Dobrodošli na prvi i najveći forum ljubitelja lula i duhana za lule u regiji
 
Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaLoginRegistracija
Klupska tjedna druženja se održavaju na adresi Nova cesta 107, Zagreb, Caffe bar ''NEHAJ'', nedjeljom od 15h do 19h.
Share
 

 samuel gawith brown sugar flake

Go down 
Autor/icaPoruka
wranjo123
Hladan dim
Hladan dim
wranjo123

Broj postova : 915
Join date : 23.08.2016
Age : 31
Lokacija : budimpešta
Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, bb1938

samuel gawith brown sugar flake Empty
PostajNaslov: samuel gawith brown sugar flake   samuel gawith brown sugar flake Empty11.02.19 12:12

[You must be registered and logged in to see this image.]
A Samuel Gawith/The Danish Pipe Shop pipe tobacco called Brown Sugar Flake. Due to new EU laws the name was changed in 2017 from Brown Sugar Flake to B. S. Flake. The main goal was to relive the famous Orlik Brown Sliced, but in a more full style (not strong but more body). It's matured high quality Virginia that is hot pressed with some natural cavendish. So you get a pure flavour with a hint of natural sweetness from the cavendish. To spice it up it has a pinch of burley and Oriental.
sastav: Burley, Cavendish, Oriental/Turkish, Virginia
Ovaj duhan sam kupio prilikom posjeta Danskoj 2016. godine i ostao sam oduševljen. Leo mi je velikodušno prije koji tjedan ustupio par flakeova tako da je slijedeći review baziran dijelom na bližim, a dijelom na daljim sjećanjima.
Flakeovi su vlažni i čvrsto prešani te imaju neki slatkasto zemljani miris. Dim je kremast i odlično balansiran. Iako nema latakije, namjerno sam stavio ovaj duhan u engleske mješavine jer ima pregršt arome. Okus je kremasto zemljan poput medenjaka, ali osjeti se ljutina orijentala i slatkoća cavendisha solidno u pozadini. Za svaku preporuku.
Leo, nadopuni sa svojim impresijama kad stigneš.
[Vrh] Go down
 
samuel gawith brown sugar flake
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Dim Lule :: Recenzije duhana :: Engleske mješavine-
Forum(o)Bir: