Prvi forum o lulama na ovim prostorima
 
Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 
 

 Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
leonhardy
Bacam filter
Bacam filter
avatar

Broj postova : 509
Join date : 15.06.2016
Age : 48
Lokacija : Istra
Omiljeni duhani : dostupni..

PostajNaslov: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   16.06.17 22:05

...forumu,li ga ja među silnim postovima ne mogu naći...
Nemojte mi reći da ga nitko od Vas etabliranih pušaca nije opisao...da se i mi "gušteri"navučemo.. Laughing
...mogao bi netko ko ga ima i koristi ubacit koju domacu riječ o njemu...ne zanimaju me recenzije na stranim forumima...(j.eb.aj ga moram koristit rjecnik stranih rijeci Rolling Eyes )
[Vrh] Go down
http://blog.dnevnik.hr/bellistra
Davorin
Pipe Maker
Pipe Maker
avatar

Broj postova : 6100
Join date : 05.02.2008
Age : 61
Lokacija : Zagreb

PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   16.06.17 23:11

Nemam pojma da li ima, ali odlican duhan, nesto jaci od standardnih Dunhillovih duhana... za preporuciti svakako
[Vrh] Go down
http://davorinmortapipes.wordpress.com/
SašaZg
Žuti zubi
Žuti zubi
avatar

Broj postova : 739
Join date : 14.01.2016
Age : 41
Lokacija : Zagreb
Omiljeni duhani : Samuel Gawith Commonwealth, Dunhill Royal Yacht

PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   16.06.17 23:58

Vrhunski, nelatakijski, jaki duhan..
[Vrh] Go down
http://www.epidotatelier.hr/
Morf
Peče me jezik
Peče me jezik
avatar

Broj postova : 289
Join date : 03.12.2015
Age : 28
Lokacija : Zagreb
Omiljeni duhani : SG 1792, C&D Old Joe Krantz, GL Pease Key Largo.

PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   17.06.17 5:36

Mene se osobno nije nešto dojmio , Elizabethan Mixture mi je puno bolji duhan.
[Vrh] Go down
Leo
Oblak dima
Oblak dima
avatar

Broj postova : 1758
Join date : 17.09.2010
Age : 24
Lokacija : Zagreb
Omiljeni duhani : Dunhill Flake, Capstan, Artisans Blend

PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   17.06.17 9:00

Budem ja kroz ovaj tjedan napisao neku recenzijicu. Ja ga volim i često pušim.
[Vrh] Go down
Rakija
Oblak dima
Oblak dima
avatar

Broj postova : 2246
Join date : 25.03.2013
Age : 30
Lokacija : Opatija
Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...

PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   17.06.17 9:01

Jako dobar duhan, samo mi ne cese svrbez... Valjda ne mogu ozbiljno shvatiti dunhill Ako nema latakije...
[Vrh] Go down
Leo
Oblak dima
Oblak dima
avatar

Broj postova : 1758
Join date : 17.09.2010
Age : 24
Lokacija : Zagreb
Omiljeni duhani : Dunhill Flake, Capstan, Artisans Blend

PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   17.06.17 9:03

Čekaj malo, imaš već Milovu i mojo recenzijo pod Virginijske mešanice!
[Vrh] Go down
paludamentum
Bacam filter
Bacam filter
avatar

Broj postova : 594
Join date : 15.04.2015
Age : 25
Lokacija : Zagreb
Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, Royal Yacht

PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   18.06.17 9:46

Lijepo da si poceo pusit i nesto osim famoznih DOSTUPNIH - inace, RY vrhunska mjesavina
[Vrh] Go down
G.S.Patton
Žuti zubi
Žuti zubi
avatar

Broj postova : 657
Join date : 22.04.2010
Age : 48
Lokacija : Šenkovec, pa opet malo dalje...

PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   18.06.17 9:59

Vrhunski duhan, ali ako ne paziš i malo jače potegneš, moglo bi te šupit. Ne u smislu virginije no. 1, tak da grize i peče, nego u smislu nikotinskog udara
[Vrh] Go down
leonhardy
Bacam filter
Bacam filter
avatar

Broj postova : 509
Join date : 15.06.2016
Age : 48
Lokacija : Istra
Omiljeni duhani : dostupni..

PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   18.06.17 10:36

paludamentum je napisao/la:
Lijepo da si poceo pusit i nesto osim famoznih DOSTUPNIH - inace, RY  vrhunska mjesavina
...a čuj...treba krenuti od dostupnih (nižerangiranih)..pa rasti,tako to ide,ne?
[Vrh] Go down
http://blog.dnevnik.hr/bellistra
 
Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...
Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Walkmaxx
» Standard pisanja recenzija duhana na forumu ''Dim Lule''
» Standard pisanja recenzija duhana na forumu ''Dim Lule''
» Standard pisanja recenzija duhana na forumu ''Dim Lule''
» Captain Black "Royal"

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Dim Lule :: Duhani :: Ostali duhani-
Forum(o)Bir: