|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
bayro Moderator

Broj postova: 9082 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: kava 29.04.08 22:34 | |
| I pazi na koje drvo se ložiš na selu, da ne pokvariš okus duhana. Bukvu ne preporučam!  |
|
 | |
miha1981 Bijeli zubi

Broj postova: 37 Join date: 09.11.2008 Age: 30 Lokacija: Ljubljana, Slovenija
 | Naslov: Re: kava 03.12.08 13:38 | |
| Od kave volim Hausbrandt al samo u Italiji. Kad je kupim i kuham kod kuće ili pijem u nekom kafiću, nije to to. Uvijek razočaran. Inače Illy za kafetjeru i Franck Jubilarna za tursku. Pijem je često bez svega, ali simo tamo po nekom obilnom ručku koristim svoj recept:
dobra šalica kave, 1 žličica vanilin šečera, 1 žličica Nesquicka, malo ruma, vrhnje i cimet. |
|
 | |
sherlock3 Bijeli zubi

Broj postova: 20 Join date: 21.02.2008 Age: 46 Lokacija: Kranj, Slovenija
 | Naslov: Re: kava 08.12.08 11:39 | |
| Da, i kod mene najčešće Illy, pogotovo za kafetieru... A inače Dallmayr Prodomo, ponekad koja od mješavina iz Starbucksa (ak je dohvatim u Beču), Jacobs Monarch, a ponekad i Barcafe, Franck, sad će biti dosta i Doncafe i Grand kafe... Inače u Beogradu obožavam Greenet (neke vrste srpski Starbucks) i njihovu 'moku'. Beluga, mislim, da bi Greenet mogao biti čak i jedan od trefpunkta za naš BG ogranak  Šta kažeš?
Zadnja promjena: sherlock3; 08.12.08 13:33; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Greg Peče me jezik

Broj postova: 240 Join date: 30.10.2008 Age: 29 Lokacija: Zabreg
 | Naslov: Re: kava 08.12.08 12:26 | |
| Trenutno trošim Alvorada kavu. U Grazu kila mljevene vakumirane dođe manje od 3 eura  ,a kava je jako dobra. |
|
 | |
Beluga Bacam filter

Broj postova: 544 Join date: 30.06.2008 Age: 47 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: kava 08.12.08 14:47 | |
| | sherlock3 je napisao/la: | Da, i kod mene najčešće Illy, pogotovo za kafetieru... A inače Dallmayr Prodomo, ponekad koja od mješavina iz Starbucksa (ak je dohvatim u Beču), Jacobs Monarch, a ponekad i Barcafe, Franck, sad će biti dosta i Doncafe i Grand kafe... Inače u Beogradu obožavam Greenet (neke vrste srpski Starbucks) i njihovu 'moku'. Beluga, mislim, da bi Greenet mogao biti čak i jedan od trefpunkta za naš BG ogranak Šta kažeš? |
Daaa! Ja sam inače redovan sa velikim Double dutch-om za poneti, svaki put kad sam blizu Masarikove i kad ne moram da se potučem za parking mesto... Greenet je inače jedna od retkih lepih stvari koje su se ovde dogodile proteklih godina... Sasvim posebna ponuda, a što je još važnije i struktura publike... Čista desetka...
Inače u kućnoj varijanti pijem isklučivo plavi Doncafe filter. Dobar je i Greenetov mix za filter, ali prednost dajem Doncafe-ovom..
A sad malo u Zmaj Jovinoj, kod Knez Mihailove postoji jedan bircuz koji se zove “Korzo”, odatle sam mislio da uputim prve fotografije u centralu...  |
|
 | |
sherlock3 Bijeli zubi

Broj postova: 20 Join date: 21.02.2008 Age: 46 Lokacija: Kranj, Slovenija
 | |
 | |
Beluga Bacam filter

Broj postova: 544 Join date: 30.06.2008 Age: 47 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: kava 08.12.08 15:31 | |
| Pa nema samo Korzo u Zagrebu...  |
|
 | |
Leo Bacam filter

Broj postova: 546 Join date: 17.09.2010 Age: 18 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: kava 22.09.10 8:12 | |
| Donio sam džezvu iz Istanbula, tako da kad pijem tursku kavu pijem isključivo kuhanu u toj džezvi (sam je kuham i pečem još jednom prije kuhanja). Franck jubilarka je dobra, no ona u plavom pakiranju mi je bolja - bonus. Kad sam u Italiji pijem espresso, a kod nas samo kad se nađe illy. Ne pitam za cijenu - užitak je užitak. Imam i rahat lokuma kad se uželim zam(e)račiti. |
|
 | |
Davorin Pipe maker

Broj postova: 3729 Join date: 05.02.2008 Age: 56 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: kava 22.09.10 10:18 | |
| e što bi se reklo... ima nešto na Istoku |
|
 | |
|