|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Total Anti Bijeli zubi

Broj postova: 9 Join date: 12.08.2008 Age: 23 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Gdje nabaviti? 12.08.08 11:12 | |
| Evo ovako, tražio sam po netu i nisam baš našo, nema veze sa lulama ni duhanom za lule, nego me zanima dali postoji u Zg neki tobacco shop gdje imaju cigarete po imenu SOBRANIE BLACK RUSSIAN ili poznatije kao crne cigarete sa zlatnim filterom. Vi koji često zalazite u te shopove, morali bi znati.
http://www.cigarette-shop.biz/images/photos/sobranie-black-russian.jpg |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Gdje nabaviti? 12.08.08 11:24 | |
| |
|
 | |
Total Anti Bijeli zubi

| Naslov: Re: Gdje nabaviti? 12.08.08 15:45 | |
| mora negdje bit, nije valjda da je najbliže u srbiji? |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Gdje nabaviti? 12.08.08 16:14 | |
| Onda ti nađi ako baš mora!! |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Gdje nabaviti? 12.08.08 18:25 | |
| Mislim da to nećeš naći na prostorima bivše Jugoslavije, a ni okolnih zemalja. Te cigarete proizvodi Gallaher Group iz Londona. No njihove proizvode već godinama je teško naći na nama bliskom tržištu.
Vjerojatno ti ostaje jedina opcija naručivanja preko nekog web shopa.
Zadnja promjena: kkurilj; 13.08.08 7:57; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Beluga Bacam filter

Broj postova: 544 Join date: 30.06.2008 Age: 47 Lokacija: Beograd
 | Naslov: Re: Gdje nabaviti? 13.08.08 7:17 | |
| Za neverovati je da ovoga i bude u Beogradu... Čini mi se da košta oko 300 dinara (cca 30 kuna, 3.8-4 ojra). Prema evropskim cenama nije mnogo, ali prema ovdašnjim jeste. Viđao sam ga čak na običnim, nikakvim fancy trafikama...
Doduše, skeptičan sam prema svežini jer mislim da se uveze manja količina koja se dugo prodaje, a posle je opet dugo nema... |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Gdje nabaviti? 13.08.08 7:26 | |
| Eto Total Anti - pravac Beograd i u shoping. |
|
 | |
Beluga Bacam filter

| Naslov: Re: Gdje nabaviti? 13.08.08 7:35 | |
| Ali kad javimo da ga ima  da ne bude kao moja potraga sa MB OC, svi kažu da ga ima, a ja ga ne mogu kupiti... nešto kao jeti  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Gdje nabaviti? 13.08.08 7:36 | |
| Beluga, raspitaj se malo tko uvozi te cigarete. To je isti proizvođač koji proizvodi i duhan čije ime se izgovara sa posebnim uvažavanjem, možda da napravimo neki biznis. Ti pokupuješ sve zalihe, a ja dođem turistički šleperom na granični prijelaz Bajakovo.  |
|
 | |
Beluga Bacam filter

| Naslov: Re: Gdje nabaviti? 13.08.08 8:09 | |
| Eh, ovde ne važe zakonitosti tog savremenog sveta Za BS za lulu su šanse da se ovde nađe, kao da trepavicama motaš pedale bicikla... Pre će se smrznuto meso kita pojaviti u lancima supermarketa g.Miškovića, nego što će njegov kolega u oblasti uvoza duvana ponuditi izbor+redovno snabdevanje.. Uostalom, ko još da uvozi duvan koji smrdi na karbofix...? A kad se upali smrdi na gume... Fuj... A lule ionako niko ne puši... A treba popušiti sve što ovde proizvedu BAT, JTI i ostali... Ove crno zlatne cigarete sasvim lepo pristaju dečacima i devojčicama u mrkloj noći, na splavovima uz gruv-gruv muziku, a pritom su i NAJSKUPLJE...  Pa zamisli kad devojka izbaci ruku iz crne limuzine sa zamračenim staklima a među prstićima drži nešto zlatno-crno.... mmmmm  A uvoznik samo tako razmišlja... |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Gdje nabaviti? 13.08.08 8:15 | |
| Ma jasno mi je, to sam ja samo malo maštao. No kad bi se (hipotetski) uspjelo odraditi nešto po tom pitanju, siguran sam da bi ovako izgledao izlet lože Piperson.  |
|
 | |
Total Anti Bijeli zubi

| Naslov: Re: Gdje nabaviti? 13.08.08 10:57 | |
| hahah, aj dobro, čuo sam i ja da ima u beogradu, ide mi frend sad tamo kroz tjedan dva pa ćemo vidit jel ima il ne. |
|
 | |
Beluga Bacam filter

| Naslov: Re: Gdje nabaviti? 13.08.08 18:48 | |
| Vidi, vidi... pa i naš Cane je imao ovakve za prevoz cigareta...  |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Gdje nabaviti? 13.08.08 21:52 | |
| Nije li Cane konačno zavšio negdje "behind the bars". Samo ne znam tko ga je 'apsio; vi ili mi? |
|
 | |
Beluga Bacam filter

| Naslov: Re: Gdje nabaviti? 14.08.08 7:06 | |
| Da da... "behind the bars... of chocolate" negde u švici... Kako je i to njegova dežela... Naša braća rusi su ga uhitili, a onda poslali na oporavak u neki alpski spa-centar... I sada mu neka Heidi priprema kupku sa mirišljavim solima za oporavak...  |
|
 | |
|