Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Italija

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Sasha19_81
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 287

PostajNaslov: Italija   30.04.08 13:39

U utorak idem u trst. te ukoliko neko da lokaciju kakvih ducana sa duhanima u tom gradu, ja mogu, kupiti odredjenu kolicinu istih za nas. Isto tako naruđbe su moguce. Razmislite o tome sto se moze kupiti i gdje, tj koje duhane i da li se isplati, pa se u subotu vidimo..
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Italija   30.04.08 15:28

Javi se Bayri,on ima u Trstu neke usnike na popravku...
[Vrh] Go down
Sasha19_81
Peče me jezik
Peče me jezik

Broj postova: 287

PostajNaslov: Re: Italija   30.04.08 15:57

pa svi smo na ovom forumu na dnevnoj bazi.. vidjet ce on post i napisat sta vec treba :P
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Italija   30.04.08 19:03

U ulici Via Einaudi 3/a (dostupna iz Piazza della Borsa ili iz glavne ceste, koja vodi sa rive), kod zgrade stare Burze u samom centru Trsta, se nalazi trgovina "Smoking", koja je vlasništvo vrlo simpatične gospođice (kćerke vlasnika Tabaccherie Ritani) i koji ima na lageru preko 400 najrazličitijih lula, uglavnom vrhunskih talijanskih proizvađača.
Mogu se naći lule Mastro de Paja, Viprati, Ser Jacopo, Savinellice, Petersonke, i još mnogo druhih. Cijene su se mi učinile vrlo o.k., red veličine 100 i 200 EUR i to lule Mastro de Paja, Viprati, Ser Jacopo!). Naravno ima i skupljih i jeftinijih. Tamo se može kupiti i karticom...

Pažnja, u toj trgovini duhana nema, ima ga u Tabaccheriji Ritani, ali su jako skupi i plaća se isključivo gotovinom...

Saša, prvo se obrati čičici ili teti u Tabaccheriji Ritani u prolazu iza legendarnog kafića Rex (možeš ga naći i na Google Earth) da pozove kćer, jer se taj drugi dućan otvara oko jedanaest sati, ne prije...

Meni ne treba ništa, ali svakako svrati, ima i raznih stalaka, upaljača i ostalih finih situacija!

Dva sata će ti proći kao dvije minute, garant!
[Vrh] Go down
Ernest
Bijeli zubi
Bijeli zubi

Broj postova: 34

PostajNaslov: Re: Italija   23.11.09 0:33

Bio sam prošli tjedan na poslovnom putu u Trevisu, budući sam na povratku morao svratiti do Rijeke stao sam usput u Trstu u Ritani uzeo par duhana. Ima lijepih lula ali nisam mogao previše razgledavati jer sam žurio već sam ionako previše skrenuo s puta no nije to teško za lule eh Laughing
[Vrh] Go down

Italija

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics

-
» Italija