|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
ChuPp0 Bijeli zubi

Broj postova: 22 Join date: 25.08.2008 Age: 30 Lokacija: Sarajevo
 | Naslov: kupovina po zagrebu :) 31.08.08 23:32 | |
| Pozdrav lulashi Ja bih trebao u utorak u Zagreb pa kontam gore kupiti par stvari koje ovdje nisam mogao naci vezanih za lulu 1. tamper 2. 6mm filteri 3. cistaci za lulu 4. nesto sto sam izostavio E interesuju me cijene (otprilike) za ove stvari i gdje se nalaze prodavnice ili prodavnica u kojoj mogu uzeti ovo. Znam Zagreb poprilicno, pa mi samo treba ulica ili dio grada. Eto hvala  |
|
 | |
bayro Moderator

Broj postova: 9379 Join date: 15.01.2008 Age: 55 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: kupovina po zagrebu :) 01.09.08 6:57 | |
| Idemo redom; 1. Ovisi kakav tamper želiš - ako želiš obični češki ili "Denicotein" to skupo nije, oko 24 kune, možeš ih naći bilo gdje, ali možda najbolje u Frankopanskoj 21 u "Havana shopu", kod naše Goge ili Kristine...Pazi, dućan se ne vidi sa ulice, već uđeš u dvorište i sa lijeve strane ćeš vidjeti - drugi dućan u redu. Ako pak želiš nešto fancy, imaju cure i one tampere sa obložene drvom (doduše ne mortom!) za nekih 120 kunića... Ekipa uglavnom upotrebljava ove češke tampere koji su dobri i jeftini i nije ti žao ako ga negdje posiješ ili ti ga netko mazne; pa uzmi dva tri komada da se nađe - no o ukusima se ne raspravlja...
2. Filteri 6 mm - pojma nemam, ne upotrebljavam ih pa ne znam, ali ako ih netko ima one ih imaju, a možda i netko sa foruma znade
3. Isto tako - u Frankopanskoj imaš "Vauen" pamučne čistače. Dobri su, konični, mislim da ih je 50 komada u kutiji, cijena nekih 35 kuna. Isto tako čistače možeš potražiti i u "Tocororu" u Gajevoj ulici, to je u najužem centru grada, od Trga bana Jelačića, prema hotelu "Dubrovnik" pa malo niže sa desne strane - ne možeš promašiti. Nemoj da te zavara hrpa raznih novina i drugih tiskovina ispred butige, nego uđi i traži!
4. Imaš i dobru ponudu Mac Barenovih, Petersonovih i Davidoff duhana na oba mjesta pa ako ti se što svidi...
5. Kad se sjetiš - napiši!
Ove ove trgovine su ti u najužem centru grada - od Trga bana Jelačića ti je "Tocororo" ravno jednu minutu, a "Havana shop" - koji i je najbolje opskrbljen deset minuta laganog hoda.... Tip! - na ulazu u dvorište gdje je "Havana shop" visi velika švedska zastava - valjda im je tamo neko trgovinsko predstavništvo ili ambasada...Tako da ne možeš promašiti!
Prvo idi u Frankopansku, pa ako što ne nađeš, pitaj cure! Frankopanska je najbolje opskrbljena. |
|
 | |
abudimir Žuti zubi

Broj postova: 638 Join date: 23.06.2008 Age: 26 Lokacija: Bjelovar
 | Naslov: Re: kupovina po zagrebu :) 01.09.08 7:52 | |
| U Frankopanskoj je češki tamper 15,50 kn..., a Vauenovi čistači 80 komada - 23kn  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: kupovina po zagrebu :) 01.09.08 8:05 | |
| Eto - još točnije informacije!  |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: kupovina po zagrebu :) 01.09.08 8:18 | |
| E to će ići malo teže....Petersonke još može naći u Tocororu u Gajevoj ili u "Zippu" u Vukotinovićevoj, a Savinellice jedino po velikim trgovačkim centrima u "Churchill" shopovima...Oni imaju monopol na Savinellice! |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: kupovina po zagrebu :) 01.09.08 8:26 | |
| Kojih pipa ima najviše u Frankopanskoj? Moram priznati da sam već zaboravio. Sjećam da su imali nešto Stanwellica, odnsno DC. |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: kupovina po zagrebu :) 01.09.08 8:48 | |
| Sve lošije i lošije nažalost...Nešto nabavljaju od Satelita - to su Petersonke, ali nabijaju stvarno opaku maržu, tako da se isplati otići do "Zippa", 500 metara dalje koji je baš Satelitov dućan, i dosta jeftiniji, nešto B.C., Stanwellice ne baš prva liga, Danske Club - tu se još nešto i nađe pristojno za o.k. cijenu. Zapravo su im najbolje Petersonke, ali im je cijena dosta visoka. Sad što je nekom visoko, drugom nije, ali ima jedna koju gledam već pola godine, ali joj je cijena oko 2000 kn, što je za Petersonku te klase previše u svakom slučaju... 
Zadnja promjena: bayro; 11.12.09 19:03; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
ChuPp0 Bijeli zubi

| |
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: kupovina po zagrebu :) 01.09.08 9:35 | |
| E ovdje dodatne opreme ima, ali nedostaju "osnovna sredstva" !  |
|
 | |
šefica Peče me jezik

Broj postova: 227 Join date: 15.06.2008 Age: 26 Lokacija: Madrid
 | Naslov: Re: kupovina po zagrebu :) 04.09.08 11:58 | |
| Poznajem još jednog kandidata koji bih volio takvu armiranu Petersonku  U stvari, za 14 dana stižem u Zg i moja prva misija je nešto kao "pogledaj i idi u Zippo dučan da provjeriš ima li Petersonka za mene tamo"  Javitću kad dođem |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: kupovina po zagrebu :) 04.09.08 18:52 | |
| Mojca, obavezno se javi ili Kreši ili meni. Svejedno!  |
|
 | |
ChuPp0 Bijeli zubi

| Naslov: Re: kupovina po zagrebu :) 08.09.08 14:38 | |
| Evo vratio sam se iz najsretnije kupovine  Hvala vam na savjetima. Prodavačica je... Samo nisam nasao 6mm filtera  To cu morati izgleda preko neta narucivati. hvala jos jednom |
|
 | |
bayro Moderator

| Naslov: Re: kupovina po zagrebu :) 08.09.08 17:13 | |
| A gdje su bio? U Frankopanskoj? |
|
 | |
ChuPp0 Bijeli zubi

| Naslov: Re: kupovina po zagrebu :) 08.09.08 20:34 | |
| |