Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

kava

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9082

PostajNaslov: Re: kava   27.04.08 20:36

Nećeš zažaliti, vjeruj , mi! Dučkas je odličan. Istina da im je strana malo zamrlj-zamrlj, ali treba čitati u miru. Nije ti krava na nogu stala! krava
[Vrh] Go down
Fubar
Žuti zubi
Žuti zubi

Broj postova: 742

PostajNaslov: Re: kava   27.04.08 21:04

Nego, jel imaš preporuku za neku mješavinu? Da ne ispadnem dudek. Dajte mi pomiješajte malo arapske, s kolumbijskom i dodajte malo brazilske...
[Vrh] Go down
vrijes
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 125

PostajNaslov: Re: kava   27.04.08 21:06

Fubar je napisao/la:
Kume Vriješče, eto sad problema - nakon svih silnih stranica o duhanima i lulama, udžbenik o kavi... Pa ko će sve to pročitati! ;o)) Letimičan pogled, stranica je odlična. Samo još moramo vidjeti što je kod nas dobaljivo i naći '4noggins' s kavama.
Iako i Franja ima stranicu www.franja.hr, stranica ne izgleda loše, ali ima tri i pol konkretnih informacija (čak niti popis prodavaonica).

Da, stranica je odlična, a informacije su stvarno iscrpne, pogotovo za mene koji ne znam puno o kavi. Ni meni se nije svidjela Franjina stranica, al to što je uopće imaju, već je i to napredak... Cool
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: kava   27.04.08 21:21

Za početak uzmi neku njihovu gotovu mješavinu, ali neka je melju pred tobom! Recimo "za domaćinstvo" - odlična mješavina. I obavezno Vlaška (to ti je dućan na fotki)! bayro
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: kava   27.04.08 21:28

A koliki je shiping?
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: kava   27.04.08 21:30

Ma jebo te shipping. Tebi se očito zgoršalo! Koji ti je đavo! Napenalio si se danas na taj shipping kao sivonja! bayro Miran!
[Vrh] Go down
Fubar
Žuti zubi
Žuti zubi

PostajNaslov: Re: kava   27.04.08 21:45

Mukini je napisao/la:
A koliki je shiping?

Za Jubilarku ti je vruću, friško kuhanu dostavim doma. ;o)))
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: kava   27.04.08 21:51

A Fuby se opasno napalio na moju Petersonku affraid
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: kava   27.04.08 21:59

Pa prodaj mu je, što si na kraj srca! Evo za 400 kuna i još si na dobitku. A Fubi bude veselo mahao repom!
[Vrh] Go down
Fubar
Žuti zubi
Žuti zubi

PostajNaslov: Re: kava   27.04.08 22:21

A koliko je shipping? :o))))))
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: kava   27.04.08 22:56

Very Happy
[Vrh] Go down
vrijes
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 125

PostajNaslov: Re: kava   28.04.08 9:04

A, vidio sam na Franjinoj stranici daimaju već gotove zapakirane kave
Evo linka:http://www.franja.hr/asortiman.html
[Vrh] Go down
Fubar
Žuti zubi
Žuti zubi

PostajNaslov: Re: kava   29.04.08 22:12

Bio danas kod Franje - to je Ali Babina pećina! :o))) Svakih čuda tamo. I teta koja tamo radi je super. Ljubazna, simpatična ... Od gotovih kava u rinfuzi imaju: Caffe Forte (jaka) 110 kn/kg, Caffe Medio (srednja, nešto tipa klasične Minas mješavine) 60 kn/kg, Caffe leggero (slabija) 110 kn/kg. Nemojte me pitati što je u kojoj mješavini - rekla mi je al mi se sve zmešalo. Teta samelje i vakumira. Uzeo za probu od svake 15 dkg. Ima i dekofeinizirane - za nju mi je rekla da ne kupujem jer je to kemija. :o)) Također ima iste mješavine za espresso (i filter) aparate. Ima i odličan izbor čajeva u rinfuzi (crnih, crvenih, zelenih, bijelih, voćnih). Od 180 kn/kg do 1100 kn/kg (neki bijeli, zaboravio sam koji). Onda sam zavirio u drugi dio dućana, a tamo, brdo maslinovih ulja, vina i rakija!!! Onda me frend odvukao van! :o(((
Kad vam bude usput, svakako zavirite u taj dućkas. I pripremite plastiku za peglanje!
Izvještaji o kavama - drugi put.
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

PostajNaslov: Re: kava   29.04.08 22:24

Pa jesam li te možda krivo naputio...
A malo čajnike jesi li pogledao i te situacije? Da imam (a nemam) 17 tisućica, upiknuo bih si onaj retro caffee aparat od bakra odmah, stvar je mrrrak. Sreća da nemam te pare, pa se ni ne opterećujem!
Inače taj za 1100 kunića ti je legendarni "bijeli darjeeling" koji uspijeva na nekih 3000-4000 metara visine u Himalajama. Ima bijele vrhove i veoma je cijenjen inače...Englezi doživljavaju multiple orgazme od tog čaja, ja sam ga probao - dobar no ništa naročito, ako ga usporedimo sa nama bliskim biljnim prerađevinama - neki Petersonov Sherlock Holmes, ako Sobranie uzmemo kao vrh vrhova!
My humble opinion... break
[Vrh] Go down
Fubar
Žuti zubi
Žuti zubi

PostajNaslov: Re: kava   29.04.08 22:29

Ma imam par čajnika pa nisam za pravo niti gledao. Ali su fora oni manji, za šalicu-dvije. Ni caffe aparati mi nisu napeti, nekako mi ne ide arapska kava ako nije džezva. ;o) I malo sam bio u žurbi, tako da nisam baš sve zagledao. Ali, vratit ću se ja!!! Gibam sad, moram se pakirat, sutra na posao, pa na selo!!! Jupi!!!! ;o))))
[Vrh] Go down

kava

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 4 / 5.Goto page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Similar topics

-
» Kimbo kava
» kava
» Čajovi
» Postavi sliku
» Ciparska ili sirijska latakia?