Prvi forum o lulama na ovim prostorima

Početna stranicaFAQPretraľnikRegistracijaKorisničke grupeLoginRegistracija
Share | 

Lule od masline

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Lule od masline   08.08.08 21:05

Evo krenulo upušavanje Olive. Prvi dojam je odličan. Duhan je nekako slađi i "mekši". Odlična lula.
[Vrh] Go down
Davorin
Pipe maker
Pipe maker

Broj postova: 3897

PostajNaslov: Re: Lule od masline   08.08.08 21:21

Počeli ste me rajcati..... Gledam susjedovu maslinu i razmišljam, a ruka sama traži motornu pilu :-))))) Ipak držati ću se ja vrijesa, sigurno je sigurno, jer gdje je onda kraj? Lula od hrasta, jele, bora, maslačka??? Inače vi čitači Smokingpipesa ( ja ne čitam više iz principa ) da li ima i koja lula od masline?
[Vrh] Go down
http://davorinmortapipes.wordpress.com/
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Lule od masline   08.08.08 22:01

Ima Mladunac motorku u gepeku. Pis of kejk! I ja sam bio vrlo rezerviran prema maslinkama, ali više nisam...Nema nikakav miris, normalno se upušuje (po sistemu 3 x 3) sama pipa je masivna i lijepa, ma svakako trebaš jednu takvu imati u svojoj kolekciji...Nas tri stara slona elephant , Krunek, Šokre i ja, mislim po pušačkom stažu smo se složili da su odlične, pa ne vjerujem da ćeš biti razočaran...
Branko ima neki poseban sistem kuhanja, pohanja, pečenja, što li im već radi, ali je činjenica da se puše odlično, i obećao je da će čim bude u prilici opisati postupak na forumu...
Pažljivo sam gledao svoju pipu prilikom upušivanja neće li negdje izbiti kakva smola ili neka druga gadost, (što se znalo i kod briara događati - ništa, zip, zero, nula bodova), puše se kao normalni briar, samo je okus nekako "slađi", "mekši" - nemam točno frazu kojom bih to opisao, ali je definitivno dobro.
Dakle, motorku u ruke, ili zovi Mladunca!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Lule od masline   08.08.08 23:15

Hebate, maslina barem ima kao u priči!!
[Vrh] Go down
bayro
Moderator
Moderator

Broj postova: 9379

PostajNaslov: Re: Lule od masline   09.08.08 8:18

Točno mili. Maslina je ipak ajmo reći "prirodno obnovljiv izvor" a za meer moraš čekati par miliona godina, a za vrijes nešto kraće. jedan latentni
[Vrh] Go down

Lule od masline

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 3 / 3.Goto page : Previous  1, 2, 3

Similar topics

-
» Lule od masline
» Hilson lule od bakelita
» Izrada lula
» Čišćenje lule
» Sessine lule - maslina i vrijes