Clan-a.  Neko je ovde napisao da ga nema u EU. Meni je stigao iz Osla, ako ikom ta informacija ista znaci. |
|
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Stanwell - Black Diamond 29.05.10 17:25 | |
| Ma ima ga u EU. To herr Dreier u Grazu malo laprda, budući ga on neko vrijeme nije imao, pa ti hoće uvaliti nešto drugo. Ima ga u Grazu, samo je sada nešto skuplji, mislim da je 23 ili 24 €, ali je odlična medicina. Davorin ga i danas vrti kao dio rotacije. Baš si mi dao gušta Nunki da mu ga sutra malo otmem!  |
|
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3896 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Stanwell - Black Diamond 29.05.10 19:35 | |
| jedan od meni dražih duhana.... i potpuno se slaže s mojim gledanjem na istoga  dobio ga na poklon ( prvu piksnu ) prije jedno tri godine - istina da ga je jedno vrijeme bilo teško nabaviti, ali sada ga ima u shopu na aerodromu Vienna - provjereno  |
|