Dobrodošli na prvi i najveći forum ljubitelja lula i duhana za lule u regiji
 
Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLoginRegistracija
Klupska tjedna druženja se održavaju na adresi Nova cesta 107, Zagreb, Caffe bar ''NEHAJ'', nedjeljom od 15h do 19h.
Share
 

 Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...

Go down 
Autor/icaPoruka
leonhardy
Oblak dima
Oblak dima
leonhardy

Broj postova : 1113
Join date : 15.06.2016
Age : 50
Lokacija : Istra
Omiljeni duhani : dostupni..

Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty
PostajNaslov: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty16.06.17 22:05

...forumu,li ga ja među silnim postovima ne mogu naći...
Nemojte mi reći da ga nitko od Vas etabliranih pušaca nije opisao...da se i mi "gušteri"navučemo.. Laughing
...mogao bi netko ko ga ima i koristi ubacit koju domacu riječ o njemu...ne zanimaju me recenzije na stranim forumima...(j.eb.aj ga moram koristit rjecnik stranih rijeci Rolling Eyes )
[Vrh] Go down
http://blog.dnevnik.hr/bellistra
Davorin
Pipe maker / Moderator
Pipe maker  /  Moderator
Davorin

Broj postova : 7369
Join date : 05.02.2008
Age : 63
Lokacija : Zagreb

Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty
PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty16.06.17 23:11

Nemam pojma da li ima, ali odlican duhan, nesto jaci od standardnih Dunhillovih duhana... za preporuciti svakako
[Vrh] Go down
http://davorinmortapipes.wordpress.com/
SašaZg
Hladan dim
Hladan dim
SašaZg

Broj postova : 838
Join date : 14.01.2016
Age : 43
Lokacija : Zagreb

Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty
PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty16.06.17 23:58

Vrhunski, nelatakijski, jaki duhan..
[Vrh] Go down
http://www.hersak.hr
Morf
Peče me jezik
Peče me jezik
Morf

Broj postova : 308
Join date : 03.12.2015
Age : 30
Lokacija : Zagreb
Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela

Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty
PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty17.06.17 5:36

Mene se osobno nije nešto dojmio , Elizabethan Mixture mi je puno bolji duhan.
[Vrh] Go down
Leo
Oblak dima
Oblak dima
Leo

Broj postova : 2590
Join date : 17.09.2010
Age : 26
Lokacija : Agram
Omiljeni duhani : GLP Cumberland, Gaslight, C&D Autumn Evening

Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty
PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty17.06.17 9:00

Budem ja kroz ovaj tjedan napisao neku recenzijicu. Ja ga volim i često pušim.
[Vrh] Go down
Rakija
Oblak dima
Oblak dima
Rakija

Broj postova : 3280
Join date : 25.03.2013
Age : 32
Lokacija : Opatija
Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...

Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty
PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty17.06.17 9:01

Jako dobar duhan, samo mi ne cese svrbez... Valjda ne mogu ozbiljno shvatiti dunhill Ako nema latakije...
[Vrh] Go down
Leo
Oblak dima
Oblak dima
Leo

Broj postova : 2590
Join date : 17.09.2010
Age : 26
Lokacija : Agram
Omiljeni duhani : GLP Cumberland, Gaslight, C&D Autumn Evening

Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty
PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty17.06.17 9:03

Čekaj malo, imaš već Milovu i mojo recenzijo pod Virginijske mešanice!
[Vrh] Go down
paludamentum
Hladan dim
Hladan dim
paludamentum

Broj postova : 911
Join date : 15.04.2015
Age : 27
Lokacija : Zagreb
Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan

Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty
PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty18.06.17 9:46

Lijepo da si poceo pusit i nesto osim famoznih DOSTUPNIH - inace, RY vrhunska mjesavina
[Vrh] Go down
G.S.Patton
Oblak dima
Oblak dima
G.S.Patton

Broj postova : 1925
Join date : 22.04.2010
Age : 50
Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...

Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty
PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty18.06.17 9:59

Vrhunski duhan, ali ako ne paziš i malo jače potegneš, moglo bi te šupit. Ne u smislu virginije no. 1, tak da grize i peče, nego u smislu nikotinskog udara
[Vrh] Go down
leonhardy
Oblak dima
Oblak dima
leonhardy

Broj postova : 1113
Join date : 15.06.2016
Age : 50
Lokacija : Istra
Omiljeni duhani : dostupni..

Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty
PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty18.06.17 10:36

[You must be registered and logged in to see this link.] je napisao/la:
Lijepo da si poceo pusit i nesto osim famoznih DOSTUPNIH - inace, RY  vrhunska mjesavina
...a čuj...treba krenuti od dostupnih (nižerangiranih)..pa rasti,tako to ide,ne?
[Vrh] Go down
http://blog.dnevnik.hr/bellistra
leonhardy
Oblak dima
Oblak dima
leonhardy

Broj postova : 1113
Join date : 15.06.2016
Age : 50
Lokacija : Istra
Omiljeni duhani : dostupni..

Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty
PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty08.08.17 6:23

[You must be registered and logged in to see this link.] je napisao/la:
Budem ja kroz ovaj tjedan napisao neku recenzijicu. Ja ga volim i često pušim.
...još se čeka ili..? silent
[Vrh] Go down
http://blog.dnevnik.hr/bellistra
imnik
Oblak dima
Oblak dima
imnik

Broj postova : 2815
Join date : 05.11.2009
Age : 44
Lokacija : Beograd

Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty
PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty08.08.17 20:27

Vrhunsku duhan.
Volim ga zapaliti, kad ga ima.
[Vrh] Go down
Leo
Oblak dima
Oblak dima
Leo

Broj postova : 2590
Join date : 17.09.2010
Age : 26
Lokacija : Agram
Omiljeni duhani : GLP Cumberland, Gaslight, C&D Autumn Evening

Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty
PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty09.08.17 20:42

Postoji već pod virginijske mješavine recenzija Milova i moja!
[Vrh] Go down
Antiša
Oblak dima
Oblak dima
Antiša

Broj postova : 1755
Join date : 23.06.2008
Age : 33
Lokacija : Atyrau
Omiljeni duhani : EMP, 965, McB Navy Flake, ST BL, Billy Budd

Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty
PostajNaslov: Re: Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...   Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ... Empty10.08.17 23:02

Svi posenilili. umrijet od smjeha

Recenzija je i na forumu i na stranici odavno!
[Vrh] Go down
http://antebudimir.wordpress.com/
 
Ima li recenzija za Royal yaht od Dunhilla na ...
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Dim Lule :: Recenzije duhana :: Ostali duhani & pitanja, mišljenja, preporuke-
Forum(o)Bir: