| | Lula - moje želje i snovi :) | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Longbottomski list Bijeli zubi

Broj postova: 27 Join date: 04.07.2008 Age: 25 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Lula - moje želje i snovi :) 04.07.08 12:55 | |
| U zadnje vrijeme sam totalno lulističan.Nešto mi je puklo u glavu pa da moram ići pitati o lulama kada nađem forum samo u lulama.Forum mi je lijep i imam osjećaj kada sam ovdje kao da pušim lulu na starom kauču smeđe boje uz kamin , a vani pada snijeg. No doista , vjerojatno i ovi likovi iz gospodara prstenova koji izgledaju mudro i tako uživaju u duhanu su me isto potakli na ovo. Inače znam ponekad zapaliti koju cigaretu i nije da sam ovisan nego me očarava zapaljeni vrh cigarete i onaj dim , a pogtovo kada ekipa radi krugove i ostale fore.Probao sam i neke kubanke sa drvenim fileterima ali opet nemogu pušiti kubanke jer je to već isfurano.Fora bi bila izaći sa ekipom a oni motaju onaj šugavi domingo duhan u rizle ili puše standard cigarete, a ja izvadim lulu.Mislim nemojte me sada gledati kao nekog balavca koji ne zna cijeniti lulu i želi ispasti "cool" pred ekipom.Ima tu i drugih stvari.Tipa neka posebna prigoda ili ovo što sam gore naveo : jednostavno sjesti u nešto udobno u toplu vatru , vani snijeg a vi razmišljate i uživate u luli.To je meni ono nešto što razlikuje cigaretu i lulu. Pa me zanima kada ste vi prvi put lulu pušili i koliko često uživate u istoj. Koja bi lula , duhan i filteri bili za početnika i gdje sve to ima za nabaviti u Zagrebu  ? Nisam našao niti jednu stranicu na hrvatskom na kojoj je izložen cijenik lula. Financije neće biti problem jer uvijek radim preko ljeta. Hvala Vam na pomoći. |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Lula - moje želje i snovi :) 04.07.08 12:57 | |
| Čitaj forum...Sve piše...Po sto puta! |
|
 | |

| Naslov: Re: Lula - moje želje i snovi :) 04.07.08 13:08 | |
| Ok , to sam i namjeravao Vidim da ima mnogo tema pa idem u potragu  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Lula - moje želje i snovi :) 04.07.08 13:11 | |
| Ja sam prvi puta zapalio lulu s 15. No nisam pojma imao kako se treba pušiti, bilo je to moram priznati odvratno iskustvo. Onda sam pauzirao nekoliko godina, ponekad sam zapalio koju cigaru i onda prije par godina ponovo otkrio lulu. |
|
 | |

| Naslov: Re: Lula - moje želje i snovi :) 04.07.08 13:15 | |
| Kolko Vi godina imate ? 100  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: Lula - moje želje i snovi :) 04.07.08 13:26 | |
| Krunek? - ma sve piše! Čitaj! |
|
 | |
hrvoje Peče me jezik

Broj postova: 150 Join date: 02.06.2008 Age: 22
 | Naslov: Re: Lula - moje želje i snovi :) 04.07.08 14:46 | |
| Mene baš zanima kak se delaju ti krugovi od dima odkad sam počeo pušiti lulu to pokušavam a nejde mi? |
|
 | |

| Naslov: Re: Lula - moje želje i snovi :) 04.07.08 14:59 | |
| Htjeo bih pitati ima li ikoja stranica na netu na kojoj je izložen katalog lula i popratnih sadržaja (naravno da je na hrvatskom i da ima dućan u hrvatskoj) |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Lula - moje želje i snovi :) 04.07.08 15:15 | |
| Zaboravi da ćeš takvo što naći u Hrvatskoj. Imaš u Zagrebu nekoliko dućana sa lulama, ali niti jedan nema svoju stranicu s asortimanom. Za ostalo pogledaj
http://www.cupojoes.com/
http://www.smokingpipes.com/ |
|
 | |
Fubar Žuti zubi

Broj postova: 742 Join date: 08.03.2008 Age: 43 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Lula - moje želje i snovi :) 04.07.08 15:16 | |
| Stranica na netu, koliko mi ovdje znamo, nema. A od dućana imaš nekoliko: Camelot u Frankopanskoj (u veži gdje je Švedska ambasada, odmah pored Land of Magic), jedan u Novinarskom domu (Satelit, ulaz sa zelenog vala), jedan u Masarykovoj, pa u Avenue mallu... Pogledaj još po forumu, pisalo se o tome. |
|
 | |

| Naslov: Re: Lula - moje želje i snovi :) 04.07.08 16:40 | |
| kkurilj i Fubar ( neko je previše gledao Saving Pvt. Ryan  ) Hvala Vam. E da vidio sam neku temu , jer ima negdje Churchill Shop u City Centeru One? |
|
 | |
Fubar Žuti zubi

Broj postova: 742 Join date: 08.03.2008 Age: 43 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Lula - moje želje i snovi :) 04.07.08 16:45 | |
| Nope. Netko je u životu puno toga počeo raditi, pa zakomplicirao. ;o)) Gore u izborniku između FAQ i Članstvo je Pretražnik. Lijepo ga pitaj, obićno odgovara. ;o) |
|
 | |

| Naslov: Re: Lula - moje želje i snovi :) 04.07.08 17:16 | |
| Našao sam !
http://www.dimlule.com/gdje-i-kako-kupiti-f4/churcill-u-city-centru-t165.htm
Hvala ! |
|
 | |
bayro Moderator