E ovako za sada sam probao par duvana koji se mogu nabaviti u Subotici a to su stanwell-ova vanila i melange, i Larsen golden dream i sweet aromatic, i naravno kupio sam i clan poslednji put.
Clan je bio odvratan i to jako na sam miris ali sam ga zapalio da se uverim koliko mi je odvratan, ali ....
Na prvi dim mi je probudio nesto i nisam osetio aromu kao kod gore pomenutih, ali se poceo gasiti i ispalo da je bio vlazan. Osusio Vam ja CLAN, i zapalio i u opste nije bio toliko odvratan po mom ukusu, ali .....
E sada ono ali mnogi ce me iskritikovati ali ja sam uradio, kupio sam kutiju plavog pall mall-a 100s i izvadio duvan iz svake cigarete, pomesao sam ga sa CLANOM i za divno cudo ta da nazovem moja mesavina je po meni bolja od svih ostalih koje sam probao. Izgubila se aroma u potpunosti skoro. Jeste da ce da mi sprzi lulu najverovatnije, ali taj smek sto imam sa pusenjem te nazovite mesavine mi daje mnogo veci uzitak.
Mislim da je sada definitivno vreme da probam neki duvan bez arome, nadam se da cu ga pronaci uskoro i da necu morati da idem preko u madjarsku jer sam proverio preko jednog sto drzi tobacco shop ovde da oni tamo mesaju sami, i da u madjarskoj duvani koji se prodaju ne u limenkama ili pakovanjima nego rinfuza ili Vam bulk je cisto njihova neka mesavina koja je daleko pa cak i od Stanwell vanile :P koja mi se u opste ne svidja

Inace zbog tih aromatizovanih duvana dobio sam nadimak vanilica :P hehehehehe
Nemojte da kudite CLAN jer ima jos gorih

barem po meni